PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن سرور مجازی بدون آی پی ولید

mmehddi008
June 6th, 2015, 10:55
با سلام
من یه سرور اختصاصی از ovh گرفتم که دادم روش مجازی ساز نصب کردن و یه ویندوز سرور 2008 هم رو مجازی ساز قرار دادم
حالا میخوام بدون استفاده از آی پی ولید این vps ویندور رو به اینترنت متصل نمایم
راهی وجود داره ؟

Edwin
June 6th, 2015, 12:22
توی هتزنر میشد همچین کاری کرد. ovh فکر نمیکنم!

company_hosting
June 6th, 2015, 12:24
سلام
بدون ایپی امکان پذیر نیست

mmehddi008
June 6th, 2015, 12:32
4 روزه منتظرم آی پی بهم بدن هنوز ندادن
اصلا این پشتیبانی و کارهای فنیشون نابودن
از دیتاشک که داشتم باور کنید کمتر از 40 ثانیه جواب میدادن
به نظرتون هیچ راهی نیست که بشه سرور رو به اینترنت وصل کرد و با vm با هاش کار کرد
چون عملا بدون اینترنت به درد نمیخوره !

Edwin
June 6th, 2015, 12:49
به نظرتون هیچ راهی نیست که بشه سرور رو به اینترنت وصل کرد و با vm با هاش کار کرد

معمولا سفارش هارو OVH طول میده تا تحویل داده بشه
مورد داشتیم تا یک هفته هم طول کشیده
شکیبا باشید در استفاده از OVH :d

InterServer.ir
June 6th, 2015, 13:40

سلام
پیشنهاد می کنم توسط فردی مسلط به زبان انگلیسی از طریق پشتیبانی تلفنی پیگیر شید تا سریعتر کار شما رو انجام بدند .
در مورد دیر کرد هم وقتی کمی به پرداخت مشکوک بشند ( که زیاد میشند ) یا ... تحویلشون طول می کشه در غیر این صورت معمولا وقتی روز تعطیل نباشه سریع تحویل میدند.

Parti_Baz
June 6th, 2015, 13:53
من خودم دنبال همچین چیزی هستم و شدنی هم هست باید یه ای پی خالی رو سرور داشته باشید یه روتر مثل میکروتیک باهاش بیارید بالا و روی اون dhcp کانفیگ کنید خودم هنوز انجام ندادم یه سررو قرار دستم برسه روش تست کنم
اموزش کانفیگ dhcp هم یکی تو همین انجمن گذاشته این لینکش :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=120284

OmidX
June 6th, 2015, 16:55
من خودم دنبال همچین چیزی هستم و شدنی هم هست باید یه ای پی خالی رو سرور داشته باشید یه روتر مثل میکروتیک باهاش بیارید بالا و روی اون dhcp کانفیگ کنید خودم هنوز انجام ندادم یه سررو قرار دستم برسه روش تست کنم
اموزش کانفیگ dhcp هم یکی تو همین انجمن گذاشته این لینکش :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=120284

رو OVH هر آی پی با یک مک ب شبکه دیتاسنتر معرفی میشود و امکان استفاده از روشی ک شما گفتید ب دلیل وجود mac address filtering نیست !

Parti_Baz
June 6th, 2015, 18:24
رو OVH هر آی پی با یک مک ب شبکه دیتاسنتر معرفی میشود و امکان استفاده از روشی ک شما گفتید ب دلیل وجود mac address filtering نیست !

بنده با ovh کار نکردم ولی وقتی شما اینترنت رو شیر میکنید دیگه فکر نکنم مک *****ینگ تاثیری داشته باشه چون هم ایپی داینامیک میشه هم اینترنت مستقیم از سرور اصلی گرفته نمیشه و هر کاری که اون سرور های dhcp انجام میدن به اسم همون سرور میکروتیک و ای پی اون تموم میشه
این نظر بنده هست اگه فکر میکنید استباه میکنم ممنون میشم دوستان اطلاعات خودشون رو در میون بگذارن

jahromweb
June 6th, 2015, 18:37
سلام

این مورد که فرمودید:
با داشتن یک ای پی خالی:
نمیتوان مک اصلی را به کارت شبکه اول میکروتیک داد که ورودی اینترنت باشد و سپس با کارت شبکه ی دوم اینترنت را روی یک NAT شر کرد؟ مثلا با رنج ای پی 192.168.0.0/24 ؟ بعد به وسیله ی port forwarding برای هر وی پی اس مثلا لینوکس یک پورت ssh روی همان ای پی داد که مثلا وی پی اس اول با ای پی 12.34.56.78:101 و دومی با 12.34.56.78:102 ، که مشکل اتصال به ssh از طریق اینترنت نیز حل شود؟
یعنی به شکلی یک شبکه ی داخلی داشت به همراه پورت فورواردینگ؟
باتشکر

- - - Updated - - -

توجه : میدانم که این کار شاید زیاد کاربردی نیست اما فقط میخواهم بدانم امکان دارد یا خیر؟ اگر ندارد چرا؟
اگر با میکروتیک نمیشود ایا نمیتوان یک ویندوز یا سیستم عامل های خانواده ی لینوکس نصب کرد و با مجازی ساز هایی مثل vmware workstation ,... تحت شبکه ی nat ماشین مجازی ایجاد کرد و موارد پورت فورواردینگ نیز اعمال کرد؟