توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق هاست cpanel با paralles
mehdiomnia
June 7th, 2015, 23:45
با سلام
دوستان عزیز من گیر کردم
هاستی برای یکی از مشتریانم گرفتم که cpanel هست و در آلمان از جومینا
ایشان هاستی داشتند از نوع paralles که روش وردپرس نصب بود در رادکام و کلی هم مشکلات داشت مثل عدم آپلود عکس و ....
حالا من روی سرور سی پنل که براش بستم سایت تحویل شده میگوید من سرور داخل کشور می خواهم و همان سرویس دهنده رادکام
من هیچ چیزی بفراسی نتونستم پیدا کنم که بشه اثبات کرد اولا سی پنل خیلی بهتره نسبت به پاراللز برای وردپرس از لحاظ سرعت و امکانات
همچنین مطلبی هم پیدا نکردم که بگه وردپرس روی پاراللس معمولا با مشکلاتی همراهه
اگر میشه کسی کمک کنه حداقل 3 تا 4 تا دلیل بیاره فردا بگم بهش آخه tracert هم گرفته سورو های جومینا با 22 هاب و رادکام با 8 هاب میرسیده به مقصد و میگه سرعت این بهتره
s0NY
June 8th, 2015, 00:04
پارالل لینوکس بوده یا ویندوز؟
ویندوز ریسکش بالاست هک می شه سرعتش پایینه
سیپنل ایران هم داریم سرعت بالا
mehdiomnia
June 8th, 2015, 00:10
پاراللز لینوکس بوده چون وردپرس روش نصب بود دیگه - تجربه به من نشون داده وردپرس روی پاراللز خوب کار نمیکنه و همیشه مشکل داره
الان من چطوری ثابت کنم سی پنلی که دارم بهتره و درسته روی سرور آلمان هست و با 22 هاب میرسه به مقصد ولی بهتر از سرور پاراللز جواب میده
اینم میدونم سرور سی پنل داخل ایران داریم ولی من الان خریدم سایت هم کانفیگ شده بالا اومده تموم کار بخام انتقال بدم که هزینه یه سرور دیگه رو دستمه هزینه انتقال و زمان و همه ینا هست دیگه
ezHost.ir
June 8th, 2015, 01:16
نه دوست عزیز. وردپرس میتونه حتی روی ویندوز هم نصب بشه، چون ویندوز از php پشتیبانی میکنه. احتمالا ویندوز بوده که مشکل داشته. ارتباطی هم به کنترل پنل نداره.
میتونید مقاله ایزی هاست رو در رابطه با اینکه هاست ایران بهتر است یا خارج از کشور (http://ezhost.ir/620/%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%db%8c%d8%a7-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%9f) مطالعه فرمایید.
mobinhost.in
June 8th, 2015, 01:29
دوست من است پلسک هاست مناسبی هست
البته محبوبیت سی پنل بالاتر هست ولی این نیست که بگیم اختلال داره
اگر م اختلالی هست مربوط به سایت هست نه کنترل پنل
با این حال رادکام م سرویس دهنده خیلی خوبی هست
Mehran18
June 8th, 2015, 01:53
کنترل پنل نمیتونه تاثیر چندانی روی سرعت وبسایت بزاره مگر اینکه کانفیگ سرورشون ایراد داشته باشه..
مطمئنا سایتی که مخاطباش تو ایران هست و خود سرور سایت تو ایران باشه با سرعت بهتری لود میشه هرچقدر هم پورت و پهنای باند سرور ایران ضعیف باشه ولی چون شبکه داخلی هست و پینگ تایم به شدت پایین هست لود بهتره تا به خارج ..
ارادتمند.
asrhosting
June 10th, 2015, 09:44
پارالل لینوکس بوده یا ویندوز؟
ویندوز ریسکش بالاست هک می شه سرعتش پایینه
سیپنل ایران هم داریم سرعت بالا
سلام .
پارالیس اسم شرکتی هست که پلسک رو طراحی کرده .
مشه امنیت سی پنل و پلسک رو در یک حد دونست و چون پلسک در نسخه لینوکسی و ویندوزی هست دال بر اینکه امنیتش پایین تر هست نیست .
iraneserver
June 11th, 2015, 03:18
با سلام
دوستان عزیز من گیر کردم
هاستی برای یکی از مشتریانم گرفتم که cpanel هست و در آلمان از جومینا
ایشان هاستی داشتند از نوع paralles که روش وردپرس نصب بود در رادکام و کلی هم مشکلات داشت مثل عدم آپلود عکس و ....
حالا من روی سرور سی پنل که براش بستم سایت تحویل شده میگوید من سرور داخل کشور می خواهم و همان سرویس دهنده رادکام
من هیچ چیزی بفراسی نتونستم پیدا کنم که بشه اثبات کرد اولا سی پنل خیلی بهتره نسبت به پاراللز برای وردپرس از لحاظ سرعت و امکانات
همچنین مطلبی هم پیدا نکردم که بگه وردپرس روی پاراللس معمولا با مشکلاتی همراهه
اگر میشه کسی کمک کنه حداقل 3 تا 4 تا دلیل بیاره فردا بگم بهش آخه tracert هم گرفته سورو های جومینا با 22 هاب و رادکام با 8 هاب میرسیده به مقصد و میگه سرعت این بهتره
با سلام
cpanel برای لینوکس هست و فقط برای اسکریپت های php , html کاربرد داره
paralles برای ویندوز هست و برای html , asp.net کاربرد داره
velayati
June 11th, 2015, 05:11
با سلام
cpanel برای لینوکس هست و فقط برای اسکریپت های php , html کاربرد داره
paralles برای ویندوز هست و برای html , asp.net کاربرد داره
سلام و درود
ببخشید یه سوال
یعنی رو سی پنل نمیشه asp اجرا کرد ؟
و آیا روی پارالیس نمیشه php اجرا کرد ؟
ممنون .
entezar
June 14th, 2015, 11:53
سلام و درود
ببخشید یه سوال
یعنی رو سی پنل نمیشه asp اجرا کرد ؟
و آیا روی پارالیس نمیشه php اجرا کرد ؟
ممنون .
یعنی رو سی پنل نمیشه asp اجرا کرد ؟ خیر - سی پنل نرم افزاری به نام Enkompass مشابه سی پنل برای دات نت قبلا ارائه کرده ولی اخیرا خبری ازش زیاد نیست.
و آیا روی پارالیس نمیشه php اجرا کرد ؟ میشه