توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت در مورد تعمیرات سخت افزار
Quality
June 2nd, 2015, 23:30
سلام
بنده دوره تعمیرات سخت افزار(لب تاب-کامپوتر-هارد) گذروندم و به تعمیرات موبایل آشنایی دارم(تعویض lcd-flat-flash-....) و تمامی ابزار و لوازم تعمیرات تهیه کردم
متاسفانه بودجه جهت اجاره مغازه ندارم
دوستان چه پیشنهادی جهت کار بهم میدین؟
یکی از نظرات خودم اینکه سایتی در جهت فعالیت تعمیرات سخت افزار راه اندازی کنم فقط مشکل در رابطه با دریافت و تحویل قطعات دارم
ممنون میشم نظرات خودتونو درمیان بگذارین
rahahosting
June 2nd, 2015, 23:34
برو شاگردی کن 2 سال بعدش سرمابه جمع کردی مغازه بزن
Quality
June 2nd, 2015, 23:41
برو شاگردی کن 2 سال بعدش سرمابه جمع کردی مغازه بزن
حرفتون درسته
اما الان هرجا بخوای استخدام چی ازت سابقه کار میخوان و حتی اگه جاهای دیگه نخوان انتظار دارن براشون مفت کار کنیم (در واقع باید براشون رایگان کار کنیم)
- - - Updated - - -
حقوق اولتون رو که گرفید یک نمایندگی هاست بگیرید و هاست بفروشید ( البته با کیفیت نه تنها برای رفع نیاز مادی ) چیزی که توی ایران زیاد هست ولی اکثرا بی کیفیت همین موضوع هاستینگ هستش که سایت های تقریبا انگشت شماری هستن !
اگر بتونید در کنار کارتون در معازه یک همچین کاری داشته باشید قطعا ظرف 1 سال به هدفتون می رسید.
ارادتمند.
ممنون از نظرتون اما چندسال به صورت حرفه ای تو زمینه هاست و سرور کار کردم باید سرمایه داشتی باشی تا پایه کار و اعتبار محکم کنی وگرنه تابستون نزدیکه...
Principal
June 2nd, 2015, 23:47
کار های گرافیکی و یا کد نویسی html میتونه یه گزینه باشه.
Quality
June 2nd, 2015, 23:54
کار های گرافیکی و یا کد نویسی html میتونه یه گزینه باشه.
کارهای گرافیکی یا کد نویسی نیاز به تخصص داره و به درد منی که تو این زمینه تخصصی ندارم نمیخوره
تو این گزینه دست زیاده
فعلا موضوع در مورد سخت افزارهست
ممنون دوست عزیز بابت نظرتون
- - - Updated - - -
اعتماد سازی که شرط اول بوده و هست !
کافیه به دو نفر یک هاستینگ با کیفیت ارائه بدید و اون سیستمی که برای پشتیبانی ایجاد کردید قوی باشه ! بعد از این که کارتون اوکی شد دو تا ساپورتر بگیرید ! یکم برای شروع سخته ! اول نمانیدگی بگیرید مشتری ها که بالا رفت خودتون سرور اختصاصی تهیه کنید.
درسته ولی دست تو کار هاستینگ زیاده و خود بنده نمیخوام تو این زمینه فعالیت کنم
فعلا نظرات کاربر در مورد تعمیرات سخت میخوام بدونم
ممنون از نظرتون
ashki0076
June 2nd, 2015, 23:58
نمی دونم شاید درست نباشه
اما اگه اطلاعات کاملی داشته باشید می تونید یه وب سایت آموزشی در این زمینه ایجاد کنید
حالا یا فیلم آموزشی یا مقالاتتون رو به فروش برسونید
شاید دور از عمل به نظر بیاد اما یکی از 10 سات پر درآمد ایران با فروش آموزش های بازاریابی فعالیت می کنه
Quality
June 3rd, 2015, 00:08
نمی دونم شاید درست نباشه
اما اگه اطلاعات کاملی داشته باشید می تونید یه وب سایت آموزشی در این زمینه ایجاد کنید
حالا یا فیلم آموزشی یا مقالاتتون رو به فروش برسونید
شاید دور از عمل به نظر بیاد اما یکی از 10 سات پر درآمد ایران با فروش آموزش های بازاریابی فعالیت می کنه
سلام
ایده مناسبیه خودم به فکرش هستم
شاید این موضوع عملی کنم
بازم ممنون
hfiroozib
June 3rd, 2015, 14:00
ماشالا دوستان چه راهنمایی هایی میکنن
خوبه گفت تو کار تعمیراتم و لوازمشم دارم .
چند تا مغازه موبایل فروشی سر بزن اونایی که تعمیر ندارن و ... بگو یه میز بهت بدن یا میتونی براشون تعمیر کنی و یه درصدی هم بهشون بدی
اینطوری نیاز به مغازه و ... نداری .
ساکن کجایی ؟!!
اگه تهران هستی میتونی پ خ در ارتباط باشی .
isn
June 3rd, 2015, 14:11
سلام به نظر من سایتی مرتبط با فعالیتتون راه اندازی کنید و با 2 یا 3 شریک تبلیغات بنری کنید ( فقط کمی مشکل در رابطه با دریافت و تحویل قطعات به مشتریان دارید که البته خودتان فکر کنید مشکل رو می توانید حل کنید )
June 3rd, 2015, 14:20
حقوق اولتون رو که گرفید یک نمایندگی هاست بگیرید و هاست بفروشید ( البته با کیفیت نه تنها برای رفع نیاز مادی ) چیزی که توی ایران زیاد هست ولی اکثرا بی کیفیت همین موضوع هاستینگ هستش که سایت های تقریبا انگشت شماری هستن !
اگر بتونید در کنار کارتون در معازه یک همچین کاری داشته باشید قطعا ظرف 1 سال به هدفتون می رسید.
ارادتمند.
افکار امثال شما در دنیای هاستینگ وجود داره که اون قسمت قرمز رنگ رو ایجاد کرده
قبلا همه به سمت خوانندگی میرفتند، جدیدا همه متخصص هاستینگ شدند
خیر برادر عزیز، اینطور که شما فکر میکنید نیست
سلام
بنده دوره تعمیرات سخت افزار(لب تاب-کامپوتر-هارد) گذروندم و به تعمیرات موبایل آشنایی دارم(تعویض lcd-flat-flash-....) و تمامی ابزار و لوازم تعمیرات تهیه کردم
متاسفانه بودجه جهت اجاره مغازه ندارم
دوستان چه پیشنهادی جهت کار بهم میدین؟
ممنون میشم نظرات خودتونو درمیان بگذارین
استارتر گرامی اگر یک سری به پاساژ های فروش سخت افزار بزنید همگی منت کار شما رو دارند حاضرند بخشی از مغازه ای که دارند رو به شما اختصاص بدند و در سود اون شریک باشند -خودتون رو دست کم نگیرید-
Principal
June 3rd, 2015, 22:41
با حرفتون موافقم. با چنتا ویدئو آموزشی دیدن که خبری نمیشه (:
Quality
June 4th, 2015, 00:25
ماشالا دوستان چه راهنمایی هایی میکنن
خوبه گفت تو کار تعمیراتم و لوازمشم دارم .
چند تا مغازه موبایل فروشی سر بزن اونایی که تعمیر ندارن و ... بگو یه میز بهت بدن یا میتونی براشون تعمیر کنی و یه درصدی هم بهشون بدی
اینطوری نیاز به مغازه و ... نداری .
ساکن کجایی ؟!!
اگه تهران هستی میتونی پ خ در ارتباط باشی .
با سلام
بله در تهران هستم
پ خ میدم بهتون
- - - Updated - - -
سلام به نظر من سایتی مرتبط با فعالیتتون راه اندازی کنید و با 2 یا 3 شریک تبلیغات بنری کنید ( فقط کمی مشکل در رابطه با دریافت و تحویل قطعات به مشتریان دارید که البته خودتان فکر کنید مشکل رو می توانید حل کنید )
این پیشنهاد خیلی خوبی و قبلا مورد بررسی قرار دادم
فقط مشکل در مورد اعتماد مشتری و ارسال و تحویل قطعات هست
isn
June 4th, 2015, 00:31
در صورتي كه كارتان واقعا درست باشد
مي توانيم با شما همكاري كنيم
در تماس باشيد
Quality
June 4th, 2015, 00:38
درسته با حرفتون موافقم
استارتر گرامی اگر یک سری به پاساژ های فروش سخت افزار بزنید همگی منت کار شما رو دارند حاضرند بخشی از مغازه ای که دارند رو به شما اختصاص بدند و در سود اون شریک باشند -خودتون رو دست کم نگیرید-
سر زدم بیشتر واسه کار مفت میخوان و زیاد توجه به تعمیرات نمیکنن(به دلیل فروش بالا سخت افزار)
- - - Updated - - -
در صورتي كه كارتان واقعا درست باشد
مي توانيم با شما همكاري كنيم
در تماس باشيد
با سلام
کارم اوکی هستش(هرنوع کالا سخت افزاری میتونم براتون تعمیر کنم)
پ خ ارسال شد
behrooz
June 4th, 2015, 21:26
بهترین کار اینه که اگهی پخش کنی با کارت ویزیتت
نصب ویندوز و تعمیرات تخصصی کامپیوتر در محل من خودم قبلا این کار رو کردم الان نمیکنم اما مشتریا دست بردار نیستن
فقط بگم همه علاقه دارن تعمیرکار بیاد تا اینکه کیسو بدن به مغازه ها
بعد مدت خیلی کوتاهی نونت تو روغنه بگیر تو خونه بخواب و منتظر تلفن باش
مشاوره در این زمینه خواستی در خدمتم
سایت و... رو ولش فقط هزینه هست الکی
Quality
June 5th, 2015, 02:22
بهترین کار اینه که اگهی پخش کنی با کارت ویزیتت
نصب ویندوز و تعمیرات تخصصی کامپیوتر در محل من خودم قبلا این کار رو کردم الان نمیکنم اما مشتریا دست بردار نیستن
فقط بگم همه علاقه دارن تعمیرکار بیاد تا اینکه کیسو بدن به مغازه ها
بعد مدت خیلی کوتاهی نونت تو روغنه بگیر تو خونه بخواب و منتظر تلفن باش
مشاوره در این زمینه خواستی در خدمتم
سایت و... رو ولش فقط هزینه هست الکی
سلام
پیشنهاد خوبیه اما کمی مشاوره میخوام
تو یاهوو اددتون کردم
باتشکر
behrooz
June 5th, 2015, 13:30
اگه دنبال کار و پول هستی و تنبل نیستی این بهترین راهه
اما اگه این تایپکو الکی زدی و حال کار نداری منتظر پیشنهاد سایر دوستان باش پیشنهادات سرمایه میلیونی و...که نهایتا هیچی
Quality
June 5th, 2015, 15:38
اگه دنبال کار و پول هستی و تنبل نیستی این بهترین راهه
اما اگه این تایپکو الکی زدی و حال کار نداری منتظر پیشنهاد سایر دوستان باش پیشنهادات سرمایه میلیونی و...که نهایتا هیچی