ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بلاک شدن ip توسط فایروال سرور

webasoo
June 7th, 2015, 10:26
سلام
من چند روز هست که تا 5 دقه با سایت ور میرم، سایت باز نمیشه و پیغام میاد که آی پی شما توسط فایروال مسدود شده. بعد از چند بار رفع مسدودی توسط سرویس دهنده، قضیه رو جویا شدم. اونا میگن تعداد کانکشن های شما در عرض یک ثانیه حدود 200 کانکشن بوده!!!!

علت این امر چه میتونه باشه؟
درسته که من دو تا صفحه مختلف از سایت باز کرده بودم... اما این کاری هست که همیشه روی سایت های دیگه هم انجام میدادم و مشکلی نبود! آیا مشکل از سرویس دهنده جدیدی هست که من استفاده میکنم؟

لطفا کمکم کنید.

nginxweb
June 7th, 2015, 10:33
درود
دوست عزیز مشکل فوق مربوط به connection tracking فایروال میباشد که باعث بلوک شدن آیپی میگردد همچنین عدم تنظیم صحیح rule های iptables نیز میتواند باعث این مشکل شود که باعث بررسی و تنظیم گردند

webasoo
June 7th, 2015, 10:35
درود
دوست عزیز مشکل فوق مربوط به connection tracking فایروال میباشد که باعث بلوک شدن آیپی میگردد همچنین عدم تنظیم صحیح rule های iptables نیز میتواند باعث این مشکل شود که باعث بررسی و تنظیم گردند

خیلی ممنون. پس مشکل از طرف من نیست؟

200 کانکشن در یک ثانیه از یک ip زیاده؟

به هاستینگ الان باید چی بگم؟

nginxweb
June 7th, 2015, 11:29
خیلی ممنون. پس مشکل از طرف من نیست؟

200 کانکشن در یک ثانیه از یک ip زیاده؟

به هاستینگ الان باید چی بگم؟

200 ماکنشک در ثانیه برای یک آیپی زیاد هست و معمولا در فایروال هاستینگ ها برای جلوگیری از حملاتی مانند DDOS تنظیم میشود که block گردد اما کمتر پیش میاد که یک آیپی این تعداد کانکشن روی سرور ایجاد کند

mahdi-relax
June 7th, 2015, 11:32
بعضی از اسکریپت ها ممکنه این مشکلات رو ایجاد کنه! قبلا بکاپ یکی از چت روم ها رو توی هاست ریخته بودم فایروال بعد از 3 دقیقه آی پی بنده رو بلاک میکرد ولی با اسکریپت های دیگه مشکل نداشت