ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پارک دامنه

demonvictor
June 13th, 2015, 22:05
عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال جدید =P~

ببینین من یه هاست ایجاد کردم روی سرور با کنترل پنل سی پنل ، بعدا تعداد پارک دامنه اش هم نامحدود کردم زمان ساخت پکیج ، حالا میخوام یه دامنه دیگه روش پارک کنم به مشکل میخورم و اررور زیر رو میده
http://snap.ashampoo.com/uploads/2015-06-09/lsXgMsQ8.png

دسترسی به روت سرور هم دارم.علت اینکه این اررور رو میده چی هستش؟؟!!

Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

سپاس

- - - Updated - - -

مشکلم هنوز هستش.ممنون میشم اگه هرچی سریعتر راهنماییم کنین.تشکر

sitetheme
June 13th, 2015, 23:12
عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال جدید =P~

ببینین من یه هاست ایجاد کردم روی سرور با کنترل پنل سی پنل ، بعدا تعداد پارک دامنه اش هم نامحدود کردم زمان ساخت پکیج ، حالا میخوام یه دامنه دیگه روش پارک کنم به مشکل میخورم و اررور زیر رو میده
http://snap.ashampoo.com/uploads/2015-06-09/lsXgMsQ8.png

دسترسی به روت سرور هم دارم.علت اینکه این اررور رو میده چی هستش؟؟!!

Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

سپاس

- - - Updated - - -

مشکلم هنوز هستش.ممنون میشم اگه هرچی سریعتر راهنماییم کنین.تشکر

درود,اینطور که از خطا دریافتی معلوم است نیم سرور ها یا آی پی هایی که بروی دامنتون ست کردید با آی پی و نیم سرور سرور مورد نظر فرق میکنه و یا اشتباه وارد کردید,تنظیمات دی ان اس دامنتون رو بررسی بفرمایید

Amir Mohammad 99
June 14th, 2015, 09:39
دی ان اس ها رو چک کنید با سرور یکیه یا نه

farhadhelix
June 14th, 2015, 09:52
اون دامنه ای که شما میخواهید به روی هاستتون پارک کنید در حال حاظر روی یک nameserver دیگری ست شده است.
به تنظیمات name server دامنه بروید و به nameserver رو پاک کنید و nameserver سرورتون رو ست کنید روش و تا چند ساعتی وقت بدید سپس مجدد عملیات پارک دامنه رو انجام بدید .
موفق باشید

demonvictor
June 17th, 2015, 18:43
نیم سرورا همه چیزش اوکی هستش و همه چیز داخل هویز ، متعلق به نیم سرور مربوطه هستش ولی توی پارک دامنه اررور میده.

meysam021
June 17th, 2015, 18:54
نیم سرورا همه چیزش اوکی هستش و همه چیز داخل هویز ، متعلق به نیم سرور مربوطه هستش ولی توی پارک دامنه اررور میده.

داداشم توی قسمت سرچ whm اینو سرچ کن : Park a Domain بعد از سمت چپ هاتو انتخاب کن و سمت راستت دامنه ای که میخوای پارک کنی رو قرار بده یعنی جلوی : Domain to park
پارک میشه عادی هست بعضی وقتا این مشکل

demonvictor
June 18th, 2015, 23:12
داداشم توی قسمت سرچ whm اینو سرچ کن : Park a Domain بعد از سمت چپ هاتو انتخاب کن و سمت راستت دامنه ای که میخوای پارک کنی رو قرار بده یعنی جلوی : Domain to park
پارک میشه عادی هست بعضی وقتا این مشکل
من پریروز طبق گفته ی شما ست کردم اما هنوز که هنوزه دامنه اش بالا نمیاد و واقعا وقتی که هویز میگیرم میبینم که دی ان اس ها کاملا ست شده از سایت intodns هم هیچ مشکلی نیستش.
باید چیکار کنم؟! چون این روش هم جواب نداد