PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نام دامنه پیشنهاد بدید و کارمزد بگیرید !

Pars98
June 1st, 2015, 11:42
درود دوستان

یک دامنه جهت راه اندازی وب سایت فریلنسری در زمینه طراحی وب ( طراحی قالب - طراحی سایت و ... ) و طراحی گرافیک مورد نیاز هست.
پسوند مدنظر بنده
فقط IR هست. و پسوند comــه دامنه یا آزاد باشه و یا توسط غیر ایرانیان ثبت شده باشه.
در صورتی که دامنه پیشنهادی شما مورد تایید باشد و ثبت شود مبلغی توافقی و بسته به میزان پریموم بودن دامنه به عنوان کارمزد پرداخت خواهد شد.

لطفا دامنه ها رو توی همین تاپیک معرفی کنید. سپاس

aligoli
June 1st, 2015, 18:10
درود دوستان

یک دامنه جهت راه اندازی وب سایت فریلنسری در زمینه طراحی وب ( طراحی قالب - طراحی سایت و ... ) و طراحی گرافیک مورد نیاز هست.
پسوند مدنظر بنده
فقط IR هست. و پسوند comــه دامنه یا آزاد باشه و یا توسط غیر ایرانیان ثبت شده باشه.
در صورتی که دامنه پیشنهادی شما مورد تایید باشد و ثبت شود مبلغی توافقی و بسته به میزان پریموم بودن دامنه به عنوان کارمزد پرداخت خواهد شد.

لطفا دامنه ها رو توی همین تاپیک معرفی کنید. سپاس

تضمین شما برای پرداخت کارمزد چیست ؟
حداکثر مبلغی که برای کارمزد پیشنهاد می پردازید چقدر است ؟

GREAT
June 1st, 2015, 18:14
negine.ir
98graph
من خودم این دامینو میفروشم اگه بخاید
www.98cms.ir

Pars98
June 1st, 2015, 19:12
تضمین شما برای پرداخت کارمزد چیست ؟
حداکثر مبلغی که برای کارمزد پیشنهاد می پردازید چقدر است ؟

در صورتی که دامنه مورد تایید باشه و توسط بنده ثبت بشه کارمزد پرداخت خواهد شد. این مورد رو شما بفرمایید چطور باید تضمین کرد بنده در خدمتم.
حداکثر تا 20% ارزش دامنه پیشنهادی. ( دامین یک میلیون ارزش پیشنهاد بدید 200 تومان - دامین 10 هزارتومان ارزش رو پیشنهاد بدید 2 تومان :) ، منظور از ارزش هم قیمتی هست که مشتری حاضر به خرید دامنه باشه بعد از ثبت )

- - - Updated - - -

negine.ir
98graph
من خودم این دامینو میفروشم اگه بخاید
www.98cms.ir (http://www.98cms.ir)

ممنونم از شرکتتون در تاپیک.
متاسفانه دامنه شامل عدد کلا مورد نظر نیست حتی 3 حرفی
نگینه هم مرتبط با فعالیت بنده نیست