ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد عدم دسترسی به سایت

IrIsT
June 2nd, 2015, 14:37
سلام و خسته تباشید.
یک مشکل تازگیا برخورد کردم.مشکل اینه که,هرروز,یک چند ساعت سایت خودم برای خودم باز نمیشه.مجبورم با تغییر آیپی برم داخل.
سایت های دیگه روی سرور واسم باز میشن.اما سایت خودم باز نمیشه.فقط با تغییر آیپی اینطوری میشه.
همچنین فایروال رو هم غیر فعال کردم بازم نشد.فقط هم سایت خودم اینطوری میشه.چون زیاد پست میذارم فکر کنم یک جای کار میلنگه و به تعداد بالای ارسال ها و درخواست ها,آیپی رو محدود میکنه.
دایرکت ادمین + انجیکس + اپاچی.
iptable هست و غیرفعال کردم.csf استاپ هستش.
این مشکل از کجاست؟چه تنظیم خاصی داره واسه این کار؟
از تنظیمات client_max_body_size و client_body_buffer_size باید باشه؟یا ******؟
چه مقادیری باعث میشه اینطوری بشه؟

farhadhelix
June 2nd, 2015, 14:56
به دلیل امنیت خود da هست ایم مورد. درخواست های یک ای پی اگه زیاد باشه به مدت چند ساعت بلاک میکنه ای پی رو.

ezHost.ir
June 2nd, 2015, 15:18
زمانی که از یک سایت زیاد بازدید می کنید 2 حالت میتونه رخ بده:

1. آی پی بازدید کننده توسط سرور به جهت بازدید بالا و احتمال مشکلات امنیتی از سوی فایروال مسدود میشه که در این صورت کافیه که از طریق ssh آی پی رو از بلک لیست خارج کنید. چنانچه دسترسی روت به سرور ندارید از میزبان خود بخواهید که این کار رو برای شما انجام بدن.

2. زمانی که Cache مودم و یا سرور ISP شما از سایتی که به آن زیاد سر میزنید پر بشه این مشکل رخ میده. ابتدا با پشتیبانی ISP خود تماس گرفته از آنها بخواهید کش مودم شما را تخلیه کنند و سپس مودمتون رو خاموش / روشن کنید.

در مورد اول هم اگر آی پی استاتیک ندارید، میتونید با یکبار خاموش / روشن کردن مودم و عوض شدن آیپی این مشکل رو برطرف کنید.

موفق باشید...

IrIsT
June 2nd, 2015, 19:20
سلام و درود.
خوب اگه از فایروال باشه که هیچ سایتی روی سرور رو نباید نشون بده.حتی میتونم به ssh هم وصل بشم و حتی به دایرکت ادمین هم میرم.
اما فقط سایتم باز نمیشه.
سایت های دیگه باز میشه.این ممکنه از کجا باشه؟

- - - Updated - - -

کسی از این مشکل خبری نداره؟
مشکل میشه از انجیکس یا آپاچی باشه؟فقط هم خوب سایتم اینطوری میشه.
یا طوری که زیاد میرم روش بخواد اینطوری شه؟راه حلی چیزی؟

GREAT
June 2nd, 2015, 19:45
تعداد رفرش ها و یا بازدید از سایت با ایپی خودتون زیاده بخاطر همینه

IrIsT
June 2nd, 2015, 23:00
خوب دلیلی که بن میکنه همینه؟
راهی هست که جلوگیری کنه؟