ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در سفارش محصول در whmcs

sor
June 7th, 2015, 01:22
سلام دوستان من یه مشکل دارم

چند تا کاربر دارم که دستی ساخته شدن ( مثلا نمایندگی )
حالا چطور میتونم محصول اون ها رو توی whmcs بخش کاربری خودشون این رو اضافه کنم؟؟؟

میشه راهنمایی کنید اگه امکانش هست

OmidX
June 7th, 2015, 01:42
سلام دوستان من یه مشکل دارم

چند تا کاربر دارم که دستی ساخته شدن ( مثلا نمایندگی )
حالا چطور میتونم محصول اون ها رو توی whmcs بخش کاربری خودشون این رو اضافه کنم؟؟؟

میشه راهنمایی کنید اگه امکانش هست

یک سفارش جدید با همون دامنه ب کاربر مورد نظر اضافه و تایید کنید ، سرور رو سرور سی پنل مورد نظر انتخاب کنید و یوزر (اجباری) و پسورد (میتونید وارد نکنید) هاست کاربر رو هارد وارد و apply کنید .

الان اگر بروی ساسپند و ... کلیک کنید بطور کامل فرایند مربوطه اجرا میشود ، بعد از اجرای cronjob هم اطلاعات فضای مصرفی و... بروز میشود .

hostorder
June 7th, 2015, 01:50
دوست عزیز از خود whmcs می تونید یوزر هارو اکسپورت کنید

sor
June 12th, 2015, 19:36
فکر کنم اگر با همون نام دامنه ای که در whm ساختید در whmcs هم سفارش جدید ثبت کنید و به پکیج مربوطه وصل کنید، ارتباط برقرار بشه. تست بفرمایید نتیجه رو اعلام کنید.

سلام . نشد

- - - Updated - - -

یک سفارش جدید با همون دامنه ب کاربر مورد نظر اضافه و تایید کنید ، سرور رو سرور سی پنل مورد نظر انتخاب کنید و یوزر (اجباری) و پسورد (میتونید وارد نکنید) هاست کاربر رو هارد وارد و apply کنید .

الان اگر بروی ساسپند و ... کلیک کنید بطور کامل فرایند مربوطه اجرا میشود ، بعد از اجرای cronjob هم اطلاعات فضای مصرفی و... بروز میشود .

درود . نشد ( الیته از نظر ذهنی باید این کار عملی بشه ولی نمیدونم چرا نشد ! یا من درست انجام ندادم ، یا کلا نمیشه )

- - - Updated - - -

دوست عزیز از خود whmcs می تونید یوزر هارو اکسپورت کنید

درود . اصلا متوجه نشدم جریان چی بود !

- - - Updated - - -

دیگر دوستان !