PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر استفاده از varnish به همراه nginx در آپاچی

hamed-f
June 7th, 2015, 17:31
سلام دوستان
برای سرور از apache+nginx استفاده کردم
و همین طور میخوام apc , memcache اضافه کنم

ولی طبق نظر تعدادی از دوستان varnish پس از از مدتی برای سرور مشکل ایجاد میکنه
اگر متناسب با آموزش انجمن
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=103760
انجام بدم اشکالی پیش نمیاد؟

چون بیشتر سایتای میزبانی شده اسکریپت هایی مثل وردپرس و جوملا هستن به همین خاطر برای کاهش فشار به منابع بعد از کانفیگ از تمامی افزونه های کش می خوام استفاده کنم.

- - - Updated - - -

?

GREAT
June 7th, 2015, 17:38
سلام دوستان
برای سرور از apache+nginx استفاده کردم
و همین طور میخوام apc , memcache اضافه کنم

ولی طبق نظر تعدادی از دوستان varnish پس از از مدتی برای سرور مشکل ایجاد میکنه
اگر متناسب با آموزش انجمن
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=103760
انجام بدم اشکالی پیش نمیاد؟

چون بیشتر سایتای میزبانی شده اسکریپت هایی مثل وردپرس و جوملا هستن به همین خاطر برای کاهش فشار به منابع بعد از کانفیگ از تمامی افزونه های کش می خوام استفاده کنم.

- - - Updated - - -

?

varnish توصیه نمیشه چون بعد از یه مدت مشکل ایجاد میکنه
البته سرور هم به این زیاد نیاز نداره

hamed-f
June 8th, 2015, 17:07
پس varnish رو فعلا نصب نمیکنم.. حتی طبق آموزشی که یکی از دوستان تو انجمن گذاشته هم مشکل ایجاد میکنه؟

از apc یا eaccelerator استفاده بشه چطور ؟

nginxweb
June 8th, 2015, 17:10
varnish توصیه نمیشه چون بعد از یه مدت مشکل ایجاد میکنه
البته سرور هم به این زیاد نیاز نداره

دوست عزیز لطفا حرفی که جنبه علمی ندارد نزنید
varnish یکی از بهترین استاتیک کش سیستم ها میباشد اما کانفیگ آن بسیار مهم است و اگر درست کانفیگ شود بصورت backend با وب سرور اصلی کار میکند و بسیار بسیار عالی و سریع است و بار زیادی از سرور را کاهش میدهد

hamed-f
June 15th, 2015, 16:55
بقیه دوستان اگر نظری دارن لطفا بیان کنن:

iMohsen
June 16th, 2015, 11:14
استفاده نکنید . مخصوصا اگر امکان تنظیم فایلهای استاتیک روی سابدامین مجزا رو ندارید .
به طور معمول varnish برای serve کردن محتوای استاتیک عالیه چون ping-pong چک میکنه ولی اگر یه صفحه ساده php که طول میکشه اجرا بشه مثلا یه لیست 1000 تایی از سفارش رو بخواد serve کنه مشکل پیدا میکنه .

قول دادن تو ریلیز بعدی از نسخه 4.5 یا 5 درستش کنن ولی هنوز که نیومده .
اگر میتونید محتوای استاتیک رو ببرید رو سابدامین مجزا و فقط varnish رو روی همون url فعال کنید و مابقی رو بزارید nginx یا apache هندل کنن .