توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه میزبانی یک سایت در 2 سرور
spsgorgan
June 2nd, 2015, 14:35
سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
farhadhelix
June 2nd, 2015, 14:58
فکر کنم بتونید یک دی ان اس در ایران راه اندازی کنید و سپس ارجا ها به هاست اصلی از طریق این سرور رد بشه. یک چیزی شبیه cloudflare که البته مواردش رو نمیدونم به چه طریق هست.
ولی پارک کردن بلاخره به ای پی سرور اصلی point میده
jahromweb
June 2nd, 2015, 15:03
سلام
اگر بخواهید یک راه هست ولی ارزش زیادی ندارد.
با یک هاست ۲۰ مگ ایران و یک دیتابیس قابل حل است
ولی مشکل cookie دارد
اگر تمایل داشتید خصوصی بدهید تا راهنمایی کنم (قابل استفاده برای کار های غیر قانونی هست برای همین درتاپیک بیان نمیشود )
spsgorgan
June 2nd, 2015, 17:04
سپاس از دوستان . منتظر نظرات بیشتر عزیزان هستم
Principal
June 2nd, 2015, 20:55
بنظر من از همون اول کار درست رو انجام بدید تا اینکه بعدا به مشکل بر بخورین و دستتون رو بشه. (;
ServerDL.com
June 2nd, 2015, 20:58
به نظرم منظور ایشون این هست که فایل های سایت مانند قالب و سایر فایل ها برروی یک سرور باشد و sql از طریق ریموت از سرور دیگری فراخوانده شود ...
!
موفق باشید
spsgorgan
June 3rd, 2015, 00:22
خیر.ببینید ما میخوایم اگر سایت رو پینگ کردن ip ایران بیاد اما در اصل فایل ها روی سرور آمریکا باشه. مثل یک alias باشه .
dakkeh20
June 3rd, 2015, 00:30
سلام
یک راه حل هست که برای مصارف شخصی استفاده میشه / پینگ ایران / سایت خارج .
میتونیم براتون راه اندازی کنیم .
jahromweb
June 3rd, 2015, 00:51
خیر.ببینید ما میخوایم اگر سایت رو پینگ کردن ip ایران بیاد اما در اصل فایل ها روی سرور آمریکا باشه. مثل یک alias باشه .
سلام
یکی از راه ها nginx pro_xy هست
سرچ کنید داخل اینترنت فراوان مقاله هست
موفق باشید
spsgorgan
June 3rd, 2015, 09:52
سلام
یک راه حل هست که برای مصارف شخصی استفاده میشه / پینگ ایران / سایت خارج .
میتونیم براتون راه اندازی کنیم .
به چه صورت هست ؟
dakkeh20
June 3rd, 2015, 10:56
به چه صورت هست ؟
در سایت تیکت بدید تا راهنمایی انجام بشه .
http://portal.bartarvs.ir/contact.php
spsgorgan
June 3rd, 2015, 11:09
مهندسین عزیز ، برادران ارجمند من
اینجا فروم هست . محل آگاهی . سوالی اگر میشه ممکن هست سوال عزیز دیگری هم باشه . خواهشمندم در صورت تمایل همین محل پاسخ رو ارائه بفرمایید تا دوستان دیگه هم استفاده کنند .
ممنونم
dakkeh20
June 3rd, 2015, 11:13
مهندسین عزیز ، برادران ارجمند من
اینجا فروم هست . محل آگاهی . سوالی اگر میشه ممکن هست سوال عزیز دیگری هم باشه . خواهشمندم در صورت تمایل همین محل پاسخ رو ارائه بفرمایید تا دوستان دیگه هم استفاده کنند .
ممنونم
برخی از راه حل ها شخصی ب دست اومده و اگر دقت کرده باشید در پست قبلی زدم استفاده شخصی !
با توجه به نحوه استفاده از بازگو کردن عمومی هم معذور هستیم .
shopingserver.com
June 3rd, 2015, 16:02
سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
سلام دوست گرامی
داشتم راه حل های دوستان رو نگاه میکردم
ولی ی سئوال برای من پیش امد
شما چرا ی سرور مجازی توی ایران نمیگیرید و روی اون دایرکت ادمین راه نمیندازید ؟
اینجوری هاست ایران هم دارید
دایرکت ادمین هم با ای پی ایران مشکلی نداره
spsgorgan
June 3rd, 2015, 16:04
سپاس از شما. سرور ایران داریم. اما اجالتا نمی خواستیم وارد این فاز بشیم. گفتیم ببینیم میشه این کار رور کرد یا خیر.
shopingserver.com
June 3rd, 2015, 16:23
سپاس از شما. سرور ایران داریم. اما اجالتا نمی خواستیم وارد این فاز بشیم. گفتیم ببینیم میشه این کار رور کرد یا خیر.
به نظر من وقتی شما میتونید کار ساده رو انجام بدید
نیازی نیست دنبال کار های شاخ دار باشید :دی
اگر سرور ایران دارید ی سر.ر مجازی درست کنید با دایرکت ادمین به مشتری بدید
اگر مشتری پول بده هست که اجاره سرور رو ازش بگیرید
اگر هم نمیده هاست دایرکت ادمین ایران رو میزارید برای اجاره تازه پول بیشتر هم گیرتون میاد :دی
spsgorgan
June 3rd, 2015, 17:25
اصلا بحث مالی نیست. بجث انتقال هست. چون نه ما نه سازمان راضی به انتقال نیستیم . عزیزان پس راه حلی نیست ؟
shopingserver.com
June 3rd, 2015, 18:50
مسئله ای که وجود داره
حتما سازمانی که کار میکنید میدونن این اطلاعات در یک هارد دیست که در کشور x قرار دارد ذخیره شده.
و اگر بخوان اطلاعات در کسور ایران باشه باید اطلاعات از هارد دیست کشور x به کشور ایران انتقال پیدا کنه
پس نمیشه گفت این شرکت تمایلی به انتقال نداره مگر اینکه معنی واقعی انتقال رو ندونه :دی
ولی در کل شما با جابجا کردن اطلاعات از خارج به ایران و استفاده از دایرکت ادمین کار سختی انجام نمیدید
واگر این شرکت با هزینه مشکلی نداره هزینه ماهانه 20 تومان لایسنس دایرکت ادمین و هزینه n تومان سرور مجازی ایران نباید برای این سازمان هزینه زیادی داشته باشه
ابیته این فقط یک نظر شخصی هست
و تلاش برای حل مشکل شما
امیدوارم عرایض بنده باعث سوء تفاهم نصبت به شما نشه
spsgorgan
June 3rd, 2015, 18:53
نه دوست عزیز. ما مشکلمون اینه که نمیخوایم فضای دیتا از سرور فعلی خارج بشه. در اصل برای رفع نمودن ایرادی که عزیزان بالادستی نسبت به حضور در سرور داخلی میگیرند میخوایم پینگ ما سمت ip ایران باشه اما دیتای اصلیمون آمریکا بمونه.