ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر دامنه Ir توسط ایرنیک تایید نشد ، هزینه ای که پرداخت میشه قابل برگشت هست ؟!

بیتا حکمت
June 9th, 2015, 21:22
سلام . فرض کن بنده مثلا 10 ، 20 تا دامنه رزرو کردم ، هزینه اش پرداخت کردم . حالا نکلیف هزینه ای که برای رزو پرداخت شده چی مشه ؟!
یه سوال دیگه برای اینکه اطلاعات سایت در whois دیده نشه و ببندیشمش باید چی کار کنیم (سوالم هم برا Ir هست و هم Com )

Edwin
June 9th, 2015, 21:27
درود .
اگر دامنه تایید نشه ، هزینه رزرو شده اون به حساب رجیسترار (ثبت کننده) برمیگرده و میتونید ازش پس بگیرید.
برای Whois دامنه IR نمیشه کاری کرد ، com رو هم میتونید Fake ( تقلبی ) بزارید ، مشکلی نداره.

webhosts
June 10th, 2015, 17:03
سلام . فرض کن بنده مثلا 10 ، 20 تا دامنه رزرو کردم ، هزینه اش پرداخت کردم . حالا نکلیف هزینه ای که برای رزو پرداخت شده چی مشه ؟!
یه سوال دیگه برای اینکه اطلاعات سایت در whois دیده نشه و ببندیشمش باید چی کار کنیم (سوالم هم برا Ir هست و هم Com )

سلام
بله ، هزینه برگشت داده میشه.
برای دیده نشدت اطلاعات در Whois می توانید از ID Protection استفاده نمایید.
موفق باشید

h2o_polo
June 10th, 2015, 19:30
درود
اگر دامنه شما در رجیسترار ریسلو به ثبت رسیده است شما نمی توانید کاری کنید که whois نمایش داده نشود ...تنها می توانید اطلاعات نامعتبر برای whois دامنه خود انتخاب نمایید ...
اگر هم می خواهید اطلاعات نمایش داده نشود شما می باید دامنه خود را به رجیسترار دیگری منتقل نمایید که قابلیت privacy protection را داشته باشد ..

iraneserver
June 11th, 2015, 03:35
درود
اگر دامنه شما در رجیسترار ریسلو به ثبت رسیده است شما نمی توانید کاری کنید که whois نمایش داده نشود ...تنها می توانید اطلاعات نامعتبر برای whois دامنه خود انتخاب نمایید ...
اگر هم می خواهید اطلاعات نمایش داده نشود شما می باید دامنه خود را به رجیسترار دیگری منتقل نمایید که قابلیت privacy protection را داشته باشد ..

با سلام در هر دو صورت هزینه در صورت تایید نشدن برگشت خواهد خورد

برای اینکه دامین آی آر مشخصات نمایش پیدا نکنه تاکنون کاری نتونستم بکنم ولی دامین های بین المللی هزینه ای برای
privacy protection ازتون میگیرن که بسیار نا چیز هست البته لازم به ذکر است بعضی هاشون هم رایگان در اختیارتون قرار میدن

Amir Mohammad 99
June 14th, 2015, 10:47
برگشت پذیر هستش
واسه آی ار کاری نمیتونید بکنید چون دامنه مسادره میشه اما کام آزاده !