ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی دامین ملی

hostorder
June 10th, 2015, 12:14
به جز فراسو سایتی هست که هزینه جانبی نداشته باشه؟(منظور هزینه ماهانه)
تو مازول که میدند مثل فراسو مشتری بتونه از سایت ما دی ان اس هاشو عوض کنه
(و به جز redreseller.com که گرون هست)

e.salehi
June 10th, 2015, 12:27
پ.خ چک شود

- - - Updated - - -

اشتباه شد لطفا پاک کنید

samansystems
June 10th, 2015, 12:33
تو رد ريسلر شما ميتونيد دامين رو تا زير 4 هزار تومان هم ثبت کنيد (با اعتبار هديه ای که دريافت ميکنيد.)
و در حقيقت ارزون ترين جائی هست که ميتونيد ازش دامنه ثبت کنيد.
اين مورد به سطحی که در اون قرار داريد بستگی داره و بالطبع با فروش بيشتر سطح شما بالاتر ميره.

hostorder
June 10th, 2015, 12:39
تو رد ريسلر شما ميتونيد دامين رو تا زير 4 هزار تومان هم ثبت کنيد (با اعتبار هديه ای که دريافت ميکنيد.)
و در حقيقت ارزون ترين جائی هست که ميتونيد ازش دامنه ثبت کنيد.
اين مورد به سطحی که در اون قرار داريد بستگی داره و بالطبع با فروش بيشتر سطح شما بالاتر ميره.
به هر حال هزینه بالایی داره

samansystems
June 10th, 2015, 12:49
به هر حال هزینه بالایی داره

شما ميتونيد به طور مستقيم با رد ريسلر کار کنيد.
يا از نماينده های رد ريسلر نمايندگی بيگريد.
انتخاب با خودتون هست ;)

yourhosting
June 10th, 2015, 12:54
http://easyregister.ir/
گزینه خوبی هست + قیمت مناسب + ماژول اماده

softlayer
June 10th, 2015, 12:56
شما ميتونيد به طور مستقيم با رد ريسلر کار کنيد.
يا از نماينده های رد ريسلر نمايندگی بيگريد.
انتخاب با خودتون هست ;)
با عرض پوزش از استارتر گرامی
چند وقت پیش قصد استفاده از رد ریسلر رو داشتیم که با انواع تنظیمات همچنان خطا داشت و پشتیبانی هم پاسخ خاصی نمیدادند
به جایی رسید که در مجموع از خیرش گذشتیم
ماژول whmcs مشکل خاصی داره جناب امیری؟

samansystems
June 10th, 2015, 13:02
با عرض پوزش از استارتر گرامی
چند وقت پیش قصد استفاده از رد ریسلر رو داشتیم که با انواع تنظیمات همچنان خطا داشت و پشتیبانی هم پاسخ خاصی نمیدادند
به جایی رسید که در مجموع از خیرش گذشتیم
ماژول whmcs مشکل خاصی داره جناب امیری؟

آقای اميری بيشتر درگير کارهای زرين پال هستند.
آقای داوری پيگير امور رد ريسلر هستند.
ماژول رو به کلی Uninstall و مجدد Install کنيد مشکل رفع ميشه.

hostorder
June 10th, 2015, 13:07
آقای اميری بيشتر درگير کارهای زرين پال هستند.
آقای داوری پيگير امور رد ريسلر هستند.
ماژول رو به کلی Uninstall و مجدد Install کنيد مشکل رفع ميشه.

من باید آن قدر مغر..........باشم که یک میلیون دویست هزار تومان شارز کنم که دامین آی آر برام 4120 تومان باشه!!! خوب ماهی 6تومان به ایزی رجستر می دم که 4150تومان میدند.

samansystems
June 10th, 2015, 13:12
من باید آن قدر مغر..........باشم که یک میلیون دویست هزار تومان شارز کنم که دامین آی آر برام 4120 تومان باشه!!! خوب ماهی 6تومان به ایزی رجستر می دم که 4150تومان میدند.

اگر 6 تومن بديد و ماهی 6 دامين ثبت کنيد. قيمت تمام شده دامين برای شما 5150 تومان هست :))

hamra
June 10th, 2015, 13:20
خب کلا از رد ریسلر بخواید ثبت کنید هم باید یه سرمایه یک میلیون یا ... رو بخوابونید به حساب رد ریسلر که سودش به حساب اونا میره ! و خودتونم که نهایتا مگه ماهی چند دامین میخواین ثبت کنین !!!
در کل بنظر منم رد ریسلر به صرفه نیست .
البته با عرض پوزش از samansystems (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=18475)

hostorder
June 10th, 2015, 13:25
اگر 6 تومن بديد و ماهی 6 دامين ثبت کنيد. قيمت تمام شده دامين برای شما 5150 تومان هست :))
1200000 مگر پول کمی هست؟که یک جا به ردرسلر بدم باهاشون هم حرف زدم 6ماه رو یک جا بدیم 25تومان میدند که ماهی 4تومان میشه .(به جای یک و دیست دادن اون رو صرف تبلیغات میکنم نه که هدر کنم پول رو یک جا

- - - Updated - - -

1200000 مگر پول کمی هست؟که یک جا به ردرسلر بدم باهاشون هم حرف زدم 6ماه رو یک جا بدیم 25تومان میدند که ماهی 4تومان میشه .(به جای یک و دیست دادن اون رو صرف تبلیغات میکنم نه که هدر کنم پول رو یک جا

- - - Updated - - -

خب کلا از رد ریسلر بخواید ثبت کنید هم باید یه سرمایه یک میلیون یا ... رو بخوابونید به حساب رد ریسلر که سودش به حساب اونا میره ! و خودتونم که نهایتا مگه ماهی چند دامین میخواین ثبت کنین !!!
در کل بنظر منم رد ریسلر به صرفه نیست .
البته با عرض پوزش از samansystems (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=18475)

خوب همون من ماهی سخت 10 دامین ثبت میکنم بودنش فقط برای من مهم هست با ایزی رجستر هم حرف زدم گفتند 6ماه خرید کنید ماهی 4تومن میشه دامین هم ثبت نداشته باشم ماهی 4تومن چیه که روش فکر کنم فقط بودنش مهم هست.
به خاطر همین چیزهاست که من هیچ وقت دنباله زرین پال نرفتم که همیشه چوب لای چرخ بقیه میکنند

samansystems
June 10th, 2015, 13:50
تو رد ريسلر لازم نيست شما پول رو يکجا واريز کنيد (ضمن اينکه اگر يکجا واريز کنيد برای ارقام خاص، از شارژ هديه بهره مند ميشيد)
ولی در مورد اين 1200 که مطرح ميکنيد، اين برای گردش حساب يکساله شما هست و اصلا لازم نيست يکجا شارژ کنيد :) ;)

- - - Updated - - -

خوب همون من ماهی سخت 10 دامین ثبت میکنم بودنش فقط برای من مهم هست با ایزی رجستر هم حرف زدم گفتند 6ماه خرید کنید ماهی 4تومن میشه دامین هم ثبت نداشته باشم ماهی 4تومن چیه که روش فکر کنم فقط بودنش مهم هست.
به خاطر همین چیزهاست که من هیچ وقت دنباله زرین پال نرفتم که همیشه چوب لای چرخ بقیه میکنند

با تقسيم تعداد دامين هایی که ثبت ميکنيد بر عددی که ماهانه بابت نگهداری سرويس پرداخت ميکنيد ميتونيد قيمت تمام شده دامين برای خودتون رو به راحتی محاسبه کنيد :)
اصلا موضوع پيچيده ای نيست.

ضمن اينکه زرين پال سياست کاريش با رد ريسلر متفاوت هست و اين دو مورد به هم مربوط نيست. اونجا خوشبختانه يک سال و نيم هست که سرويس بدون کارمزد داره ارائه ميشه.

hostorder
June 10th, 2015, 13:53
تو رد ريسلر لازم نيست شما پول رو يکجا واريز کنيد (ضمن اينکه اگر يکجا واريز کنيد برای ارقام خاص، از شارژ هديه بهره مند ميشيد)
ولی در مورد اين 1200 که مطرح ميکنيد، اين برای گردش حساب يکساله شما هست و اصلا لازم نيست يکجا شارژ کنيد :) ;)

- - - Updated - - -

با تقسيم تعداد دامين هایی که ثبت ميکنيد بر عددی که ماهانه بابت نگهداری سرويس پرداخت ميکنيد ميتونيد قيمت تمام شده دامين برای خودتون رو به راحتی محاسبه کنيد :)
اصلا موضوع پيچيده ای نيست.

ضمن اينکه زرين پال سياست کاريش با رد ريسلر متفاوت هست و اين دو مورد به هم مربوط نيست. اونجا خوشبختانه يک سال و نيم هست که سرويس بدون کارمزد داره ارائه ميشه.
مگر مغرم تعطیل هست 1.200 رو تو یک لحظه بدم واسه ردرسلر؟
سیباپال هم بدون کارمزد درگاه اختصاصی میده ولی چرا مثل شما هی نمیاد تو هر تاپیکی این حرف رو بزنه؟

samansystems
June 10th, 2015, 14:01
مگر مغرم تعطیل هست 1.200 رو تو یک لحظه بدم واسه ردرسلر؟
سیباپال هم بدون کارمزد درگاه اختصاصی میده ولی چرا مثل شما هی نمیاد تو هر تاپیکی این حرف رو بزنه؟

در مورد مغز ما جسارتی نميکنيم ولی اگر جمله بالا رو صحيح بخونيد شبهه تعطيل بودن بوجود نمياد.
و رد ريسلر لازم نيست شما پول رو يکجا واريز کنيد (ضمن اينکه اگر يکجا واريز کنيد برای ارقام خاص، از شارژ هديه بهره مند ميشيد)

پی نوشت: معنی بدون کارمزد اين هست که نه از شما و نه از مشتری شما کارمزدی کسر نشه.
وقتی مشتری شما مجبور باشه کارمزد شما رو پرداخت کنه، اين معنی بدون کارمزد بودن رو نميده :)

hostorder
June 10th, 2015, 14:07
در مورد مغز ما جسارتی نميکنيم ولی اگر جمله بالا رو صحيح بخونيد شبهه تعطيل بودن بوجود نمياد.
و رد ريسلر لازم نيست شما پول رو يکجا واريز کنيد (ضمن اينکه اگر يکجا واريز کنيد برای ارقام خاص، از شارژ هديه بهره مند ميشيد)

پی نوشت: معنی بدون کارمزد اين هست که نه از شما و نه از مشتری شما کارمزدی کسر نشه.
وقتی مشتری شما مجبور باشه کارمزد شما رو پرداخت کنه، اين معنی بدون کارمزد بودن رو نميده :)

من درگاه اختصاصی از سیباپال دارم نه کارمزدی از مشترک کم میشه نه من!!!!(سیبپال هم این موضوع رو نمیاد تو هر تاپیکی بگه فقط تاپیک خودشون)
ایزی رجستر من ماهی 4تومن خواهم داد!!! 4تومن پول تو ماه چیزی نیست!!که بشینم در مقابل هزینه های جاری روش فکر کنم!!!

samansystems
June 10th, 2015, 14:17
من درگاه اختصاصی از سیباپال دارم نه کارمزدی از مشترک کم میشه نه من!!!!(سیبپال هم این موضوع رو نمیاد تو هر تاپیکی بگه فقط تاپیک خودشون)
ایزی رجستر من ماهی 4تومن خواهم داد!!! 4تومن پول تو ماه چیزی نیست!!که بشینم در مقابل هزینه های جاری روش فکر کنم!!!

1. شما مختار هستيد از هر جائی که مايل هستيد سرويس بگيريد. نه ما و نه کس ديگه ای حق نداره شما رو مجبور به کاری بکنه ;)

2. ما مختار هستيم هر جائی که لازم باشه شفاف سازی کنيم. وقتی شما در تاپيک نامرتبط اسم زرين پال رو برديد ما موظف هستيم اطلاع بديم که زرين پال تنها سرويس بدون کارمزد و با تسويه آنی موجود هست. (اين دو کلمه رو پشت سر هم که بخونيد، متوجه تنها بودن اون خواهيد شد.)

3. 4 تومن رو ميتونيد پرداخت کنيد و اگر در ماه دامينی ثبت نکرديد اون 4 تومن رو از دست داديد :) يا اگر تنها يک دامين ثبت کرديد قيمت تمام شده دامنه 4+4 يعنی 8 تومان خواهد بود.

4. نيازی به تعطيلی مغز نيست (چون خودتون دو بار ذکر کرديد) کافی هست دو دو تا 4 تا کنيد و بر اساس حجم کارکرد خودتون بهترين تصميم رو بگيريد (و 100 در 100 بهترين تصميم گيرنده خودتون هستيد که شرايط خودتون رو بهتر ميدونيد.)

5. ليست نماينده های رسمی nic در مسير زير در دسترس هست. باقی شرکت ها قطعا با يکی از نماينده های رسمی کار ميکنن:

https://www.nic.ir/List_of_Resellers

dakkeh20
June 10th, 2015, 14:40
2. ما مختار هستيم هر جائی که لازم باشه شفاف سازی کنيم. وقتی شما در تاپيک نامرتبط اسم زرين پال رو برديد ما موظف هستيم اطلاع بديم که زرين پال تنها سرويس بدون کارمزد و با تسويه آنی موجود هست. (اين دو کلمه رو پشت سر هم که بخونيد، متوجه تنها بودن اون خواهيد شد.)

ببخشید بدون کارمزد و تسویه آنی فقط با زرین کارت نه حساب عادی ؟!!

gholamkale
June 10th, 2015, 16:23
فقط xzn
ردریسلر ماژولش مشکل داره 1.5 سال پیش نمایندگی داشتم ازشون آخر سرم نتونستن مشکل ماژول رو حل کنن، مجبور شدم دستی تک تک دامین هارو ثبت کنم

samansystems
June 10th, 2015, 17:08
فقط xzn
ردریسلر ماژولش مشکل داره 1.5 سال پیش نمایندگی داشتم ازشون آخر سرم نتونستن مشکل ماژول رو حل کنن، مجبور شدم دستی تک تک دامین هارو ثبت کنم

1. ماژول ها در بازه های زمانی مشخص بروز ميشن و از 1 سال نيم قبل چندين آپديت برای ماژول ها انجام شده ;)

2. ليست نماينده های رسمی nic در مسير زير در دسترس هست. باقی شرکت ها قطعا با يکی از نماينده های رسمی کار ميکنن:

gholamkale
June 10th, 2015, 22:12
1. ماژول ها در بازه های زمانی مشخص بروز ميشن و از 1 سال نيم قبل چندين آپديت برای ماژول ها انجام شده ;)

2. ليست نماينده های رسمی nic در مسير زير در دسترس هست. باقی شرکت ها قطعا با يکی از نماينده های رسمی کار ميکنن:

ممنون از اطلاع رسانی باید دوباره چک کنم هنوز اکانت ردریسلر رو دارم و فقط تنها مشکلش ماژول بود که اگر برطرف شده باشه انتخاب خوبیه ;)
راستی توی لیست هم نامی از رد ریسلر نیست (گویا با نام شرکت ثبت کردید)

hostorder
June 10th, 2015, 23:48

فکر کنم تو پیعام خصوصی هم میشه اینا رو گفت از ایزی رجستر تهیه خواهد شد روز خوش
با تشکر از دوستان

samansystems
June 11th, 2015, 00:03
فکر کنم تو پیعام خصوصی هم میشه اینا رو گفت از ایزی رجستر تهیه خواهد شد روز خوش
با تشکر از دوستان

;)

hostorder
June 11th, 2015, 02:07
;)

پیرنشی جوون

samansystems
June 11th, 2015, 13:17
پیرنشی جوون

;) شما هم همينطور

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________
رد ريسلر - تلفن: 88012882
تنها ارائه کننده نمايندگی دامنه ملی با برگشت خودکار وجه دامنه های تاييد نشده
www.redreseller.com (http://www.redreseller.com)

aligoli
June 11th, 2015, 20:35
به جز فراسو سایتی هست که هزینه جانبی نداشته باشه؟(منظور هزینه ماهانه)
تو مازول که میدند مثل فراسو مشتری بتونه از سایت ما دی ان اس هاشو عوض کنه
(و به جز redreseller.com که گرون هست)

منظور از هزینه اضافه هزینه ماژول است ؟

isp
June 12th, 2015, 00:12
سلام ببخشید من نظر میدم ولی فراسو بهتر از همه هستش 8 هزار میگیره ولی دامین رو همون 4 میده برای نماینده هاش پشتیبانی خوبی هم داره
موفق و پیروز باشید

hostorder
June 12th, 2015, 00:49
منظور از هزینه اضافه هزینه ماژول است ؟

بله دوست عزیز هم دست رسی برای ثبت آنی