توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شفاف سازی در مورد دسترسی به سرور
iFire
May 31st, 2015, 12:33
با سلام خدمت اساتید محترم وب هاستینگ تاک
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!
میخواستم ببینیم سرورهایی که از دوستان خریداری میشه ( چه سرور اختصاصی و چه سرور مجازی )، تا چه میزان فروشندگان سرور ها به سرور خریداری شده دسترسی دارند؟
ممنون میشم دوستان و فروشندگان عزیز اطلاعات خودشون رو به اشتراک بگذارند.
با تشکر
yourhosting
May 31st, 2015, 12:38
درصورتی که مدیر سرور کنکجاو بشه به هردلیلی؛ میتونه به سرورتون دسترسی کامل داشته باشه...
k-h
May 31st, 2015, 13:22
درود
منظورتون در ایران هست یا خارج کشور ؟
iFire
May 31st, 2015, 14:25
ممنون از دوستانکلا موارد زیر منظورم هست:۱.خرید سرور مجازی از فروشندگان ایرانی و خارجی؟۲.خرید سرور اختصاصی توسط واسطه در ایران۳.خرید مستقیم سرور از خارج؟جدای از بحث اعتماد به فروشنده و … میخوام ببینم اگر کسی بخواهد دسترسی داشته باشد این دسترسی تا چه حد هست؟با تشکر
!MihanIt!
May 31st, 2015, 14:43
ممنون از دوستانکلا موارد زیر منظورم هست:۱.خرید سرور مجازی از فروشندگان ایرانی و خارجی؟۲.خرید سرور اختصاصی توسط واسطه در ایران۳.خرید مستقیم سرور از خارج؟جدای از بحث اعتماد به فروشنده و … میخوام ببینم اگر کسی بخواهد دسترسی داشته باشد این دسترسی تا چه حد هست؟با تشکر
اگر شما پسورد رو عوض کنید مشکلی نیست { اگر مدیر سرور پسورد رو تغییر بده می فهمید }
vnc و یا کنسول سرور هم پسورد میخواد....
OmidX
May 31st, 2015, 14:49
شما اگر پسورد ادمین (ویندوز) یا روت (لینوکس) سرور رو عوض کنید ، فروشنده بیکار نیست بشینه پسورد سرور شما رو ریست کنه تا ببینه شما چه گلی ب سر سرور زدید .
اما در کل جواب سؤال شما ساده ست ، تا وقتی پسورد سیستم عامل (چه ویندوز ، چه لینوکس) قابل ریست شدن باشه ، میشه ب سرور شما دسترسی داشت ، حالا چه سرور اختصاصی باشه چه مجازی ، چه داخل ایران ، چه خارج ایران ، هیچ تفاوتی نمیکنه .
با تشکر ...
mahdi-relax
May 31st, 2015, 14:54
در صورت تغییر دادن پسورد سرور تون ، فروشنده به راحتی قادر به دیدن اطلاعات سرور تون نیست
اما در مورد هاستینگ این قضیه فرق میکنه چون مدیر هاستینگ میتونه براحتی بدون داشتن پسورد اکانت وارد پنل مشتریش بشه
mhiizadi
May 31st, 2015, 15:25
مگه فروشنده که فرض ما باشیم بی کاریم !؟
ما نهایت کاری که با سرور های اختصاصی یه کنترل ابیوز هستش و بس ؛ ته تهش هم سرورتون داون بشه و از سمت دیتا سنتر نباشه میگیم رمز سرور رو بده بریم کنسول ببنیم چ خبره
iFire
May 31st, 2015, 15:31
با تشکر
دوستان که میگن پسورد رو عوض کنید! خوب امکانش نیست من از سرور مجازی یه تمپلیت بسازم و روی یه آی پی دیگه نصب کنم؟ اونموقه میتونم رمز رو هم عوض کنم و وارد شم و اطلاعات رو ببینم بدون اینکه خریدار متوجه بشه
ولی روی سرور اختصاصی با تغییر پسورد مشکلی پیش نمیاد؟
(فرض کنیم که حس کنجکاوی فروشنده گل کرده و … )
!MihanIt!
May 31st, 2015, 15:43
با تشکر
دوستان که میگن پسورد رو عوض کنید! خوب امکانش نیست من از سرور مجازی یه تمپلیت بسازم و روی یه آی پی دیگه نصب کنم؟ اونموقه میتونم رمز رو هم عوض کنم و وارد شم و اطلاعات رو ببینم بدون اینکه خریدار متوجه بشه
این مورد میشه ...
تم بگره و سپس با ایزو ریست بده پسورد رو و ... + یک فرد کاملا بیکار این کارو میکنه +
اما اگر میخوایید کسی جزء دیتا دسترسی نداشته باش فقط سرور اختصاصی
OmidX
May 31st, 2015, 17:45
با تشکر
این دیگه میشه بد بینی ...
حتما فردا ~ پس فردا بدلیل کانفیگ مبتدیانه سرور ، سرور شما هک و برنامه تون منتشر هم بشه ، میندازید گردن فروشنده بدبخت ، همون بهتر ک شما برید مستقیم از خود دیتاسنتر خرید کنید .
تاپیک های مشابه این تاپیک ما زیاد داشتیم ، نمونه : جلوگیری از دسترسی مستقیم فروشنده یا دیتاسنتر به اطلاعات سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141532)
iFire
May 31st, 2015, 19:15
فکر می کنم قضیه زیادی گنده شد!
فقط میخوام اطلاع پیدا کنم از اینکه فروشندگان چقدر دسترسی دارن به سرور خریداری شده و ...
پ.ن: جدای بد بینی میشه احتیاط هم اسمش رو گذاشت!
در هر صورت ممنون از دوستان عزیز که وقتشون رو گذاشتن
شاد و پیروز باشید...
taksis
May 31st, 2015, 19:44
دیگه شما وقتی تمام پسورد هارو تغییر میدی فروشنده دسترسی نداره مگر پسورد ریست
که قطعا هیچکس نمیاد اینکارو کنه چون مشتری میفهمه
و اینکه فکر نمیکنم برای فروشنده خیلی جالب باشه شما تو سرورچی داری
یکی دوتا مشتری که ندارن
MagicVps.Com
June 1st, 2015, 03:41
دیگه شما وقتی تمام پسورد هارو تغییر میدی فروشنده دسترسی نداره مگر پسورد ریست
که قطعا هیچکس نمیاد اینکارو کنه چون مشتری میفهمه
و اینکه فکر نمیکنم برای فروشنده خیلی جالب باشه شما تو سرورچی داری
یکی دوتا مشتری که ندارن
دوست عزیز یک مورد فراموش کردین البته دوستان در پستهای قبل یه اشاره بهش کردن اگر بخواد از سرور مجازی یک تمپلت میگره بعدش سر حوصله میره ریست پسورد میکنه مشتری روحش هم خبر داره نمیشه که بک اپ گرفته شده و جای دیگر پسوردش عوض شده و به دیتا دسترسی پیدا شده حداقل برای سرور مجازای میشه این کار کرد مشتری م متوجه نمیشه فقط محظ اطلاع
البته این مورد در نحایت بد بینی هستش وگرنه فروشنده از کجا بدونه توی کدوم سرور اطلاعات مهمی هستش که بیاد بشینه اینکار کنه از همه مهمتر اعتبار و ابروی اون شخص فروشنده هست حتا گر یک فروشنده برای یک مورد هم این کار کنه و خبرش به گوش کسی برسه دیگه کل اعتبار و ابور و سابقه اون فروشنده بر باد میره
در کل این عینک بد بینی را باید برداشت
sssoheil
June 1st, 2015, 13:04
سلام
بعد از تعویض پسورد مدیر سرور به اطلاعات شما دسترسی ندارد مگر با ریست دادن پسورد و قطعا مدیر سرور دسترسی کامل به سرویس شما میتواند داشته باشد.
2 جنبه دارد سوال شما:
1)از دید فروشنده معتبر یا شرکت ثبت شده.
2)از دید یک بچه دبستانی که در تعطیلات تابستان اقدام به کسب درامد از طریق فروش سرور کرده(که قطعا این بچه دبستانی ها در این حد هم علم ندارند که پسورد ریست کنند)
یک فروشنده معتبر یه فکر کسب درامد و استفاده از زمان برای دادن پشتیبانی به کاربران خودش هست و هیچ وقت با انجام دادن همچین کاری اعتبار و آبروی خود را زیر سوال نخواهد برد و هیچ فروشنده ای بیکار نیست که از دیتای موجود در سرور کاربران اطلاعات کسب کند.