PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام نویسنده برای سایت بیت(موزیک بی کلام)

hashtgerdiha
May 31st, 2015, 22:18
شرایط نویسنده :
ادرس سایت: هشتگردیها (http://1.hashtgerdiha.ir/)

آشنایی کامل به وردپرس
آشنایی به سئو مطلب در وردپرس
آشنایی با اصول نوشتن مطالبنویسنده نیاز به دانلود و آپلود آهنگ خواهد داشت.لینک های دانلودی توسط مدیران سایت در اختیار نویسنده قرار داده میشود.
نویسنده باید اهنگ را دریافت کرده و با یک برنامه (متعاقبا اعلام میشود) اطلاعات و کاور را ویرایش نمایند.
در ماه اول همکاری نویسنده میبایست تعداد ۱۰ پست در روز ارسال کند,این تعداد در ماه های بعد افزایش خواهد یافت.قیمت هر پست 4۵۰ تومن در ماه اول همکاری میباشد,که این مبلغ در ماه های بعد افزایش خواهد یافت.در صورت موفق بودن کار نویسنده وی یکی از اعضای ثابت تیم خواهد شد و از مزایای بیشتری بهرمند میشود.
قابل ذکر است :

پرداخت در هر ماه انجام میشود.(پس دوستانی که هفتگی دریافت میکنند پیامی ارسال نکنند)

در صورت لازم به شما آموزش های کافی برای گذاشتن بهترین مطالب خواهد شد . منابع نیز در صورت تمایل در اختیاز گذاشته میشود.برای کسب اطلاعات بیشتر و اعلام آمادگی برای همکاری از طریق قسمت نظرات همین پست و یا با ایمیلJobs@Hashtgerdiha.comدر ارتباط باشید.

------------------------------------------------------------------------
ياهو : Pr.behzadi
اسکايپ:Savojbolagh.Company
لاين:hshtgerdiha
وايبر:989354461451+

گفتگوي انلاين (https://hashtgerdiha.com/sup/Poshtibani/chat.php?code=U0VSVkVSUEFHRQ__)

ارسال تيکت (https://hashtgerdiha.com/supporttickets.php)

موفق باشيد![/QUOTE]

- - - Updated - - -

دوستانی که ایمیل ارسال کردند بزودی از همان طریق پاسخ داده میشود.
همچنان منتظر دوستان هستیم.

yousef.R.e
May 31st, 2015, 22:26
آشنایی با اصول نوشتن مطالبنویسنده نیاز به دانلود و آپلود آهنگ خواهد داشت.لینک های دانلودی توسط مدیران سایت در اختیار نویسنده قرار داده میشود.
بلاخره نیاز به آپلود هست یا خیر؟ ضمن اینکه قیمتی که فرمودید با توجه به درخواست شما بابت ویرایش طلاعات و کاور کم هستش. و اینکه چه تضمینی هست تا نویسنده ای یک ماه کامل کار بکنه و شما پول ایشون رو پرداخت کنید ، بهتر است برای اعتماد سازی یک یا دوهفته اول رو جدا هر بار پرداخت کنید و از اون به بعد ماهیانه واریز کنید یا اینکه نصف مبلغ به توافق رسیده رو اول کار پرداخت کنید.

filmbazz
June 3rd, 2015, 15:34
یاهو
hesam_paki

hashtgerdiha
June 3rd, 2015, 15:53
بلاخره نیاز به آپلود هست یا خیر؟ ضمن اینکه قیمتی که فرمودید با توجه به درخواست شما بابت ویرایش طلاعات و کاور کم هستش. و اینکه چه تضمینی هست تا نویسنده ای یک ماه کامل کار بکنه و شما پول ایشون رو پرداخت کنید ، بهتر است برای اعتماد سازی یک یا دوهفته اول رو جدا هر بار پرداخت کنید و از اون به بعد ماهیانه واریز کنید یا اینکه نصف مبلغ به توافق رسیده رو اول کار پرداخت کنید.
اگر کار نویسنده خوب باشد در هفته اول مبلغ را دریافت میکند جهت اعتماد سازی.
بله هم نیاز به اپلود هست و هم دانلود.
مبلغ هم فعلا همینقدر در نظر گرفته شده است.
موفق باشید

- - - Updated - - -

تضمین کار ؟

نحوه ی پرداخت حقوق ؟
نحوه پرداخت حقوق در صورتی که اعتماد سازی میخواهید در دو هفته انجام میشود.
منظو راز تضمین کار رو متوجه نشدم.
موفق باشید.

- - - Updated - - -

یاهو
hesam_paki
در تماس خواهیم بود.

Reza-R2
June 3rd, 2015, 15:56
من هستم الان ایمیل ارسال شد

من فقط وردپرس یه خورده بلد نیستم ولی زود یاد میگیرم

hashtgerdiha
June 3rd, 2015, 16:03
من هستم الان ایمیل ارسال شد
ایمیل جدید دریافت نشد.
لطفا از طریق یاهو و یا از طرق پشتیبانی انلاین در ارتباط باشید.

- - - Updated - - -

اگر پستی 600 حساب میکنید به صورت حرفه ای براتون پست ارسال میشه
متاسفانه نمیتوانیم قولی دهیم که بعدا نتوانیم عمل کنیم.
مبلغ برای هر پست مشخص است.
در صورت تمایل در ارتباط باشید.

Reza-R2
June 3rd, 2015, 16:09
ما که رد شدیم از نگاه سایتتون ایشالله نصیب بقیه بشه فعلا

yousef.R.e
June 3rd, 2015, 18:35
اگر هم باید آپلود و دانلود بشه موزیک ها ، مبلغ در نظر گرفته شده پایین هستش.
الان برای یک کپی پیست معمولا 300 تا 500 ت دریافت میکنند.