ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد enamad و سروریس ارائه هاست

cyru3
June 8th, 2015, 12:43
می خواستم بدونم اگه توی سایتی که ای نماد داره از طریق ای نماد شکایت کنم کار به جایی میرسه
چند وقت پیش از این انجمن با فروش هاستینگ
یوزر http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=108720
پست http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142316&page=3&p=1338321&highlight=#post1338321
اشنا شدم و یک سرویس درخواست دادم ولی پریروز سرویسا ریست کردن و همه ی اطلاعات من از دست رفت ازشون پرسیدم برای چی اعلام کردن خودتون درخواست دادید
بیشتر جویا شدم دیدم از یه شماره دیگه اس ام دادن به نام من و درخواست ریست سرورا دادن جالبه شماره من توی پنل هست و میبینن مغایرت داره باز هرکی از راه برسه با هر شماره ای باید به حرف گوش داد این ضعف مدیریت را میرسونه
دوم اعلام کردن تیکت زدید بعد پاک کردید ممکن نیست من دسترسی پاک کردن تیکت داشته باشم من فقط می تونم تیکت باز کنم یا ببندم و اون تیکتی که معلوم نیست کجاست الان، مضمومش ریست کلی سرور بوده اونم از جانب من اینم ضعف دوم
یه نماد زدن توی سایت یه پورت https این نمیشه نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت به هر حال این نماد که میگیرن باید یه قوانینی را رعایت کنند
سایت:https://98host.org/

PDRS
June 8th, 2015, 12:58
متاسفانه E-Namad نمیتونه قابل اعتماد بودن یک سایت رو تضمین کنه
همچنین میتونید برای شکایت از یک هاستینگ با سازمان های مختلفی در ارتباط باشید مثل پلیس فتا و همون E-Namad

zarindesig
June 8th, 2015, 13:00
متاسفانه E-Namad نمیتونه قابل اعتماد بودن یک سایت رو تضمین کنه
همچنین میتونید برای شکایت از یک هاستینگ با سازمان های مختلفی در ارتباط باشید مثل پلیس فتا و همون E-Namad

چرا دوست عزیز میتونه به محض شکایت ابتدا زنگ میزنن و میپرسن علت چیه و برسی میکنند ببینند که حق با مشتریه نماد اعتماد فردو میبندن و میگن شکایت کنید از ایشون همکاری لازم انجام میدن

yeganehha
June 8th, 2015, 15:41
دوست عزیز متاسفانه به جایی نمی رسید ولی اگر می خواهید اقدام کنید در این مورد باید از پلیس فتا اقدام کنید نه ای نماد

OmidX
June 8th, 2015, 15:45
از طریق نماد میشه شکایت کرد : http://www.enamad.ir/Opinions.aspx

sssoheil
June 8th, 2015, 16:04
درود

از طریق پلیس فتا اقدام کنید آنها استعلامات لازم را از طریق E-namad انجام میدهند.ولی ترجیحا تا آنجا که میتوانید با سرویس دهنده خود با ارامش صحبت بفرمایید و موضوع را بررسی و حل و فصل کنید یا اگر زیر بار اشتباه صورت گرفته میروند درخواست بازگردانی اطلاعات یا خسارت احتمالی بفرمایید.

PDRS
June 8th, 2015, 16:46
چرا دوست عزیز میتونه به محض شکایت ابتدا زنگ میزنن و میپرسن علت چیه و برسی میکنند ببینند که حق با مشتریه نماد اعتماد فردو میبندن و میگن شکایت کنید از ایشون همکاری لازم انجام میدن

درسته که این کار انجام میشه ، اما خیلی شرکت ها هستند که از کیفیت کاری خوبی برخوردار نیستند و اعتمادی بهشون نیست ، ولی بهشون E-Namad داده شده -_-

mobinhost.in
June 8th, 2015, 19:12
دوست عزیز اگر از بین رفتن اطلاعات به درخواست خودتون بوده و قابل اثبات باشه که شما در واقع هیچ شکایت نمی تونی کنی

اگر از بین رفتن اطلاعات به دلیل سوختن هارد بوده باز هم شما نمی توانی هیج مطالبه ای داشته باشی

اکر به اشتباه سرویس دهنده بوده می تونی شکایت کنی ولی قابل اثبات نیست

دوست من اگر سرویستون رو به شرز بک اپ گیری گرفتین و در قرار داد ذگر شده انوقت می تونی پیگیری کنی در غیر اینصورت وقت رو از دست نده و سریه به دنبال جمع اوری دیتا هات باش

دوست من از این مشکلات پیش میاد و این مورد رو خودتون باید بش فکر کنی و پیش بینی کنی

cyru3
June 8th, 2015, 20:52
دوست عزیز اگر از بین رفتن اطلاعات به درخواست خودتون بوده و قابل اثبات باشه که شما در واقع هیچ شکایت نمی تونی کنی

اگر از بین رفتن اطلاعات به دلیل سوختن هارد بوده باز هم شما نمی توانی هیج مطالبه ای داشته باشی

اکر به اشتباه سرویس دهنده بوده می تونی شکایت کنی ولی قابل اثبات نیست

دوست من اگر سرویستون رو به شرز بک اپ گیری گرفتین و در قرار داد ذگر شده انوقت می تونی پیگیری کنی در غیر اینصورت وقت رو از دست نده و سریه به دنبال جمع اوری دیتا هات باش

دوست من از این مشکلات پیش میاد و این مورد رو خودتون باید بش فکر کنی و پیش بینی کنی
بله منم به خاطر نماد و اینکه خیلی ها میان و به همین نماد اعتماد جلب میکنن خرید کردم

درسته که این کار انجام میشه ، اما خیلی شرکت ها هستند که از کیفیت کاری خوبی برخوردار نیستند و اعتمادی بهشون نیست ، ولی بهشون E-Namad داده شده -_-
دقیقا سایت هایی که نماد دریافت میکنند باید یکسری فاکتور داشته باشند که بهشون نماد تعلق بگیره و بتونن توی این حوزه فعالبت کنند

درود

از طریق پلیس فتا اقدام کنید آنها استعلامات لازم را از طریق E-namad انجام میدهند.ولی ترجیحا تا آنجا که میتوانید با سرویس دهنده خود با ارامش صحبت بفرمایید و موضوع را بررسی و حل و فصل کنید یا اگر زیر بار اشتباه صورت گرفته میروند درخواست بازگردانی اطلاعات یا خسارت احتمالی بفرمایید.
کلا پشتیبانی 2 روزه نیست نه تلفن جواب میدن نه تیکت و نه حتی یاهو انلاین میشن که با آرامش حل بشه به نظر من جدایی کیفیت خوب پشتیبانی ارزشش بیشتره

AbtinServer
June 9th, 2015, 10:37
بستن پنل E-namd به این سادگی های نیست. مستلزم ارائه مدارک و دلایل قانع کننده و صحبت با شخص مورد نظر است.
تنها راه استفاده از پلیس فتا است که اون هم نیاز به مدارک داره. همین طوری کاری از پیش نمی برید

Yas-Host
June 9th, 2015, 10:57
الان طبق معمول هاستینگ هایی ک ب دلایل مختلف نماد ندارن (ک عمدتا با نزدیک شدن ب تابستون ارتباط مستقیم دارن) ، میان اینجا و نماد رو نقد میکنن .

الان ما enamad نداریم مشکلی داریم ؟
خیلی از همکاران نماد """"اعتماد"""" ندارند مشکلی دارند ؟

بفرمایید بدونیم دقیقا این توهین شما از کجا منشا میگیره؟!

AbtinServer
June 9th, 2015, 11:35
Enamad چیز خاصی نست ولی حداقل تا حدی باعث میشه این صنف مثل بازار قند شکن فروش ها نشه که طبق گفته دوستمون هر ساله نزدیک تابستان و با آفرهای مسخره RedStatiion با رشد چشمگیر تعداد سایتهای هاستینگ مواجه میشیم.

yastheme
June 9th, 2015, 12:32
از طریق نماد میشه شکایت کرد : http://www.enamad.ir/Opinions.aspx

الان طبق معمول هاستینگ هایی ک ب دلایل مختلف نماد ندارن (ک عمدتا با نزدیک شدن ب تابستون ارتباط مستقیم دارن) ، میان اینجا و نماد رو نقد میکنن .

اینکه نماد داشته باشند چیز بدی نیست ولی به اون خوبی که شما فکر می کنید هم نیست! خیلی از هاستینگ ها هستند از نماد استفاده نمی کنند! متاسفانه به دلایل مختلف و عدم توجه به این حوزه کاری چنین قوانین مسخره ای تصویب می شود!
وزارت صنعت و معدن قراره به کار ما اعتبار بده؟؟ شما هیچ ارتباطی بین هاستینگ و صنعت و معدن می بینید؟
اونوقت شما دم از شکایت آنلاین می زنید؟؟
برید به لینک زیر :
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?request=067103069120111049056075052 12107706114172806
صبر کنید صفحه کامل باز بشه! تبلیغات خارجی رو پایین صفحه می بینید؟ malware هست ! بعضی وقت ها تبلیغات و بعضی وقت ها لینک دانلود جعلی بعضی نرم افزار ها رو تبلیغ می کنه که می تونه سیستم شما رو ویروسی کنه!
یه ماهه گزارش داده شده کسی عین خیالش نیست :)
شما خیلی خوشبینانه به قضیه نگاه می کنید

OmidX
June 9th, 2015, 15:22
[/COLOR]
الان ما enamad نداریم مشکلی داریم ؟
خیلی از همکاران نماد """"اعتماد"""" ندارند مشکلی دارند ؟

بفرمایید بدونیم دقیقا این توهین شما از کجا منشا میگیره؟!

مگه قرار هست مشکلی داشته باشید ؟

بنده در پرانتز توضیح دادم ک منظورم با کسانی بود ک فروشنده فصلی هستند و عمدتا هم در تابستون فعالیت میکنن ...

یه ماهه گزارش داده شده کسی عین خیالش نیست :)
شما خیلی خوشبینانه به قضیه نگاه می کنید

بنده موضوع تبلیغات وایبری رو از طریق همون لینک پیگیری کردم ، سایت مورد نظر عذر خواهی کرد و بعدش هم هیچ تبلیغی از جانب شون برای من ارسال نشد ! ، پس اونقدرها هم شکایت از طریق نماد بی فایده نیست .

اینکه یکبار تست کردید ، نتیجه نگرفتید ، دلیل نمیشه کلا بره زیر سؤال .

metti44
June 10th, 2015, 10:58
کلا پشتیبانی 2 روزه نیست نه تلفن جواب میدن نه تیکت و نه حتی یاهو انلاین میشن که با آرامش حل بشه به نظر من جدایی کیفیت خوب پشتیبانی ارزشش بیشتره

هاستینگی که پشتیبانیش دو روزه جواب نمیده معلومه که مخش تاب داره . ولی پیگیری کن بازم. بگو اطلاعت رو برگردونند . معمولا تا یک ماه باید اخرین بک اپ نگه داری بشه. البته برای اطلاعات کم میزبانی سایت ها. نه اطلاعات حجیم دانلودی

Asp.Net
June 10th, 2015, 15:12
با نماد شکایت کن خیلی سریع پیگری میکنند ، خدا رو شکر کن نماد داره اگر نداشت شکایت هم نمیتونستی بکنی

ShetabHa_Com
June 11th, 2015, 02:31
می خواستم بدونم اگه توی سایتی که ای نماد داره از طریق ای نماد شکایت کنم کار به جایی میرسه
چند وقت پیش از این انجمن با فروش هاستینگ اشنا شدم و یک سرویس درخواست دادم ولی پریروز سرویسا ریست کردن و همه ی اطلاعات من از دست رفت ازشون پرسیدم برای چی اعلام کردن خودتون درخواست دادید
بیشتر جویا شدم دیدم از یه شماره دیگه اس ام دادن به نام من و درخواست ریست سرورا دادن جالبه شماره من توی پنل هست و میبینن مغایرت داره باز هرکی از راه برسه با هر شماره ای باید به حرف گوش داد این ضعف مدیریت را میرسونه
دوم اعلام کردن تیکت زدید بعد پاک کردید ممکن نیست من دسترسی پاک کردن تیکت داشته باشم من فقط می تونم تیکت باز کنم یا ببندم و اون تیکتی که معلوم نیست کجاست الان، مضمومش ریست کلی سرور بوده اونم از جانب من اینم ضعف دوم
یه نماد زدن توی سایت یه پورت https این نمیشه نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت به هر حال این نماد که میگیرن باید یه قوانینی را رعایت کنند

حتی اگر اینماد هم نداشته باشه شما می تونید این موضوع رو پیگیری کنید

کافیه به پلیس فتای منطقه خودتون مراجعه کنید که راهنماییتون می کنه به دادگستری برید و شکایت نامه پر کنید بعد خود پلیس پیگیر موضوعتون می شه و 100% هم به نتیجه می رسه اما خیلی زیاد شاید 6 ماه بیشتر طول بکشه متاسفانه.

samanmo
June 11th, 2015, 03:10
دوست عزیز اولین شکایتی که میتونید بکنید از طریق پلیس فتا هست ، دومین شکایت همینجا ، کافیه اسم هاستینگ رو بگین تا کلی مشتری از دستشون بره ، کلی هم به مردم کمک کردین . ولی کلا پلیس فتا در یکی دوسال اخیر عالی عمل کرده و اگر واقعا حق با شما باشه محکومش میکنن...

iraneserver
June 11th, 2015, 03:22
چند وقت پیش از این انجمن با فروش هاستینگ اشنا شدم و یک سرویس درخواست دادم ولی پریروز سرویسا ریست کردن و همه ی اطلاعات من از دست رفت ازشون پرسیدم برای چی اعلام کردن خودتون درخواست دادید

با سلام شما با ای نماد میتونید از کاربر مورد نظر شکایت به عمل بیارید

cyru3
June 17th, 2015, 22:05
خوب من شکایت کردم ولی گویا اوضاع ای نماد رسیدگی نداره اصلا با توجه به اینکه قبلش تا پایان 94 تضمین میکردن فروش هاستینگ را حالا با یک عدم قرار دادن لوگوی ای نماد میگن سایت مورد نظر مورد تایید نیست پس شکایت شما هم بی اثر هست و بهش رسیدگی نمیشه از طریق پلیس فتا رسیدگی میکنم

1online.ir
June 18th, 2015, 01:16
سلام
بنده تجربه داشتم دوست عزیز ولی نه در مورد هاستیگ .
از ای نماد نمی تونید نتیجه بگیرید .