توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چقدر طول میکشه تا ovh آی پی ها رو تحویل بده؟
mahdi-relax
June 2nd, 2015, 23:29
سلام
من یه سرور اختصاصی از ovh کانادا گرفتم. خوشبختانه سرور اختصاصی رو بعد از 2 ساعت تحویل دادن اما الان 3 روز گذشته ip هامو ندادن
16 تا آی پی سفارش داده بودم
واسه شما هم همینجوری اینقدر دیر تحویل میدادن یا فقط واسه من این مشکل بوجود اومده؟؟
معمولا چقدر طول میکشه تا آی پی ها رو بدن؟
taha_2011
June 2nd, 2015, 23:31
برای بنده 1 هفته هم طول کشیده...
احساس می کنم کمبود آی پی دارند.
novin-web
June 2nd, 2015, 23:32
سلام
2 ساعت تا 1 هفته
rahahosting
June 2nd, 2015, 23:35
شما یه ایمیل شیک محنرمانه بزن بگو لطف کنید ای پی هایی سفارش دادم بدید خیلی لازم دارم
MagicVps.Com
June 2nd, 2015, 23:55
قبلا گرفتیم البته از لوکیشن فرانسه به محض اینکه تایید پرداخت شد چند لحضه بعد مشخصاتش امد و البته تایید پرداخت هم زمانی نبرد یعنی پرداخت شد 10 مین بعدش ایپیها ارسال شد
taha_2011
June 3rd, 2015, 00:01
فکر نکنم چنین سایتی کمبود آیپی داشته باشه
2 3 ماه پیش ماه ازشون آی پی گفتیم کمتر از 24 ساعت آی پی هارو دادن
در پنل ما 2-3 روز طول کشید تا آی پی های آلمان و انگلیس فعال بشه....
Principal
June 3rd, 2015, 00:13
یکبار بعد از ۱۰ - ۱۵ روز یه رنج آیپی تحویل دادن :d زمانش شانسیه ..
ــــــــــــ
البته ناگفته نماند که اون موقع کمبود ایپی داشتن :)
OmidX
June 3rd, 2015, 00:16
والا همیشه زیر یک ساعت تحویل دادن ... شما تو پنل تون ببینید اضافه نشده ؟
ایمیلی با این عنوان Allocation of an IP block on xxxx.eu براتون نیومده ؟
Yas-Host
June 3rd, 2015, 01:00
سلام
اگر لیمیتی برای خرید آی پی نداشته باشید حداکثر 1 ساعته می توانید آی پی ها را سفارش و دریافت کنید.
اگر لیمیت داشته باشید و امکان ثبت سفارش نباشد باید تیکت ارسال کنید و دلیل استفاده از آی پی ها را(قانع کننده) ارسال کنید تا بعد از بررسی امکان ثبت سفارش وجود داشته باشد
آی پی های که قبلا داشتید نباید abuse یا spam داشته باشند در غیر این صورت تایید نمی کنند .
AbtinServer
June 3rd, 2015, 01:28
سلام
من یه سرور اختصاصی از ovh کانادا گرفتم. خوشبختانه سرور اختصاصی رو بعد از 2 ساعت تحویل دادن اما الان 3 روز گذشته ip هامو ندادن
16 تا آی پی سفارش داده بودم
واسه شما هم همینجوری اینقدر دیر تحویل میدادن یا فقط واسه من این مشکل بوجود اومده؟؟
معمولا چقدر طول میکشه تا آی پی ها رو بدن؟
قبلا ما 5 دقیقه هم می گرفتیم
ولی جدیدا 3 تا 10 روز زمان میبره.
Edwin
June 3rd, 2015, 09:37
برای ما تابحال حداکثر 4 روز طول کشیده ( در بدترین حالت )
rahahosting
June 3rd, 2015, 17:23
تحویل دادند؟
mahdi-relax
June 3rd, 2015, 20:54
تحویل دادند؟
هنوز خیر. همچنان منتظرم
چندین بار باهاشون تماس گرفته شده میگن تا ساعاتی دیگه تحویل میدن اما بازم نمیدن
تیکت هم که میدیم 3 روز بعد جواب میدن
بعد این چند روز هم جزو تایم تمدید حساب میکنند، سرور بدون آی پی به چه دردمون میخوره هیچ گونه کارایی واسمون نداره فقط روز به روزش ضرر متحمل میشیم
wenhost
June 3rd, 2015, 21:05
هنوز خیر. همچنان منتظرم
چندین بار باهاشون تماس گرفته شده میگن تا ساعاتی دیگه تحویل میدن اما بازم نمیدن
تیکت هم که میدیم 3 روز بعد جواب میدن
بعد این چند روز هم جزو تایم تمدید حساب میکنند، سرور بدون آی پی به چه دردمون میخوره هیچ گونه کارایی واسمون نداره فقط روز به روزش ضرر متحمل میشیم
بهتر بود از هتزنر تهیه میکردید
AbtinServer
June 3rd, 2015, 23:08
وقتی نیاز کاربره باشه با توجه به قیمت مجبور به خریده
mahdi-relax
June 8th, 2015, 01:41
بهتر بود از هتزنر تهیه میکردید
اصلا فکر نمیکردم ای پی ها رو اینقدر دیر بدن وگرنه از هتزنر میگرفتم
- - - Updated - - -
یه هفته گذشت هنوز ای پی هامو ندادن
majidisaloo1
June 8th, 2015, 07:43
سلام
ما تقریبا میشه گفت قدیمیترین ارائه دهنده سرور های اختصاصی از این دیتاسنتر با بیشترین تعداد سرور از این دیتاسنتر هستیم .
تا کنون چیزی که میگن دوستان را نداشتیم
با وجود اینکه شاید نزدیک به 6-7 هزار تا آی پی ازشون برای سرورهایمان گرفتیم اما وقتی سفارش میدهیم بعد 2-10 دقیقه معمولا داده اند
مگر اینکه پرداخت به صورت manuall چک بشه که بخش مالی تا 24 ساعت تایید میکنه و تحویل میدهند که آن هم با توجه به پرداخت های زیادی که داریم ، ویزا و مستر کارت و پیپال متصل به آنها در سایت دیتاسنتر به صورت وری فای درج شده و دیگر حالت تایید دستی پرداخت برای ما حداقل وجود ندارد
شما هم باید پرداختتان تایید بشه ، اگر پرداختتون تایید بشه مشکلی در تحویل آی پی ها نخواهید داشت
با سپاس
عیسی لو
AbtinServer
June 8th, 2015, 15:53
این مورد رو ما هم چند روز پیش داشتیم با تماس ارسال شد