PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در وبمستر تولز

demonvictor
June 8th, 2015, 07:30
عرض سلام و خسته نباشید
من وقتی که میخوام سایتم رو داخل وب مستر تولز ثبت کنم با خطای زیر روبه رو میشم

We weren't able to verify your property: http://domain.ir/

منتهی به جای domain.ir من ادرس دامنه ی سایت خودم رو میزنم.
من اول وقتی که وارد وب مستر تولز وارد میشم ، بعد از ثبت آدرس ، بهم یه فایل میده که من اونرو دانلودش میکنم و بعد آپلود میکنم در هاست ، و بعد اون فایلی که آپلود شده رو از طریق نوار ادرس طبق ادرس سایتم بازش میکنم یکبار.بعدش که روی دکمه وریفای کلیک میکنم اون خطا رو میده.فقط من بگم که تا الآن هشت تا وب سایت رو توی وبمستر تولز ثبت کردم.پس تو اون مراحل اینچیزا اشتباهی نکردم.
مشکل از چیه؟
ممنون میشم بابت راهنمایی که میکنین.
منبع خارجی در صورتی که میخواستین بدین ، ندین لطفا.

- - - Updated - - -

........up........

Sajad
June 8th, 2015, 09:11
سلام.
دو نکته مد نظرم هست:
آیپی گوگل بلاک شده توسط فایروال سرور شما / یا اینکه سرورتون روی بستر اینترانت ایران هست
دوم اینکه شاید شما دامنه را ریدایرکت کردید مثلا اگر بدون www بود به www منتقل بشه. (نمیدونم گوگل تشخیص میده این موضوع رو یا نه ولی بعضی جاهای دیگه سر این موضوع مشکل داشتیم.)

demonvictor
June 8th, 2015, 18:18
سرور برای آلمان هستش.دامنه اش هم به صورت کامل ست شده.ریدایرکتی نیستش.مستقیم ست شده روی نیم سرور های سرور.
ای پی گوگل هم کدوم ای پی گوگل؟اصلا ای پی گوگل فکر نمیکنم بلاک شده باشه ولی خب کدوم ای پیه گوگل بلاک شده؟کلی ای پی داره گوگل.

mobinhost.in
June 8th, 2015, 18:25
دوست من بررسی کنید ببنید ایا دامنه دیگری از روی اون هاست این مشکل را دارد یا خیر

Sajad
June 8th, 2015, 21:39
ای پی گوگل هم کدوم ای پی گوگل؟اصلا ای پی گوگل فکر نمیکنم بلاک شده باشه ولی خب کدوم ای پیه گوگل بلاک شده؟کلی ای پی داره گوگل.
اگر دسترسی دارید موقتی فایروال سرور را خاموش کنید و تست کنید.

peymankazemi
June 8th, 2015, 22:22
با سلام از روش دوم وبمستر تولز برای ورفای کردن سایت استفاده کنید کد اچ تی ام ال

iraneserver
June 9th, 2015, 10:30
با سلام

1 - با ریست کردن مودم خود آی پی را تغییر دهید

2 - ممکن سایت در حال حاظر مشکل داشته باشه لطفا ساعاتی دیگر بررسی کنید

با تشکر

demonvictor
June 9th, 2015, 19:23
آقا من بررسی کردم با یه دامنه ی دیگه ای که روی همون سرور وجود داشت و یه سایت مجزای دیگه ، مشکل همچنان وجود داشتش.
تغییر ای پی هم دادم نشدش ، از دو روش دیگه اش هم تست کردم نشدش.

Sajad
June 9th, 2015, 19:26
تغییر آیپی چی ؟ سایت رو تغییر آیپی دادید یا آیپی سیستم خودتون ؟
فایروال رو خاموش کردید تست کنید؟

peymankazemi
June 9th, 2015, 21:22
احتمالا سرویس هاست ایران استفاده نمیکنید ؟ (ممکن هست از این مورد هم باشه آی پی بلاک شده باشه)

demonvictor
June 11th, 2015, 07:28
از هاست ایران استفاده نمیکنم ، ای پی سیستم خودم رو تغییر دادم - فایروال رو نه.ولی خب تیکتی که دادم به پشتیبانی اونجایی که سرور رو تهیه کردم گفتن که نه امکان اینکه از سمت فایروال باشه نیستش.

- - - Updated - - -

از هاست ایران استفاده نمیکنم ، ای پی سیستم خودم رو تغییر دادم - فایروال رو نه.ولی خب تیکتی که دادم به پشتیبانی اونجایی که سرور رو تهیه کردم گفتن که نه امکان اینکه از سمت فایروال باشه نیستش.
مشکل باقی هست و ممنون میشم اگه راهنماییم کنین در این مورد

Sajad
June 11th, 2015, 08:02
اگر بقیه سایت‌های روی سرور هم به این شکل هستند ۹۹٪ موضوع بخاطر این دو مساله هست:
یا گوگل آیپی شما را توی بلک لیست قرار داده.
یا سرور شما آیپی گوگل را بلاک کرده.

دامنه غیر از ir هم تست کردید همینطور هست؟ شاید مشکل بخاطر ir بودن دامنه هم باشه (خیلی وقت هست دامنه ir اضافه نکردم دقیق اطلاع ندارم)

demonvictor
June 13th, 2015, 22:06
اگر بقیه سایت‌های روی سرور هم به این شکل هستند ۹۹٪ موضوع بخاطر این دو مساله هست:
یا گوگل آیپی شما را توی بلک لیست قرار داده.
یا سرور شما آیپی گوگل را بلاک کرده.

دامنه غیر از ir هم تست کردید همینطور هست؟ شاید مشکل بخاطر ir بودن دامنه هم باشه (خیلی وقت هست دامنه ir اضافه نکردم دقیق اطلاع ندارم)

با دامنه ی .net هم تست کردم نشدش.
بقیه سایت های روی سرور هم به همین شکل هستش.
در مورد احتمال اولی که گفتین ممکنه گوگل آی پیه سرور من رو توی بلک لیستش قرار داده باشه ، من باید چطوری متوجه این موضوع بشم و در صورت صحت داشتنش باید چه اقدامی رو انجام بدم تا مشکل برطرف بشه؟

در مورد احتمال دوم که گفتین سرور من ، آی پیه گوگل رو بلاک کرده میشه بگین که کدوم ای پی گوگل رو بلاک کرده تا من برم و بازش کنم؟

- - - Updated - - -

با دامنه ی .net هم تست کردم نشدش.
بقیه سایت های روی سرور هم به همین شکل هستش.
در مورد احتمال اولی که گفتین ممکنه گوگل آی پیه سرور من رو توی بلک لیستش قرار داده باشه ، من باید چطوری متوجه این موضوع بشم و در صورت صحت داشتنش باید چه اقدامی رو انجام بدم تا مشکل برطرف بشه؟

در مورد احتمال دوم که گفتین سرور من ، آی پیه گوگل رو بلاک کرده میشه بگین که کدوم ای پی گوگل رو بلاک کرده تا من برم و بازش کنم؟

- - - Updated - - -

..... :105: .....

Sajad
June 13th, 2015, 23:16
گوگل یک آیپی نداره که من بگم کدوم آیپی. به نظرم فایروال رو چند دقیقه غیرفعال کنید و مجدد درخواست verify بزنید زمانی که فایروال خاموشه.

demonvictor
June 17th, 2015, 18:44
فایروال رو هم خاموش کردم تست کردم باز هم مشکل وجود داشتش.

Sajad
June 17th, 2015, 18:55
شاید گوگل آیپی سایت شما رو توی بلک لیست قرار داده بهر دلیل (چون میگید همه سایت‌ها این مشکل رو دارید)
اگر سرور دیگه دارید سابدامنه ایجاد کنید به آیپی سرور جدید و تست کنید. (يا کلا سایت رو ببرید رو سرور دیگه)
تقریبا مشکل خارج از این موارد نیست.

demonvictor
June 18th, 2015, 23:16
شاید گوگل آیپی سایت شما رو توی بلک لیست قرار داده بهر دلیل (چون میگید همه سایت‌ها این مشکل رو دارید)
اگر سرور دیگه دارید سابدامنه ایجاد کنید به آیپی سرور جدید و تست کنید. (يا کلا سایت رو ببرید رو سرور دیگه)
تقریبا مشکل خارج از این موارد نیست.
خب الان خودم مدیر سرور خودم هستم.خب؟
الان میگین که گوگل اومده و حالا به هر علتی ای پیه سایت من رو داخل بلک لیستش قرارداده ، حالا من نمیتونم سایتم رو سرورش رو تغییر بدم اما چطوری میشه درخواست بدم تا ای پی سرورم رو از بلک لیستش خارج کنه؟

Sajad
June 26th, 2015, 16:32
نمیدونم مشکلتون حل شد یا نه . ولی برای درخواست احتمالا لازم باشه با گوگل مکاتبه کنید. تجربه‌ای در این زمینه ندارم که دقیقا بگم با کدوم قسمتشون باید در ارتباط باشید. بهتره از قسمت پشتیبانی وبمستر تولز اقدام کنید.

mgtco
June 26th, 2015, 16:46
اگر همچنان مشکل باقی است بهترین روش تماس با گوگل است.
البته اگر پس از خاموش کردن فایروال باز مشکل باقی مونده باشه مشکل از طرف گوگل
جهت مکاتبه: http://www.google.com/contact/

demonvictor
June 26th, 2015, 23:22
ممنون از راهنمایی هاتون ولی الآن اون مشکل رو حلش کردیم اما الان یه مشکل دیگه بوجود اومده که اینجا من مطرحش کردم ولی به جواب نرسیدم هنوز واقعا ممنون میشم اگه شما اون مشکلمم که در همین مورد هستش رو برطرف کنین:

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144432&highlight=

Sajad
June 27th, 2015, 00:18
اگه میشه بگید مشکل اصلی از کجا بود ؟

demonvictor
June 27th, 2015, 10:08
اگه میشه بگید مشکل اصلی از کجا بود ؟

سرور رو از اول تمامی کانفیگ هاش رو انجام دادیم به خاطر یه مشکل دیگه ای که وجود داشتش ، و بعد که تست کردیم دیدیم که مشکل حل شدش و کاملا به راحتی وریفایی میشدش.
ولی الآن اون مشکلی که لینکش رو دادم پیش اومده و واقعا نمیدونم که علتش چی هستش.