توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید بکلینک - باید یا نباید ؟
dodgy
June 7th, 2015, 11:50
سلام دوستان .
من اولین سایت موزیکم هست که راه اندازی میکنم و تو این مدت ( تقریبا 2 ماهه ) ، فقط یه بک لینک خریدم .
با یه وب سایتی آشنا شدم که چندتا سایت با رنک 8 ، 7 و ... در اختیار داره !
میخوام بدونم بک لینک گرفتن از هر سایتی که رنک خوبی داره ، مناسبه ؟
آیا میشه در رنک گوگل هم تقلبی صورت داد ؟ ( مثلا فریب دادن گوگل یا همچین چیزی که باعث افزایش رنکینگ سایت بصورت جعلی بشه ؟ )
به نظرتون چه سایت هایی برای گرفتن بکلینک برای سایت موزیک مناسبه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
menalgeya
June 7th, 2015, 14:47
با سلام روشی که در پیش گرفته اید در واقع باعث نابودی وب سایت موزیک شما خواهد شد از سئو کلاه سیاه استفاده می کنید بک لینک حریدن اصول و قواعد خاص خود را داردموفق باشید
AbtinServer
June 7th, 2015, 16:42
با این روش به زودی اسپم میشید و کلا از گوگل محو میشید.
sam127
June 7th, 2015, 16:54
تو بک لینک خریدن به این نکات دقت کن
1 : ایندکس بالا
2 : اتوریتی
3: به روز رسانی مرتب اون سایت
4 : پچ رنک
======
این سایتایی که میبینی مثلا رنک 5 دارن ولی ایندکسشون 200 تا هستش جز اینکه باعث نابودی سایتت بشن هیچ فایده ای نداره سایتایی که ایندکس بالای 10000 هزار دارن و اتوریتی مناسبی هم دارن میتونن سایتهای خوبی باشن واسه بک گرفتن حده اقل 6 ماهه
dodgy
June 7th, 2015, 17:29
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان و اساتید :)
یکی از دوستان بک لینک خرید کرده بود و الان حدود یک سال هست که تو صفحات اول گوگل هست !
حالا میخوام بدونم :
با نخریدن بکلینک و درست کار کردن و رعایت سئو در پست گذاشتن ( با توجه به اینکه سایت موزیک دارم ) ، امکانش هست که سایت بیاد صفحات اول گوگل ؟
چیزی که عجیبه اینه که همه ی سایت هایی که تو صفحه های اول هستن ، 98% با بکلینک اومدن !
Web_Site
June 7th, 2015, 18:22
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان و اساتید :)
یکی از دوستان بک لینک خرید کرده بود و الان حدود یک سال هست که تو صفحات اول گوگل هست !
حالا میخوام بدونم :
با نخریدن بکلینک و درست کار کردن و رعایت سئو در پست گذاشتن ( با توجه به اینکه سایت موزیک دارم ) ، امکانش هست که سایت بیاد صفحات اول گوگل ؟
چیزی که عجیبه اینه که همه ی سایت هایی که تو صفحه های اول هستن ، 98% با بکلینک اومدن !
سلام
دوست عزیز بک لینک گرفتن برای یک سایت اصول و قواعد خاص خودش رو داره
اینطور نیست که قثط یک پولی پرداخت کنید و از یک سایت با بازدید بالا و رنک بالا و .. لینک بگیرید
این اصول و قواعد هست که باعث میشه یک سایت بر اثر خرید بک لینک پنالتی بشه و سایت دیگری پنالتی نشه
موفق باشید
dodgy
June 7th, 2015, 21:17
سلام
دوست عزیز بک لینک گرفتن برای یک سایت اصول و قواعد خاص خودش رو داره
اینطور نیست که قثط یک پولی پرداخت کنید و از یک سایت با بازدید بالا و رنک بالا و .. لینک بگیرید
این اصول و قواعد هست که باعث میشه یک سایت بر اثر خرید بک لینک پنالتی بشه و سایت دیگری پنالتی نشه
موفق باشید
الان اگر بخوام بکلینک بخرم برای سایت ، شما چه سایت هایی رو پیشنهاد میکنید ؟
kiyomars
June 8th, 2015, 15:55
احتیاج به خرید بک لینک نیست سایت شما را دیدم سایت زیبا و پر محتوایی است فقط روی سئوی داخلی سایت و محتوا کار کنید قطعا سایت شما همین الانش هم با خیلی از کلمات تو صفحه اول است
- - - Updated - - -
احتیاج به خرید بک لینک نیست سایت شما را دیدم سایت زیبا و پر محتوایی است فقط روی سئوی داخلی سایت و محتوا کار کنید قطعا سایت شما همین الانش هم با خیلی از کلمات تو صفحه اول است
007
June 8th, 2015, 16:00
سلام دوستان .
من اولین سایت موزیکم هست که راه اندازی میکنم و تو این مدت ( تقریبا 2 ماهه ) ، فقط یه بک لینک خریدم .
با یه وب سایتی آشنا شدم که چندتا سایت با رنک 8 ، 7 و ... در اختیار داره !
میخوام بدونم بک لینک گرفتن از هر سایتی که رنک خوبی داره ، مناسبه ؟
آیا میشه در رنک گوگل هم تقلبی صورت داد ؟ ( مثلا فریب دادن گوگل یا همچین چیزی که باعث افزایش رنکینگ سایت بصورت جعلی بشه ؟ )
به نظرتون چه سایت هایی برای گرفتن بکلینک برای سایت موزیک مناسبه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
س بدون بک لینک و در دراز مدت هم میشه به همین چیزی که میخوای برسی برسی پس صبر و حوصله داشته باش ارادت
peymanbandi
June 26th, 2015, 15:42
دوست عزیز خریدن بک لینک باعث نابودی سایت شما میشه.
بهتره که بک لینکی که میگیرید دائمی باشه و از وب سایتی گرفته بشه که با شما هم موضوع می باشد.
از اموزش زیر استفاده کنید همه چی دستتون میاد
موفق باشید
http://2rang.ir/category/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-seo/