توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل وبمستر تولز
dodgy
June 6th, 2015, 20:39
با سلام و احترام خدمت همه دوستان و سئو کار های عزیز :)
یه سوال فنی داشتم از دوستان که ممنون میشم راهنماییم کنن .
من یه سایتی دارم به نام آوا ملودی ( رو پروفایلم مشخصه ) و حدود 2 ماهو خورده ای هست که راه اندازی شده .
اکثر لینک های سایتم در صفحه اول تا دهم گوگل قرار داره اما الان یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده :
درون بخش وبمستر گوگل ( بعد از اناتخاب دامنه ) بخش وجود داره به نام Google Index که زیر مجموعه ی اون ، بخش هست به نام Index Status
همونطور که گفتم ، اکثر لینک های من درون صفحات اول گوگل هست ولی نمیدونم چرا درون این بخش ، تعداد صفحات ایندکس شده ( Total indexed ) رو برابر صفره !
ممنون میشم راهنماییم کنید که دلیل این مشکل کجاست و چطور میشه رفعش کنم ؟
متشکرم .
hamid53214
June 6th, 2015, 20:52
من یه سایتی دارم به نام آوا ملودی ( رو پروفایلم مشخصه ) و حدود 2 ماهو خورده ای هست که راه اندازی شده .
اکثر لینک های سایتم در صفحه اول تا دهم گوگل قرار داره اما الان یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده :
درون بخش وبمستر گوگل ( بعد از اناتخاب دامنه ) بخش وجود داره به نام Google Index که زیر مجموعه ی اون ، بخش هست به نام Index Status
همونطور که گفتم ، اکثر لینک های من درون صفحات اول گوگل هست ولی نمیدونم چرا درون این بخش ، تعداد صفحات ایندکس شده ( Total indexed ) رو برابر صفره !
متشکرم .
یکم تاخیر داره
جای نگرانی نیست
GREAT
June 6th, 2015, 21:03
متشکرم .
خب شما دقیقا عنوان رو برمیدارید و در گوگل سرچ میکنید مسلمه صفحه اول تا دهم میا بالا
ولی باید سئو در حدی با شه که حتی قسمتی از متن هم سرچ کردید سایتتون صفحه اول بیاد بالا این شرطه
battle-game
June 6th, 2015, 23:26
متشکرم .
در موضوع سایت شما تعداد بسیار زیادی از سایت ها فعالیت دارند و سایتی موفقه که مطالبش سئو شده باشه و کپی برداری نباشه.خوب این مشکل شما احتمالا برای همین چیزیه که گفتم ...
اگه آدرس سایتتون رو بدید یه چک بکنم بیشتر میتونم راهنماییتون کنم ...
dodgy
June 7th, 2015, 10:31
خب شما دقیقا عنوان رو برمیدارید و در گوگل سرچ میکنید مسلمه صفحه اول تا دهم میا بالا
ولی باید سئو در حدی با شه که حتی قسمتی از متن هم سرچ کردید سایتتون صفحه اول بیاد بالا این شرطه
ممنوk از جوابتون و شما درست میفرمایید اما با کلمه های دیگه ای جز عنوان هم در صفحه هاتی که گفتم ، قرار دارم :)
مثلا : آرمین و فریدون آسرایی
;)
در موضوع سایت شما تعداد بسیار زیادی از سایت ها فعالیت دارند و سایتی موفقه که مطالبش سئو شده باشه و کپی برداری نباشه.خوب این مشکل شما احتمالا برای همین چیزیه که گفتم ...
اگه آدرس سایتتون رو بدید یه چک بکنم بیشتر میتونم راهنماییتون کنم ...
آدرس سایت :
http://avamelody.ir
Web_Site
June 7th, 2015, 18:28
اگر تازه سایتتون رو در وبمسترتولز ثبت کردین طبیعی هست
dodgy
August 4th, 2015, 11:33
سلام مجدد خدمت همه ی دوستان :)
الان حدود دو ماه از تاریخ مطرح کردن سوالم میگذره و حدود 5 ماه هست که سایتم رو درون گوگل وبمستر ثبت کردم اما متاسفانه هنوز تو قسمت index status ، تعداد ایندکس شدن رو 0 میزنه !
تو قسمت داشبورد ، تعداد ایندکس هارو میزنه ( البته بعد از معرفی نقشه سایت که همون روز اول انجام دادم ، این رو میاره ) که نمیدونم تعداد صفحه های هست که درون نقشه ی سایتم هست یا چیز دیگه ایه ؟
دوتا عکس همین دوتا بخش رو ضمیمه کردم ، لطفا نظرتون رو بگین :
2751627517
یه سوالی که ذهنمو مشقول کرده Search Analitics هست که اونم تعدادش صفره و هیچ آماری از ورودی و کیلیک های سایت نداده !
یه سوال :
سایتم درون وبمستر با www ثبت شده در صورتی که سایتم بدون www بالا میاد ، به نظرتون این ایراد داره ؟
alismt
August 4th, 2015, 17:02
با سلام
اول اینکه ربطی به www نداره !
دوم اینکه ایندکس کردن سایت شما به چند تا مورد بستگی داره
یکی از اون ها اختصاصی بودن مطالب و عنوان سایت شما هست که قطعا بسیار تاثیر داره
دوم اینکه سرور سایت شما باید به ربات های گوگل جواب بده و همیشه در دسترس باشه ( بعضی از سرور ها رو گوگل هرگز ایندکس نمیکنه مثلا سرور ایران )
این ها چیزایی بود که بنده میدونستم
موفق باشید
dodgy
August 4th, 2015, 21:24
با سلام
اول اینکه ربطی به www نداره !
دوم اینکه ایندکس کردن سایت شما به چند تا مورد بستگی داره
یکی از اون ها اختصاصی بودن مطالب و عنوان سایت شما هست که قطعا بسیار تاثیر داره
دوم اینکه سرور سایت شما باید به ربات های گوگل جواب بده و همیشه در دسترس باشه ( بعضی از سرور ها رو گوگل هرگز ایندکس نمیکنه مثلا سرور ایران )
این ها چیزایی بود که بنده میدونستم
موفق باشید
ممنون از جوابتون اما یه بخش هایی از حرفاتون درست نیست ، مثلا همین ایندکس نشدن سایت هایی که روی سرور ایران هستن !
سایت های زیادی هستن که جزء نتایج اول گوگل هستن که در سرور های ایران پشتیبانی میشن ، نمونش سایت نکس وان موزیک
مورد دیگه هم اینه که سایت من تو اکثر پست ها ، در جستجوهای گوگل بین صفحه 1 تا 5 وجود داره حتی اگه قسمتی از پست رو وارد کنید :)
dodgy
August 5th, 2015, 00:42
سایت مپ رو به گوگل وبمستر وصل کردید /؟
بله ، معرفی کردم
البته از سایت مپی که افزونه wordpress Seo By Yoast رو نصب کردم ، ایرادی نداره ؟
dodgy
August 5th, 2015, 13:33
نه ایرادی نداره چون سایتی داریم با همین افزونه و .... توی 6 روز 174 ایندکس گرفته
نمیدونم چطور با گذشت این مدت این سایت مشکل داره.
ایدی من توی پست بار هست اگه ممکنه اد کنید تا مشکلو کامل بررسی کنیم.
فکر کنم یه گندی زدم !
الان این دامنه رو به کل از اکانتم پاک کردم و دوباره اضافه کردم !
به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟
sib mizban
August 5th, 2015, 14:52
یه چیز طبیعیه... برای مدتی اونجا نوشته صفر.
بعد از گذشت یه مدتی درست میشه و تعداد ایندکس ها رو واقعا نشون میده.
dodgy
August 5th, 2015, 16:44
یه چیز طبیعیه... برای مدتی اونجا نوشته صفر.
بعد از گذشت یه مدتی درست میشه و تعداد ایندکس ها رو واقعا نشون میده.
سلام
قبول دارم که یه مدت باید بگذره اما واسه من 5 ماه گذشته !
یکی از دوستان همین دو هفته پیش ثبت کرده ، قسمت کلمات سرچ شده ، نتیجه هارو نشون میده و حتی ایندکسهاش هم به 8 رسیده !