توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش css از سیر تا پیاز
amoozesh-sara.ir
June 3rd, 2015, 21:33
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26589&stc=1
سلام
این آموزش از سری آموزش های css سایت آموزش سرا (http://www.amoozesh-sara.ir/) است.
در این مجموعه ما تمام مباحث css را به طور کامل شرح می دهیم و شما css را با ریزترین جزئیات یاد میگیرید.
سعی شده تو هر قسمت به یک مبحٍث از css پرداخته بشه تا در صورت نیاز مبحث مد نظر رو فقط دانلود کنید
cloobhaa1
June 3rd, 2015, 22:04
ببخشید من الان کل مجموع تون رو نگاه کنم به مرور طراحی وبم اوکی میشه ؟
Principal
June 3rd, 2015, 23:05
کار خوبی هست همراه با حجم پایین.
سایتتون هم جالبه.
تشکر.
mahdi-relax
June 3rd, 2015, 23:44
کار جالبی هست
بنظرم تاپیک تون رو کلا به آموزش اختصاص بدید اسپم ها رو حذف کنید ازش استقبال بیشتری بشه
موفق باشید
amoozesh-sara.ir
June 7th, 2015, 15:50
جلسه سوم :
سلکتور ها (selectors) را ادامه می دهیم و در مورد attribute selectors صحبت می کنیم و شکل های مختلف آن را بیان می کنیم.
در ادامه به کار با inspect element میپردازیم و با پراپرتی border اشنا می شویم.
جلسه چهارم :
همچنان سلکتور ها (selectors) را ادامه می دهیم و در مورد pseudo class صحبت می کنیم و شکل های
:root
:nth-child()
:nth-last-child()
:nth-of-type()
:nth-last-of-type()
آن را بیان می کنیم.
در ادامه به طور مفصل در مورد تفاوت آن ها صحبت می کنیم و با پراپرتی background آشنا می شویم.
جلسه پنجم :
به ادامه pseudo class ها می پردازیم و
:first-of-type
:last-of-type
:only-of-type
:only-child
:empty
توضیح می دهیم و در مورد تفاوت آن ها صحبت می کنیم و بحث pseudo class ها را به پایان می رسانیم.
سپس به ادامه selectorها در css3 می پردازیم و در مورد
:target
:enabled
: disabled
:checked
:not
صحبت می کنیم و با پراپرتی width و height آشنا می شویم و بحث selectorها را به پایان می رسانیم.
دوستان من اول فیلم به اشتباه گفتم جلسه چهارم،این جلسه پنجم هست
جلسه ششم :
به نحوه استفاده از رنگ ها در css می پردازیم و با ۴ روش رنگ دهی (rgb, rgbs, Hexadecimal, Color name) اشنا می شویم و در مورد ساختار رنگ ها در کامپیوتر و نحوه تبدیل بیت به رنگ صحبت می کنم و در پایان به کامنت گذاری در css و کاربرد های آن می پردازیم.
مرورگر هایی که این دستورات را پشتیبانی میکنند را نیز ذکر کنید
ممنون
Edwin
June 7th, 2015, 18:49
مرورگر هایی که این دستورات را پشتیبانی میکنند را نیز ذکر کنید
ممنون
کروم ، فایرفاکس ، در برخی موارد سافاری :دی
amoozesh-sara.ir
July 5th, 2015, 14:55
کروم ، فایرفاکس ، در برخی موارد سافاری :دی
اشتباه نکنید
هسته هر دو این ها webkit هست
پس هرچی کروم ساپورت کنه سافاری هم میکنه
و الان چند وقتی هست که اپرا از وب کیت داره استفاده میکنه
پس همه این مرورگر ها عملکرد یکسان دارن
دستوراتی که من میگم روی تمامی مرورگر های فعلی ساپورت میشه و اگر پشتیبانی نشه حتما ذکر میشه
- - - Updated - - -
جلسه هفتم :
به استایل دهی متون در css می پردازیم و با پراپرتی های
text-align, text-decoration, text-indent, direction و word-spacing
و انواع مقادیر وکاربرد های آن اشنا می شویم.
جلسه هشتم :
به ادامه استایل دهی متون در css می پردازیم و با پراپرتی های
white-space, vertical-align, letter-spacing, text-transform و line-height
و انواع مقادیر وکاربرد های آن اشنا می شوید
جلسه نهم :
به typography و استایل دهی متون در ۳ css می پردازیم و با پراپرتی های text-shadow و value آن اشنا می شویم و به توضیح آن می پردازیم و در پایان با مثال های متعدد اهمیت این پراپرتی جدید و قدرتمند را بررسی می کنیم.
جلسه دهم :
به ادامه typography و استایل دهی متون در ۳ css می پردازیم و با پراپرتی text-stroke و value های آن برای مرورگر کروم اشنا می شویم و همچنین به پیاده سازی این خاصیت در مرورگر های دیگر از طریق دستور text-shadow می پردازیم.
جلسه یازدهم :
به ادامه typography و استایل دهی متون در ۳ css می پردازیم و با پراپرتی Box-Reflect و Value های آن برای مرورگر کروم اشنا می شویم و با mask box image و حالت های پیاده سازی آن آشنا می شویم و به gradient می پردازیم و به کاربرد آن در Reflection اشاره می کنیم و در نهایت حالت های مختلف را پس از پیاده سازی روی عکس،روی متن پیاده می کنیم.
جلسه دوازدهم :
به اخرین جلسه typography و استایل دهی متون در ۳ css می پردازیم و در ابتدا به طور مفصل در مورد خاصیت overflow صحبت می کنیم و بعد به خاصیت های text-overflow و word-wrap در css3 می پردازیم و تفاوت های آن ها را بررسی می کنیم.
جلسه سیزدهم :
با پراپرتی های color, image, repeat, attachment و position در background اشنا می شویم و به value های آن می پردازیم و در نهایت نحوه shorthand یا مختصر نویسی آن را شرح می دهیم.
جلسه چهاردهم :
به طور مفصل و با مثال های متعدد به پراپرتی display و value های آن می پردازیم و در مورد تفاوت value های آن صحبت می کنیم و با استفاده از این پراپرتی یک لیست را به وجود می آوریم و یک عنصر را مخفی می کنیم.
جلسه پانزدهم :
به نحوه ی تنظیم عرض و ارتفاع عناصر را با استفاه از پراپرتی های
max-width, height, min-height, max-height ,min-width,width
می پردازیم و نکات مهمی را درباره ی استفاده از این پراپرتی ها مطرح می کنیم و به
صورت عملی تفاوت inline و inline-block را بیان و به کاربرد max-width می پردازیم.
جلسه شانزدهم :
ابتدا به واحد ها در css می پردازیم و واحد های نسبی و مطلق را معرفی و سپس مهم ترین آن ها را بیان می کنیم و سپس به
سراغ فونت ها میرویم و در مورد پراپرتی های
font-family, font-style, font-weight, font-size, lineheight
صحبت می کنیم و با value های آن اشنا می شویم و سپس نکات مهمی را در این رابطه مطرح می کنیم.
جلسه هفدهم :
به دو نکته باقی مانده از جلسه قبل می پردازیم و درمورد پراپرتی font صحبت می کنیم و سپس font face را اغاز می کنیم و در مورد فرمت های مختلف فونت و نحوه پشتیبانی از چند فرمت صحبت می کنیم و در نهایت به font services می پردازیم.
جلسه هجدهم :
در مورد list style و نحوه استایل دهی لیست ها صحبت می کنیم و به پراپرتی های list-style-type, list-style-image, list-style-position و value های آن می پردازیم و در نهایت حالت shorthand آن را بیان می کنیم.
جلسه نوزدهم :
باز به مبحث pseude class یا کلاس های کاذب می پردازیم و در مورد کلاس های hover, link, active, visited و focus صحبت می کنیم و به شرح آن ها می پردازیم.
جلسه بیست و سوم :
به ادامه مبحث box model می پردازیم و پراپرتی margin را معرفی کرده و به حالت shorthand آن پرداخته و انواع مقدار دهی آن را بررسی می کنیم.
جلسه بیست و پنجم :
به نحوه وسط چین کردن عناصر و کاربرد آن در طراحی سایت می پردازیم و سپس یک منوی افقی ساده زیبا را با استفاده از آموخته های مان طراحی می کنیم.
جلسه بیست و ششم :
با توجه به مطالبی که آموختید یک دکمه را فقط با استفاده از css برای حالت های عادی و هاور و اکتیو طراحی می کنیم و همچنین با پراپرتی border radius که در نسخه css3 ارائه شده آشنا می شوی
جلسه بیست و هشتم :
به پراپرتی cursor و به نحوه تغییر کرسر در css می پردازیم و سپس در مورد استایل های پیش فرض مرورگرها صحبت می کنیم و نحوه ریست کردن آن ها در reset.css را توضیح می دهیم و سلکتور * را مطرح می کنیم.
جلسه بیست و نهم :
به پراپرتی visibility می پردازیم و تمام value های آن را بررسی می کنیم و سپس تفاوت visibility : hidden و display : none را بیان می کنیم.
جلسه سی و دوم :
به پراپرتی float و مفهوم شناور شدن می پردازیم و کاربرد آن را مطرح می کنیم و در مورد تفاوت آن با display صحبت می کنیم و مشکلات float را بررسی و حل می کنیم و در نهایت به پراپرتی opacity می پردازیم.
جلسه سی و سوم :
به پراپرتی clear و ارتباط آن با float می پردازیم و با کاربرد های آن آشنا می شویم و در پایان نکات مهمی را در رابطه با clear مطرح می کنیم.
در جلسه سی و چهارم :
یک منو افقی (nav menu) زیبا با استفاده از پراپرتی های جدیدی که یاد گرفتیم ) مانند float و (overflow برای تمرین بیشتر طراحی می کنیم.
در جلسه سی و ششم css3 به لایه ها (layout) می پردازیم و یک لایه را با توجه به مطالبی که آموختیم طراحی می کنیم و نکات مربوط به float را یاد آوری می کنیم.
سلام در جلسه سی و هفتم css3 به گالری ها (gallery) می پردازیم و یک گالری را با توجه به مطالبی که آموختیم و با استفاده از مبحث float طراحی می کنیم تا اهمیت این مبحث برای شما به خوبی مشخص شود.
سلام در جلسه سی و نهم css3 به پراپرتی و خاصیت outline می پردازیم و مقدار های آن را معرفی می کنیم و در مورد تفاوت آن با پراپرتی border صحبت می کنیم. در ادامه به تکمیل گالری جلسه قبل پرداخته و نکاتی را پیرامون float مطرح می کنیم و مشکلات احتمالی در آآینده را بر طرف می کنیم.
سلام در جلسه چهلم css3 به پراپرتی و خاصیت border-radius که از پراپرتی های css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و نشان مي دهيم که به راحتي با استفاده از اين خاصيت مي توان يک دايره را ايجاد کرد.
سلام در جلسه چهل و یکم css3 به پراپرتی و خاصیت border-image که از پراپرتی های css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و با استفاده از عکس يک border را به زيبايي ايجاد مي کنيم.
سلام در جلسه چهل و دوم css3 به پراپرتی و خاصیت box-shadow که از پراپرتی های مهم و پرکاربرد css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و مشاهده مي کنيد که چه قدر اين پراپرتي ما را از فتوشاپ و فلش بي نياز کرده است.
سلام در جلسه چهل و سوم css3 به ساختار اصلي css يعني مفهوم cascade به معني آبشاري مي پردازيم و اولويت هاي متفاوت را بررسي مي کنيم تا با کاربرد آن اشنا شويد.اطلاع از اين مطلب تاثيري زيادي در کد نويسي شما دارد.
سلام در جلسه چهل و چهارم css3 به ساختار specificity در css مي پردازيم که حالت ديگري براي اولويت اعمال استايل هاي يکسان با مقادير مختلف مي باشد. در اين ساختار ما بررسي مي کنيم که اولويت کدام سلکتور در هنگام انتخاب يک عنصر بيشتر است.اين مبحث از مباحث مهم و کاربردي css مي باشد.
سلام در جلسه چهل و پنجم css3 به ادامه مباحث اولويت در css مي پردازيم و در مورد بالاترين اولويت يعني important! صحبت ميکنيم و در ادامه در مورد ارث بري در css صحبت مي کنيم.
در جلسه چهل و ششم css3 به يکي از پراپرتي هاي مهم در css يعني position مي پردازيم که کاربرد زيادي دارد. انواع value هاي آن که absolute,static,fixed,relative مي باشد را برسي مي کنيم و نکات مربوط به آن ها را بيان مي کنيم و سپس با پراپرتی های top,bottom,left,right که پرارپتی هایی هستند که مستقیما با position در ارتباط هستند آشنا می شویم و در آخر تفاوت absolute و fixed را مطرح مي کنيم.
سلام در جلسه چهل و هفتم css3 در مورد overlap صحبت مي کنيم و با استفاده از پراپرتي z-index اين مسئله را کنترل مي کنيم و نکاتي را در مورد z-index هاي يکسان مطرح مي کنيم.
فوق العاده است مرسی
اگه میشه html رو هم همینجوری اموزش بدید
موف باشید
بدرود
amoozesh-sara.ir
July 30th, 2015, 18:43
سلام در جلسه چهل و هشتم css3 با استفاده از دانسته های مان به طراحي يک تب منو (tab menus) مي پردازيم و علاوه بر مرور مباحث گذشته نکاتي را در مورد دابل بردر(double border) بيان مي کنيم و ياد مي گيريم که چه طور با مشکلات در css رو به رو شويم و آن ها را بر طرف کنیم.
سلام در جلسه چهل و نهم css3 يک تولتیپ (tooltip) را فقط با استفاده از css و دانسته هاي مان طراحي مي کنيم و به تکنيکي در مورد ايحاد يک مثلث در css مي پردازيم و پراپرتي content و کلاس کاذب after را مختصر بيان مي کنيم.
سلام در جلسه پنجاهم css3 يک پاپ آپ (popup) را فقط با استفاده از css و دانسته هاي مان طراحي مي کنيم و ضمن مغرفی سلکتور جدید + ، به مرور تمام حالت های position برای یادگیری عمیق تر می پردازیم و علامت ضبدر در html را بیان می کنیم.
سلام در جلسه پنجاه و یکم css3 به بررسي يکي از جالب ترين پراپرتي هاي css3 يعني گرادينت ميريم (gradient) و حالت خطي (linear-gradient) آن را برسي مي کنيم و آن را هم به صورت چند رنگ و هم به صورت شفاف به روشن به کمک دستور rgba ايجاد مي کنيم.
در جلسه پنجاه و دوم css3 به ادامه مبحث گرادينت پرداخته و حالت دوم آن يعني radial-gradient را به صورت کامل بيان مي کنيم.سپس اختلاف بين syntax عمومي و syntax با پيشوند را بیان مي کنيم و تمام کلمات کليدي چه در حالت عمومي و چه در حالت با پيشوند را مطرح مي کنيم .انواع مقياس دهي براي مرکز گرادينت را بيان کرده و حالت دایره و بيضي آن را بررسي مي کنيم.سپس به سراغ يک حالت قديمي و خاص در هسته webkit رفته و تمام حالت ها را بررسي مي کنيم و اختلافات موجود را بيان مي کنيم.
سلام در جلسه پنجاه و سوم css3 به طور مفصل در رابطه با چند مرورگري (cross browser) صحبت مي کنيم و اینکه چطور يک سايت را با چندين مرورگر سازگار کنيم و در ادامه راهکاري را معرفي مي کنيم تا حالت هاي مختلف Ie یا internet explorer را شبيه سازي کنيم.
سلام در جلسه پنجاه و چهارم css3 به يکي از تکنيک ها در css يعني css sprite مي پردازيم و معایب و مزاياي اين تکنيک را بررسي مي کنيم و سپس منوي عمودي که قبلا طراحي کرده ايم را با استفاده از اين تکنيک اصلاح مي کنيم.
سلام.
ممنون از آموزش ها.
به نظرم AVI کنید و بعد فشرده کنید حجمش خیلی کم میشه.
CamStudio هم نرم افزار خوبیه در زمینه فیلم برداری.
قسمت 33 هم اشتباه 32 رو گذاشتید.
amoozesh-sara.ir
August 20th, 2015, 14:45
در جلسه پنجاه و پنجم css3 به استايل دهي براي ورژن هاي مختلف ie مي پردازيم تا در صورت بروز مشکل بتوانيم براي ورژن های خاصي از ie استايل دهي را انجام دهيم و در اين رابطه پراپرتي هاي مختلفي را معرفي مي کنيم.
در جلسه پنجاه و هفتم css3 همچنان مباحث css3 را ادامه مي دهيم و به سراغ backgorund ها در css3 مي رويم.ابتدا multiple backgrounds ها را معرفي مي کنيم و مثالي را در اين رابطه پياده سازي مي کنيم.سپس به سراغ پراپرتي جديد background-size مي رويم.پراپرتي که يکي از نياز هاي ما به فتوشاپ يعني تغيير سايز تصاوير را برطرف کرده است.تمام نکات مربوط به آن را مطرح مي کنيم و سپس به سراغ ۲ پراپرتي مهم background-clip و background-origin مي رويم.اشتباهات رايجي که در اين ۲ پراپرتي وجود دارد را مطرح مي کنيم و به طور کامل کاربرد اين ۲ پراپرتي را مي گوييم.
در جلسه پنجاه و هشتم css3 به يکي از پراپرتي هاي جالب css3 يعني transition ها مي پردازيم در مورد transition-duration,transition-delay,transition-property صحبت مي کنيم و به طور مفصل به transition-timing-function مي پردازيم و انواع آن را بررسي مي کنيم و تفاوت step-start و step-end را مطرح مي کنيم و سايتي را براي ايجاد transition هاي زيبا معرفي مي کنيم و در پايان مثالي ساده را به کمک آن پياده سازي مي کنيم.
در جلسه پنجاه و نهم css3 با استفاده از مطالبي که آموختيم يک منوي کشويي (dropdown menu) از نوع افقي را طراحي مي کنيم و به صورت گام به گام پيش مي رويم تا با نحوه ايجاد اين منو آشنا شويد و با بکارگيري transition در اين مثال تاثير اين پراپرتي براي شما به طور کامل آشکار خواهد شد. اين منو از جمله منو هاي دشوار هست چون ترکيب دو منو عمودي و افقي مي باشد تا منو کشويي حاصل شود.
در جلسه شصتم css3 يک منو کشويي (drop down menu) از نوع عمودي (vertical) را طراحي مي کنيم تا شما با دو حالت اين نوع منو آشنا شويد و تسلطتان افزايش يابد.
سلام
در جلسه شصت و یکم css3 به يکي ديگر از مباحث جذاب css3 يعني transform ها مي پردازيم و تمام تابع هاي مرتبط به آن را در حالت ۲ بعدي (۲d) يعني
translate
,translatex
translateY
scale
scalex
scaleY
rotate
skew
skewx
skewY
matrix
مي پردازيم و نکات مربوط به value هاي اين توابع را نيز مطرح مي کنيم و در پايان سايتي را براي استفاده از تابع matrix معرفي مي کنيم.
سلام
در جلسه شصت و دوم css3 به ادامه transform ها در css3 مي پردازيم و حالت ۳d آن را یعنی
translate3d
translateZ
scale3d
scaleZ
rotate3d
rotateX
rotateY
rotateZ
به طور مفصل بيان مي کنيم و رايج ترين اشتباهاتي که در زمينه پراپرتي perspective و تابع perspective وجود دارد را بيان مي کنيم و به تفاوت اين دو مي پردازيم و در نهايت در رابطه به تعريف perspective صحبت مي کنيم و حالتي را براي شبيه سازي scalez ايجاد مي کنيم.
در جلسه شصت و سوم css3 در رابطه با نحوه نمايش به صورت جدولي صحبت مي کنيم به صورتي که از تگ هاي جدول استفاده نکنيم اما عناصرمان به شکل جدول نمايش داده شود و در اين رابطه مقادير جديدي را براي display مطرح مي کنيم يعني
display:table
display:table-row
display:table-cell
display:table-column
و مزاياي استفاده از اين مقادير را مي گوييم.
در جلسه شصت و چهارم css3 به (compress css) فشرده سازي در css مي پردازيم و نکاتي را در اين رابطه مطرح مي کنيم تا باعث صرفه جويي در پهناي باند و افزايش سرعت لود شود و معايب اسفاده از فشرده سازي را بيان مي کنيم و در نهايت سايت هايي را براي فشرده سازي مطرح مي کنيم.
در جلسه شصت و پنج css3 ابتدا در رابطه با استايل دهي متون select شده توسط موس صحبت مي کنيم و با استفاده از سلکتور :selection متون انتخاب شده را استايل مي دهيم سپس به سراغ کلاس هاي کاذب after و before ميرويم و پراپرتي content را توضيح مي دهيم و مثال هايي را براي کاربرد اين کلاس بيان مي کنيم و و در پايان تکنيک حرفه اي clearfix را توضيح مي دهيم.
در جلسه شصت و ششم css3 در رابطه با يکي ديگر از پراپرتي هاي جالب css3 يعني animation ها صحبت مي کنيم و تمام مقادير آن را بیان مي کنيم و در رابطه با ۲تا پراپرتي transform-style و perspective-origin صحبت مي کنيم.
در جلسه شصت و هفتم css3 به ادامه مباث css3 مي پردازيم و multiple columns يا چند ستوني را توضيح مي دهيم و در همين رابطه پراپرتي هاي
column-count
column-width
column-gap
column-rule
column-span
را مطرح مي کنيم و چند ستون را با استفاده از اين پراپرتي ها ايجاد مي کنيم تا تاثير آن در سرعت کار ما آشکار شود و در پايان پراپرتي هاي
resize
outline-offset
box-sizing
که از پرارپتي هاي css3 و براي UI سايت مي باشد را شرح مي دهيم.
در جلسه شصت و هشت css3 به (selectors) سلکتور هاي باقي مانده در css مي پردازيم تا مباحث ما در سلکتور ها کامل شود و در همين رابطه چند سلکتور که نسبت به سلکتور هاي قبلي کاربرد کمتري را دارد مطرح مي کنيم از جمله سلکتور
+
~
>
first-line
first-letter
و يک سري attribute selector
در جلسه شصت و نهم css3 به پراپرتي filter مي پردازيم که همچنان در css حتي نسخه سوم آن معرفي نشده است و با قدرت اين پراپرتي که از پراپرتي هاي آينده مي باشد آشنا مي شويم و مشاهده مي کنيم که به چه مقدار زيادي در اختيار ما فيلتر قرار مي دهد و ما را از فوتوشاپ بي نياز مي کند.
توابع مطرح شده در این قسمت:
grayscale
sepia
saturate
hue-rotate
invert
opacity
brightness
contrast
blur
drop-shadow
url
در جلسه آخر css3 به یکی از مهم ترین مباحث css3 یعنی Media Querie ها می پردازیم که ارتباط مستقیم با مبحث Responsive دارند.مطالبی را در رابطه با ریسپانسیو بیان می کنیم و سپس یه سراغ media type ها و media feature ها می رویم و تمام حالت های مهم آن را بررسی می کنیم و عملگر های منطقی آن را توضیح می دهیم و درنهایت نکاتی را در رابطه با ابزار موجد در طراحی Responsive در مرورگر کروم می گوییم.
بدين ترتيب اين دوره به پايان رسید و اميدواريم که مطالب ارائه شده در اين دوره مورد توجه کاربران قرار گرفته باشد و باز هم بتوانيم با دوره هاي آموزشي بهتر و با کيفيت تر در خدمت کاربران عزیز باشيم.