PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ارتقاء هاست اشتراکی

metti44
June 9th, 2015, 19:27
سلام اول چند نکته میگم بعدش سوال دارم:
1-دوستان من یه هاست اشتراکی 1g لینوکس آلمان دارم که سایتم روش سواره و حدود 7 هزار بازدید روزانه ازش میشه و حدود 100 گیگ پهنای هم باند می خوره!
2-هاست دانلود 85 گیگ بهش وصل کردم که ملت ازش دانلود می کنه ... که درامد کمی هم ازش دارم
و فعلا از همه چی راضیم

سوالم اینه که اگر یه روزی هاستینگ من بگه شما دیگه جات روی هاست اشتراکی فعلی نیست و داری میزی میتروکونیش و باید ارتقاء بدی ، من باید چیکار کنم ؟ آیا باید مثلا پلن هاست اشتراکی بالاتر و مثلا 2g و 3g بگیرم ؟ یا مثلا باید هاست های دیگه ای رو بگیرم. توجه داشته باشید که هاست دانلود هم دارم . اصلا کی باید کوچ کنم؟ آیا اگه پهنای باند اضافی بخرم حل میشه؟ هاست میزبانی اشتراکی تا کی جوابگوی من خواهد بود؟
لطفا من رو راهنمایی کنید دوستان . چند وقته مخم روش گیر کرده و نگرانم که هزینه هام الکی بالا نره . چون اگه از یه سقفی بیشتر بشه باید جمع کنم برم. ببخشید اگه سوالم ناشیانه است!

mha1368
June 9th, 2015, 19:30
سلام

الان که هاست اشتراکی هستید
بعدا می تونید برید رویِ هاست پربازدید و یا سرور مجازی
و یا سرور اختصاصی مشترک(4-5 تا سایت روی یک سرور)

بالتبع هزینه تون افزایش پیدا می کنه
باید به فکر کسب در آمد از سایتتون باشید

!MihanIt!
June 9th, 2015, 19:30
1-دوستان من یه هاست اشتراکی 1g لینوکس آلمان دارم که سایتم روش سواره و حدود 7 هزار بازدید روزانه ازش میشه و حدود 100 گیگ پهنای هم باند می خوره!
2-هاست دانلود 85 گیگ بهش وصل کردم که ملت ازش دانلود می کنه ... که درامد کمی هم ازش دارم
و فعلا از همه چی راضیم

سوالم اینه که اگر یه روزی هاستینگ من بگه شما دیگه جات روی هاست اشتراکی فعلی نیست و داری میزی میتروکونیش و باید ارتقاء بدی ، من باید چیکار کنم ؟ آیا باید مثلا پلن هاست اشتراکی بالاتر و مثلا 2g و 3g بگیرم ؟ یا مثلا باید هاست های دیگه ای رو بگیرم. توجه داشته باشید که هاست دانلود هم دارم . اصلا کی باید کوچ کنم؟ آیا اگه پهنای باند اضافی بخرم حل میشه؟ هاست میزبانی اشتراکی تا کی جوابگوی من خواهد بود؟
لطفا من رو راهنمایی کنید دوستان . چند وقته مخم روش گیر کرده و نگرانم که هزینه هام الکی بالا نره . چون اگه از یه سقفی بیشتر بشه باید جمع کنم برم. ببخشید اگه سوالم ناشیانه است!

دوست عزیز فکر کنم هاستینگ ها با فضا مشکلی نداشته باشند بیشتر منابع هست که مشکل زاست .
موفق باشید

mobinhost.in
June 9th, 2015, 19:39
دوست من پیشنهاد ما به امثال شما گرفتن یک سرور مجازی و پیاده سازی کل وب سایتتون بر روی یک سرور مجازی هست

یقینا سرور مجازی از نظر قیمت خیلی متفاوت با هاست پر بازیدی نیست

metti44
June 9th, 2015, 19:41
دوست عزیز فکر کنم هاستینگ ها با فضا مشکلی نداشته باشند بیشتر منابع هست که مشکل زاست .
موفق باشید

خوب چطوری بفهمم منابع در اختیار من کی تموم میشه ؟ و کوچ کی لازم است؟

- - - Updated - - -

دوست من پیشنهاد ما به امثال شما گرفتن یک سرور مجازی و پیاده سازی کل وب سایتتون بر روی یک سرور مجازی هست

یقینا سرور مجازی از نظر قیمت خیلی متفاوت با هاست پر بازیدی نیست

کل یعنی هم میزبانی و هم دانلود بره یک جا توی یک سرور مجازی ؟
هاست پربازدید گرونتر از سرور مجازی است ؟

xphost
June 9th, 2015, 19:43
ببینید سرورتون اگر کلود لینوکس باشه که درصد مصرف سی پی یو و رم رو در گوشه سمت چپ هاست مینویسه
اگر میتونید هزینه بالای 100 هزار تومن رو تقبل کنید به نظر شخصی خودم سرور اختصاصی تهیه کنید بهتره

metti44
June 9th, 2015, 19:51
ببینید سرورتون اگر کلود لینوکس باشه که درصد مصرف سی پی یو و رم رو در گوشه سمت چپ هاست مینویسه
اگر میتونید هزینه بالای 100 هزار تومن رو تقبل کنید به نظر شخصی خودم سرور اختصاصی تهیه کنید بهتره

یه جا نوشته :
Memory Used 47%
Swap Used 55%
Server Load 8.23 (8 cpus)

همینا رو میگی ایکس پی هاست ؟

xphost
June 9th, 2015, 19:53
بله

metti44
June 9th, 2015, 19:57
بله

خوب الان خوبه مصرف یا زیاده ؟

xphost
June 9th, 2015, 20:01
بستگی داره چقدر بهتون رم داده باشند
بی زحمت یک دسترسی پ.خ کنید تا بررسی کنیم
نسبت به پهنایی که میگید مصرف دارید حجم بالایی احتمالا مصرف از منابع خواهید داشت

metti44
June 10th, 2015, 01:27
بستگی داره چقدر بهتون رم داده باشند
بی زحمت یک دسترسی پ.خ کنید تا بررسی کنیم
نسبت به پهنایی که میگید مصرف دارید حجم بالایی احتمالا مصرف از منابع خواهید داشت

جناب ایک پی هاست پ.خ من کار نمیکنه چرا ؟ نوشته بعد از مدتی فعالیت مفید فعال میشه!

downloaddl
June 10th, 2015, 04:31
و فعلا از همه چی راضیم

با سلام دوست عزیز.

بنده به عنوان یک فروشنده هاست اشتراکی و هاست پربازدید این پیشنهاد به شما می کنم .

از یک دیتاسنتر مطمئن یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و دیگر نه استرس برای انتقال و نه استرس برای ساسپند شدنو پول اضافه برای ارتقای هاست داشته باشید .
کمی هزینه ماهانه برای سرور مجازی
کمی هزینه یک باره برای کانفیگ سرور
کمی هزینه لایسنس کنترل پنل ( این زیاد مهم نیست متونید رو خود سیستم هامل به صورت دستی و بدون نیاز به کنترل پنل سایتتون بالا بیارید ) .

و این رو هم اضافه کنم اگر هاستیگی به شما گفت داری سرور منو بهم میزی و میترکونیش حرفش هیچ اعتباری نداره و به فکر پول بیشتری هست مگه این فضای مصرفی شما از حد مجازی گذشته باشه که در هاست های اشتراکی شما حد مصرفی ای ندارید .

metti44
June 10th, 2015, 10:53
با سلام دوست عزیز.

بنده به عنوان یک فروشنده هاست اشتراکی و هاست پربازدید این پیشنهاد به شما می کنم .

از یک دیتاسنتر مطمئن یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و دیگر نه استرس برای انتقال و نه استرس برای ساسپند شدنو پول اضافه برای ارتقای هاست داشته باشید .
کمی هزینه ماهانه برای سرور مجازی
کمی هزینه یک باره برای کانفیگ سرور
کمی هزینه لایسنس کنترل پنل ( این زیاد مهم نیست متونید رو خود سیستم هامل به صورت دستی و بدون نیاز به کنترل پنل سایتتون بالا بیارید ) .

و این رو هم اضافه کنم اگر هاستیگی به شما گفت داری سرور منو بهم میزی و میترکونیش حرفش هیچ اعتباری نداره و به فکر پول بیشتری هست مگه این فضای مصرفی شما از حد مجازی گذشته باشه که در هاست های اشتراکی شما حد مصرفی ای ندارید .

ممنون . سرور مجازی ویندوز یا لینوکس ؟ اگگر مجازی بگیرم هردوی سایت و دانلود هام میشه ریخت توش ؟ نه ؟ یعنی یک هاست دارم دیگه که هم هاست میزبانه و هم هاست دانلود ؟ درسته ؟ همه همین کارو میکنن ؟

007
June 10th, 2015, 10:55
ممنون . سرور مجازی ویندوز یا لینوکس ؟ اگگر مجازی بگیرم هردوی سایت و دانلود هام میشه ریخت توش ؟ نه ؟ یعنی یک هاست دارم دیگه که هم هاست میزبانه و هم هاست دانلود ؟ درسته ؟ همه همین کارو میکنن ؟

س میتونه لینوکس باشه میتونه ویندوز باشه مشکلی نداره
و برای مورد بعدی هم باید گفت میتونین ازش بعنوان هاست معمولی هاست دانلود و سایرموارد استفاده فرمایید.
ارادت

metti44
June 14th, 2015, 12:20
س میتونه لینوکس باشه میتونه ویندوز باشه مشکلی نداره
و برای مورد بعدی هم باید گفت میتونین ازش بعنوان هاست معمولی هاست دانلود و سایرموارد استفاده فرمایید.
ارادت

پس اینکه هردو یکجا بشه معمول و متداوله ؟ ارزونتر از این در میاد که یه هاست پربازدید و یک هاست مجازی داشته باشم ؟ نه ؟

- - - Updated - - -

دوستان اداره کردن سرور مجازی دردسر داره ؟ از لحاظ نصب نرم افزار های مختلف و همچنین امنیت ؟ شنیدم خیلی دنگ و فنگ داره ! منم که بلد نیستم خیلی چیزا رو . باید چه کرد ؟

AbtinServer
June 15th, 2015, 00:24
و فعلا از همه چی راضیم

هستند سایتهایی که در صورت کمبود حجم دیتابیس حاضرن با مبلغ بیشتری شما را ساپورت نمایید.

nooshzad
June 18th, 2015, 10:06
استفاده از هاست اشتراکی زیاد مناسب نیست زیرا استفاده از یک سری منابع محدود شده است. پیشنهادی دارم این است که به جای هاست اشتراکی از سرور مجازی استفاده نمایید ریرا منابعی که در اختیارتان قرار می گیرد به صورت واقعی هستش و بین وب سایت های دیگه به اشتراک گذاشته نمی شود.
پیشنهاد می کنم یک سری به وب سایت centralvps بزنید و پلن های سرور مجازی (http://centralvps.ir/) ببینید در صورتی که سوالی دارید با شماره های موجود در وب سایت تماس بگیرید.