توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن هارد و خوابیدن سرور و دایرکت ادمین
ali@ali@ali
June 5th, 2015, 20:46
سلام
دوستان، من امروز دیدم هیچ سایتی بالا نمیاد و از ssh هم نمی تونستم به سرور وصل شم. به vsphere که وصل شدم پیغام پر شدن هارد سرور رو دیدم و دارکت ادمین که غیر فعال شده بود.
دستوراتی که تو تایپیک های مشابه گفته شده بود رو هم اجرا کردم و نتیجه ای نگرفتم. میشه بگید باید چی کار کنم. ممنون.
سلام.
هارد سرور vmware تون پر شده . از vsphere وارد بشید و روی disk مورد نظر کمی فایل , حداقل به اندازه ی مقدار رمی که به سرور مجازی اختصاص دادید رو خالی کنید تا سرور دایرکت ادمینتون استارت شه.
ali@ali@ali
June 5th, 2015, 21:39
ممنون. این که دایرکت ادمین اجرا بشه اون هم به صورت موقت خیلی مهم نیست. مهم اینه که چرا هارد پر شده. دستورات بالا که همه خالی بودن هارد رو نشون می دن. می خوام بدونم چه فایلیه که هارد رو پر کرده.
حدود 600 گیگ هارده (کم نیست). و دایرکت ادمین نهایت 100 گیگ رو اشغال کرده.
11 گیگ خیلی کم هست دوست عزیز ، تعجب میکنم چرا vcenter زودتر از این ب شما Warning (رو ۷۵ درصد) یا Alarm (رو ۸۵ درصد) نداده ... الان استاتوس این دیتااستور شما باید رو Triggered باشه .
همه دیتا استور های شما باید حداقل در بدترین شرایط ۱۵ درصدش خالی باشه و اگرنه ب مشکل بر میخورید .
ali@ali@ali
June 5th, 2015, 22:40
درسته، خوب حالا می گید باید چی کار کنم. چطور فایلی که باعث پر شدن حجم هارد شده رو پیدا کنم ؟
OmidX
June 5th, 2015, 23:00
درسته، خوب حالا می گید باید چی کار کنم. چطور فایلی که باعث پر شدن حجم هارد شده رو پیدا کنم ؟
چون این vps تنها vps در این دیتا استور هست ، شما باید هارد این vps رو کم کنید ، اگر رو این vps دایرکت ادمینی ک ساختید سایت خاصی ندارید حذفش کنید و یک vps با هارد پایین تر بسازید ، البته برای کم کردن هارد ابزار هایی هم هست (که مشکلاتی دارن) .
ali@ali@ali
June 5th, 2015, 23:06
من حدود 20 سایت رو این سرور دارم. راهی برای پی بردن به اون فایلی که حجم هارد رو اشغال کرده وجود نداره ؟ و اینکه با کاهش هارد فکر نمی کنم مشکل افزایش و مجدد پر شدن حجم هارد حل بشه.
OnlineServer
June 5th, 2015, 23:08
اگر فایلی را نمیتونید پاک کنید به مسیر virtual machine propertice > Resoursesh > Memory برید و تیک گزینه Reserve all quest memory را بزنید تا از ایجاد فایل swap جداگانه برای سرور مجازی جلوگیری کنید احتمالا با این روش سرورتون استارت میشه و کار میکنه..
OmidX
June 5th, 2015, 23:10
من حدود 20 سایت رو این سرور دارم. راهی برای پی بردن به اون فایلی که حجم هارد رو اشغال کرده وجود نداره ؟ و اینکه با کاهش هارد فکر نمی کنم مشکل افزایش و مجدد پر شدن حجم هارد حل بشه.
شما وقتی یک مقدار هارد ب یک vps اختصاص میدید ، مثلا ۱۰۰ گیگ ، دیگه بیشتر از ۱۰۰ گیگ ک امکان نداره vps شما مصرف کنه !! ، اشتباه شما این بود ک یک سرور با این مقدار هارد ساختید ، شما باید ۱۵ درصد از ۸۰۰ گیگ رو خالی میزاشتید و حداکثر یک vps با ۶۸۰ گیگ میساختید .
ابزار هایی هست ک بدون حذف و ساخت مجدد vps شما رو کانورت کنن ، اما مشکلاتی دارن .
shopingserver.com
June 6th, 2015, 00:36
سلام دوست گرامی
زمانی که شما نمیتونید وی ام رو استارت کنید بهترین کار در وحله اول میتونید لاگ هایی کهوی ام وار ساخته رو به ی هاست دیگه انتقال بدید
اینجوری مقداری هارد خالی میشه
اگر جاب نداد راه دوم شما اینه که روی هارد اول که 65 گیگ فضا دارید یک سرور مجازی بالا بیارید هارد اصلی رو به سنتوس دومی که ساختید وصل کنید بعد از اتصال وارد هارد اصلی بشید و اطلاعات اضافه رو پاک کنید
اگر بازم جواب نداد
راه سوم
شما میتونید سرور خودتو رو به یک وی سنتر وصل کنید و هارد vm رو به یک سرور دیگه انتقال بدید در اونجا یک وی ام درست کنید و این هارد رو یا به اون وی ام اضافه کنید یا اینکه از همین هارد به عنوان هارد اصلی استفاده کنید