ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند شدن سرعت هارد بعد از چندین ساعت!

mizbanaval
June 6th, 2015, 22:53
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز انجمن
یک سرور اختصاصی داریم برند hp دارای دو هارد وسترن بلک یک ترابایت روش esxi 5.5 نصب شده بدون رید میباشد

این سرور هیچگونه فشاری روش نیست زمانی که سرور رو روشن میکنم تا چند ساعتی سرعت خوبی داره بعد کم کم افت میکند وبطور مثال یک سرور مجازی ویندوزی گاها تا بیست دقیقه طول میکشد تا لود شود و بیاد بالا یا انتقال فایل بین هارد ها در ساعات اول روشن شدن 30 مگابایت در ثانیه هست که بعد این ساعت به 1 مگابایت میرسه و گاها کیلوبایت!

بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم مشکل از سرعت هارد ها میباشد و تمام منابع به صورت نرمال میباشند .
یکی از نادرترین مشکلاتی هست که بهش برخوردم و هیچ راهی براش پیدا نشد
این مورد در انتقال فایل ها بین دیتا استور ها هم صدق میکنه پس از سیستم عامل سرور های مجازی نیست.
اگر سرور را خاموش روشن کنم سرعت دوباره مطلوب میشود اما دوباره بعد چند ساعتی سرعت افت پیدا میکند

پیشاپیش از شما عزیزان متشکرم

Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid

mizbanaval
June 6th, 2015, 23:04
احتمال داره مشکل از Main Board باشه. اگر گارانتی داره حتماً ببرید واسه گارانتی.

دوست خوبم با تشکر از راهنماییتون
گارانتی که معنی نداره کلا فک نکنم مشکل سخت افزاری باشه اخه اول که روشن میشه تا چند ساعت همه چی اوکیه

softlayer
June 6th, 2015, 23:06
یک سرور اختصاصی داریم برند hp دارای دو هارد وسترن بلک یک ترابایت روش esxi 5.5 نصب شده بدون رید میباشد

این سرور هیچگونه فشاری روش نیست زمانی که سرور رو روشن میکنم تا چند ساعتی سرعت خوبی داره بعد کم کم افت میکند وبطور مثال یک سرور مجازی ویندوزی گاها تا بیست دقیقه طول میکشد تا لود شود و بیاد بالا یا انتقال فایل بین هارد ها در ساعات اول روشن شدن 30 مگابایت در ثانیه هست که بعد این ساعت به 1 مگابایت میرسه و گاها کیلوبایت!

بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم مشکل از سرعت هارد ها میباشد و تمام منابع به صورت نرمال میباشند .
این مورد در انتقال فایل ها بین دیتا استور ها هم صدق میکنه پس از سیستم عامل سرور های مجازی نیست.
اگر سرور را خاموش روشن کنم سرعت دوباره مطلوب میشود اما دوباره بعد چند ساعتی سرعت افت پیدا میکند

Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid

درود
متاسفانه ما هم به روی دو سرور hp DL160 و 380 این مشکل رو داشتیم
با غیر فعال کردن disk write caching در بایاس به طرز چشمگیری سرعت افزایش پیدا میکنه پیشنهاد میکنیم انجام بدید
اما یک نکته بسیار مهم اینکه در صورتی که برق دیتاسنتر شما سابقه نوسان رو داره از اینکار اجتناب کنید چرا که در این حالت با کوچکترین نوسان برق امکان اسیب رسیدن به هارددیسک ها وجود داره
موفق باشید

kiarash-khatib
June 6th, 2015, 23:07
یکدفعه اینطوری شده یا طی مرورزمان؟

RoobinaServer
June 6th, 2015, 23:11

Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid

سلام

هارد ها اصلی هستند ؟ نو خریداری کرده اید ؟ ممکن هست زیر کشینگ vm کم میاره که معمولا این مورد را برای هارد های معیوب یا غیر اورجینال بیشتر مشاهده کردیم.
به هر حال باید حتما یک نفر از نزدیک سرورتون را بررسی کند هرچی در انجمن ذکر بشه احتمال و تجربی هست.

باتشکر

mizbanaval
June 6th, 2015, 23:18
درود
متاسفانه ما هم به روی دو سرور hp DL160 و 380 این مشکل رو داشتیم
با غیر فعال کردن disk write caching در بایاس به طرز چشمگیری سرعت افزایش پیدا میکنه پیشنهاد میکنیم انجام بدید
اما یک نکته بسیار مهم اینکه در صورتی که برق دیتاسنتر شما سابقه نوسان رو داره از اینکار اجتناب کنید چرا که در این حالت با کوچکترین نوسان برق امکان اسیب رسیدن به هارددیسک ها وجود داره
موفق باشید

درود ممنون حتما چک میکنم اطلاع میدم

- - - Updated - - -

سلام

هارد ها اصلی هستند ؟ نو خریداری کرده اید ؟ ممکن هست زیر کشینگ vm کم میاره که معمولا این مورد را برای هارد های معیوب یا غیر اورجینال بیشتر مشاهده کردیم.
به هر حال باید حتما یک نفر از نزدیک سرورتون را بررسی کند هرچی در انجمن ذکر بشه احتمال و تجربی هست.

باتشکر

درود بر شما همکار قدیمی چند وقتی نبودیم دلمون براتون تنگ شده بود
والا ظاهرتا که اصل هستند اما بررسی نکردم
کشینگ رو تا حالا بهش توجهی نکردم میشه بیشتر توضیح بدید لتنسی هارد ها حدود 40 50 هستش در ضمن ساعات اول سرعت فوق العاده ای داره سیستم
با تشکر

MagicVps.Com
June 6th, 2015, 23:48
در ضمن ساعات اول سرعت فوق العاده ای داره سیستم

خوب ممکنه فشار زیادی روی هادرهاتون باشه که وقتی سرور روشن میشود بدیل اینکه فشاری نیست با سرعت نرمال کار میکنند ولی بعد از اینکه بار روی هاردها امد افت سرعت پیدا میکنه و سرعت ریدو رایت به کمترین حد میرسه

نوع مصرف واینکه چند عدد وی پی اس روی هر هارد فعال هست احتمال داره یکی یا .... از ویپیاسها فشاری زیادی روش باشه که باعث میشه کند زده بشه به کل هارد

mizbanaval
June 7th, 2015, 00:15
خوب ممکنه فشار زیادی روی هادرهاتون باشه که وقتی سرور روشن میشود بدیل اینکه فشاری نیست با سرعت نرمال کار میکنند ولی بعد از اینکه بار روی هاردها امد افت سرعت پیدا میکنه و سرعت ریدو رایت به کمترین حد میرسه

نوع مصرف واینکه چند عدد وی پی اس روی هر هارد فعال هست احتمال داره یکی یا .... از ویپیاسها فشاری زیادی روش باشه که باعث میشه کند زده بشه به کل هارد

درود
دقت کنید لتنسی هارد ها بسیار نرمال میباشد
همچنین دسترسی فیزیکی داریم زمانی که هارد مشغول باشد با چراغ های روی هارد معلوم خواهد شد هارد ها کاملا خلوت هستند و 4 عدد سرور مجازی روشون ران شده است

company_hosting
June 7th, 2015, 00:48
سلام
این مشکل بخاطر I/o هارد هست
ویامویر را روی هارد 2 نصب کنید مشکلتون حل میشه

mizbanaval
June 7th, 2015, 23:39
درود کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست بطوریکه وقتی از طریق اف تی پی فایل های یک سرور مجازی را به سرور مجازی دیگر انتقال میدهم تا حدود سه گیگ اول سرعت انتقال تا 30 مگابایت در ثانیه میرود اما پس از این مدت سرعت به 900 کیلوبایت میرسد همچنین سرعت تمام وی پی اس ها کند میشود بطوریکه برای ریموت به یکی از سرورها باید ده دقیقه صبر کنم تا دسکتاپ سرور مجازی ظاهر شود! جالب اینجاست اگر کل سرور را خاموش روشن کنم دوباره سرعت مطلوب میشود و این داستان ادامه دارد....
واقعا کلافه شدم! دوستان اگر تجربه ای دارید دریغ نفرمایید با تشکر

softlayer
June 8th, 2015, 01:19
متاسفانه این مشکل خیلی شایع هست روی سرورهای hp
همینطور که در پست قبلی عرض کردم مشکل از کشینگ هارددیسک هست
حالا متن اصلی دیتاسنتر رو براتون میذارم شاید کمکی به شما بکنه

Hello,

We swapped out a few drive configurations and IO speeds on all of them seemed low; we turned off disk write caching in BIOS and the speeds increased by about 350% on multiple drives, placing them at our expected range for this server config. We've replaced the original drive, which is showing a similar I/O increase, please check to see if you can confirm an improvement. Note that disabling this option does increase vulnerability to data loss due to power outage.

mizbanaval
June 8th, 2015, 22:08
متاسفانه این مشکل خیلی شایع هست روی سرورهای hp
همینطور که در پست قبلی عرض کردم مشکل از کشینگ هارددیسک هست
حالا متن اصلی دیتاسنتر رو براتون میذارم شاید کمکی به شما بکنه

درود این مورد هم چک کردم تو هر دو حالت روشن و خاموش بودن تاثیری نداشت !

iraneserver
June 9th, 2015, 10:17
درود کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست بطوریکه وقتی از طریق اف تی پی فایل های یک سرور مجازی را به سرور مجازی دیگر انتقال میدهم تا حدود سه گیگ اول سرعت انتقال تا 30 مگابایت در ثانیه میرود اما پس از این مدت سرعت به 900 کیلوبایت میرسد همچنین سرعت تمام وی پی اس ها کند میشود بطوریکه برای ریموت به یکی از سرورها باید ده دقیقه صبر کنم تا دسکتاپ سرور مجازی ظاهر شود! جالب اینجاست اگر کل سرور را خاموش روشن کنم دوباره سرعت مطلوب میشود و این داستان ادامه دارد....
واقعا کلافه شدم! دوستان اگر تجربه ای دارید دریغ نفرمایید با تشکر

با سلام

امکان هست مجازی سازی که روی سرور نصب کرده باشید مشکل پیدا کرده باشه و باعث این موضوع بشه

ممکن جایی از تنظیمات هارد در مجازی ساز دستکاری شده باشه

AbtinServer
June 9th, 2015, 10:32

Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid

دوست عزیز مشکل شما چیزی است که شاید باورتان نشود.
رید کارت شما اگر اشتباه نکنم p410i است که آنبورد می باشد. در سری 300 سرورهای hp پیشنهاد شده هاردها یا رید شوند یا از رید کارت سخت افزاری استفاده شود.
مورد دوم چون نزدیک به 800 هزارتومان برای p420 هزینه داره مورد اول پیشنهاد میشه
هاردها را رید نرم افزاری ببندید مشکل شما 100% رفع خواهد شد. این مورد را از روی تجربه به شما گفتیم . حتی در حالت فعلی استفاده از هارد SSD هم برای شما راه گشا نیست. فقط یکی از دو موردی که عرض کردیم به شما کمک خواهد کرد

پیروز باشید

mizbanaval
June 9th, 2015, 11:36
دوست عزیز مشکل شما چیزی است که شاید باورتان نشود.
رید کارت شما اگر اشتباه نکنم p410i است که آنبورد می باشد. در سری 300 سرورهای hp پیشنهاد شده هاردها یا رید شوند یا از رید کارت سخت افزاری استفاده شود.
مورد دوم چون نزدیک به 800 هزارتومان برای p420 هزینه داره مورد اول پیشنهاد میشه
هاردها را رید نرم افزاری ببندید مشکل شما 100% رفع خواهد شد. این مورد را از روی تجربه به شما گفتیم . حتی در حالت فعلی استفاده از هارد SSD هم برای شما راه گشا نیست. فقط یکی از دو موردی که عرض کردیم به شما کمک خواهد کرد

پیروز باشید

درود متاسفانه الان دسترسی به سرور ندارم اما رید کنترل دیفالت سرور یکی از موارد زیر میباشد

Dynamic Smart Array B320i or
Dynamic Smart Array B120i or
Smart Array P420

مشکل همچنان پابرجاست :-<

AbtinServer
June 9th, 2015, 11:46
امکان نداره Smart Array P420 باشه. چون دقیقا این راه حل شماست
در صورت اکان دسترسی ارسال نمایید تا چک کنیم.