توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک کاری ( سرمایه از من کار از شما )
nimraraji
May 30th, 2015, 14:41
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران عزیز .
من در حقیقت به دنبال نیروی کاری هستم کسی که چه با دریافت هزینه ( درصدی ) با من کاری کنه .
خوب بریم سر اصل مطلب .
بنده قصد راه اندازی یک وبسایت در زمینه خدمات وبلاگ نویسی دارم . خدماتی که ارائه میشه :
1 . قالب های وبلاگ برای چند تا سیستم مختلف ( بلاگفا ، میهن بلاگ و ... )
2 . گالری تصاویر حرفه ای با بخش های مختلف ( عاشقانه ، غمگین و ... )
3 . آیکن های زیباسازی ( به شکل مربعی و در سایز 125 * 125 هستن معمولا ، دارای لینک و ... )
4 . کدهای موزیک
5 . بخش اس ام اس ( احتمالا این بخش رو بصورت کاربر محور راه اندازی کنیم ، مثل یک شبکه اجتماعی که کاربرا با ارسال اس ام اس مطلب بزارن به اسم خودشون )
فعلا این پنج تا بخش رو در نظر گرفتم .
سرمایه ای که در حال حاظر میخوام براش بزارم چیزی حدود 5 - 8 میلیون تومان هست ( اینم گفتم تا دوستان و بزرگواران راهنمایی و یا نظراتی اگه داشتن ارائه بدن با جان و دل منتظر نظراتشون هستم )
توجه : خواهشا پیشنهاد شروع کار دیگه ای ندین بنده توی کار های دیگه هم سرمایه گذاری کرده بودم ولی جواب آنچنانی نگرفتم و میخوام وبسایت خدمات وبلاگ نویسی راه اندازی کنم .
از دوستانی که میتونن قالب های وبلاگ رو طراحی و برای چند سیستم مختلف ارائه بدن خواهشمندم زیر همین پست اعلام کنن .
شماره تلفن هم میزارم اگه خلاف قوانینه از مدیران ( عاجزانه ) تمنا دارم فقط شماره تلفن رو حذف کنن .
09214365302
پیشاپیش ممنون بابت نظرات و اعلام آمادگیتون .
aligoli
May 30th, 2015, 14:44
من در حقیقت به دنبال نیروی کاری هستم کسی که چه با دریافت هزینه ( درصدی ) با من کاری کنه .
خوب بریم سر اصل مطلب .
بنده قصد راه اندازی یک وبسایت در زمینه خدمات وبلاگ نویسی دارم . خدماتی که ارائه میشه :
3 . آیکن های زیباسازی ( به شکل مربعی و در سایز 125 * 125 هستن معمولا ، دارای لینک و ... )
4 . کدهای موزیک
5 . بخش اس ام اس ( احتمالا این بخش رو بصورت کاربر محور راه اندازی کنیم ، مثل یک شبکه اجتماعی که کاربرا با ارسال اس ام اس مطلب بزارن به اسم خودشون )
سرمایه ای که در حال حاظر میخوام براش بزارم چیزی حدود 5 - 8 میلیون تومان هست ( اینم گفتم تا دوستان و بزرگواران راهنمایی و یا نظراتی اگه داشتن ارائه بدن با جان و دل منتظر نظراتشون هستم )
توجه : خواهشا پیشنهاد شروع کار دیگه ای ندین بنده توی کار های دیگه هم سرمایه گذاری کرده بودم ولی جواب آنچنانی نگرفتم و میخوام وبسایت خدمات وبلاگ نویسی راه اندازی کنم .
از دوستانی که میتونن قالب های وبلاگ رو طراحی و برای چند سیستم مختلف ارائه بدن خواهشمندم زیر همین پست اعلام کنن .
شماره تلفن هم میزارم اگه خلاف قوانینه از مدیران ( عاجزانه ) تمنا دارم فقط شماره تلفن رو حذف کنن .
09214365302
پیشنهاد میکنم بر اساس تجربه ام، سرمایه اندکتون رو در این حوزه سرمایه گذاری نفرمایید. شکست خواهد خورد.
nimraraji
May 30th, 2015, 14:48
پیشنهاد میکنم بر اساس تجربه ام، سرمایه اندکتون رو در این حوزه سرمایه گذاری نفرمایید. شکست خواهد خورد.
ممنون از نظرتون دوست من .
ولی بعد از کلی مشورت و در نظر گرفتن هزینه ها ( راه اندازی و نگه داری سایت های مختلف ) تصمیم گرفتیم این مورد رو راه اندازی کنیم .
بازم شدیدا ممنونم .
hashtgerdiha
May 30th, 2015, 14:51
خوب بریم سر اصل مطلب .
4 . کدهای موزیک
09214365302
سلام
با توجه به بالا رفتن اگاهی کاربران و مهاجرت اکثر کاربران از وبلاگ به سیستم های مانند وردپرس و.... کاربران وبلاگ ها بسیار کاهش یافته.البته هم اکنون هم عمده ای ازسایت های کشور را وبلاگ ها تشکیل میدهند.
در این زمینه ها که عرض فرمودید وبلاگ های بسیار زیاد و همچنین (قدرتمند) مانند پارس تولز-اسکیناک-نایت اسکین و..... در حال فعالیت هستند.
بنده هم مانند اقا علی پیشنهاد میکنم در این زمینه ها شروع به کار نفرمائید چون احتملا شکست خواهید خورد.
در زمینه های دیگر با ایده های خلاق و جالب میتوانیم همکاری کنیم.
در صورت نیاز در ارتباط باشید.
موفق باشید.
------------------------------------------------------------------------
ياهو : Pr.behzadi
ارسال تيکت (http://hashtgerdiha.com/supporttickets.php)
موفق باشيد!
aligoli
May 30th, 2015, 14:57
ممنون از نظرتون دوست من .
ولی بعد از کلی مشورت و در نظر گرفتن هزینه ها ( راه اندازی و نگه داری سایت های مختلف ) تصمیم گرفتیم این مورد رو راه اندازی کنیم .
بازم شدیدا ممنونم .
چند پرسش در رابطه با آگاهی خودم میپرسم :
میتونم بدونم از چه کسانی مشورت گرفتید ؟
چند سال در اینترنت فعالیت دارند ؟
صاحب چند کسب و کار یا سایت موفق هستند ؟
دارای چه مدک تحصیلی هستند ؟
چند سال دارند ؟
درآمد ماهانه چقدر دارند ؟
nimraraji
May 30th, 2015, 15:08
چند پرسش در رابطه با آگاهی خودم میپرسم :
میتونم بدونم از چه کسانی مشورت گرفتید ؟
چند سال در اینترنت فعالیت دارند ؟
صاحب چند کسب و کار یا سایت موفق هستند ؟
دارای چه مدک تحصیلی هستند ؟
چند سال دارند ؟
درآمد ماهانه چقدر دارند ؟
دوست من شما بزرگوارین این حرف ها چیه .
از افراد موفق و ناموفق زیادی مشورت گرفتیم مطمئنا اونا مدیران سایتهای رنک زیر 500 ایران بودن .
بنده تقریبا 6 سالی میشه توی اینترنت و زمینه های مختلف تجارت الکترونیک فعالم ( و الان هم اگه اسم بدم خیلی ها شاید خود شماهم منو خوب بشناسین )
موفق بودنش مهم نیست میشه دید دلیل شکستشون هم چی بوده پس دنبال افراد موفق نباشیم همیشه
مدارک تحصیلی از نظر بنده زیاد مهم نیستن چراکه موفق ترین افراد ترک تحصیل کردن
سن و سالشون مابین 20 - 35 میشه در نظر گرفت
درامدشونم نمیدونم والا .
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به بالا رفتن اگاهی کاربران و مهاجرت اکثر کاربران از وبلاگ به سیستم های مانند وردپرس و.... کاربران وبلاگ ها بسیار کاهش یافته.البته هم اکنون هم عمده ای ازسایت های کشور را وبلاگ ها تشکیل میدهند.
در این زمینه ها که عرض فرمودید وبلاگ های بسیار زیاد و همچنین (قدرتمند) مانند پارس تولز-اسکیناک-نایت اسکین و..... در حال فعالیت هستند.
بنده هم مانند اقا علی پیشنهاد میکنم در این زمینه ها شروع به کار نفرمائید چون احتملا شکست خواهید خورد.
در زمینه های دیگر با ایده های خلاق و جالب میتوانیم همکاری کنیم.
در صورت نیاز در ارتباط باشید.
موفق باشید.
------------------------------------------------------------------------
ياهو : Pr.behzadi
ارسال تيکت (http://hashtgerdiha.com/supporttickets.php)
موفق باشيد!
ممنون میشم پیشنهادتون رو بصورت پیغام خصوصی با من در میان بزارید متاسفانه آیدی یاهو ندارم با شماره ای که قرار دادم در شبکه های مجازی موبایل فعالم و در خدمتتونم .
mchteh
May 30th, 2015, 15:11
سلام
بنده هم مثل سایرین بهتون پیشنهاد میکنم دنبال اینکار نرید شکست نمیخورید ولی ممکنه نتیجه مطلوب هم نگیرید چون تقریبا وبلاگ و وبلاگدهی از مد افتاده
اما اگ خواستید اینکارو کنید سعی کنید قالب ها و....ارائه میدید از نظر گرافیکی منحصر به فرد باشن
بنده بااینک مخالف کارتونم اما میتونم باهاتون کارکنم اما نه درصدی
هرکاری باقیمت توافقی میزنم پولشم میگیرم
کارا رو باگرافیک بالا و خوب میزنم و با سئوی عالی
ک هرکس قالب وبلاگ شما رو انداخت سایتش وبلاگش تو گوگل حرف برای گفتن داشته باشه
behrooz_iri
May 30th, 2015, 15:17
نظر من رو بخواید یکی از نو ترین کارهایی که داره انجام میشه تبلیغ توی وایبر هست و مطمئن باشید به زودی جای تبلیغ با اس ام اس رو میگیره اگه تو شهری هستید که هنوز کسی انجام نداده سعی کنید این کار رو شروع کنید و قطعا بازاریابی هم براش مهمه (بازاریابی فیس تو فیس)
mchteh
May 30th, 2015, 15:20
نظر من رو بخواید یکی از نو ترین کارهایی که داره انجام میشه تبلیغ توی وایبر هست و مطمئن باشید به زودی جای تبلیغ با اس ام اس رو میگیره اگه تو شهری هستید که هنوز کسی انجام نداده سعی کنید این کار رو شروع کنید و قطعا بازاریابی هم براش مهمه (بازاریابی فیس تو فیس)
دوست عزیز جسارتا این کارو ریسک نمیدونید؟
البته صحبت شماکاملا درسته اما
هرروز داره شبک های جدید میاد و....
وی چت.وایبر..واتس.لاین الانم تلگرام اضافه شده
ایشون باید هردفعه بیاد برای هرکدوم ازاین برنامه ها جداکار کنه.فقط نمیشه رو وایبر تکیه کرد
و در کل اره حرف شما درسته بشرطی ک استارتر بتونه خودشومعرفی کنه و مشتری وتبلیغات جذب کن
kool
May 30th, 2015, 15:20
سلام
بنده هم پیشنهاد میکنم به فکر کار دیگری باشید. حتی با سرمایه بیشتر هم امکان موفقیت خیلی خیلی کم هست. مگر اینکه هدفتان تفریحی باشد نه درامد
behrooz_iri
May 30th, 2015, 15:23
چرا عزیزم ریسک داره ولی منظور من این بود که بره و تبلیغات محیطی انجام بده و خرید نرم افزار این کار هم الان 75 تومان هست و ریسکش خیلی کمتر از این هست که میخواد انجام بده
nimraraji
May 30th, 2015, 15:24
سلام
بنده هم مثل سایرین بهتون پیشنهاد میکنم دنبال اینکار نرید شکست نمیخورید ولی ممکنه نتیجه مطلوب هم نگیرید چون تقریبا وبلاگ و وبلاگدهی از مد افتاده
اما اگ خواستید اینکارو کنید سعی کنید قالب ها و....ارائه میدید از نظر گرافیکی منحصر به فرد باشن
بنده بااینک مخالف کارتونم اما میتونم باهاتون کارکنم اما نه درصدی
هرکاری باقیمت توافقی میزنم پولشم میگیرم
کارا رو باگرافیک بالا و خوب میزنم و با سئوی عالی
ک هرکس قالب وبلاگ شما رو انداخت سایتش وبلاگش تو گوگل حرف برای گفتن داشته باشه
ممنونم دوست من .
خواهشا قیمت پیشنهادیتون رو برای هر تمپلیت برام ارسال کنید .
با توجه به اینکه سرویس وبلاگ دهی بلاگفا هم اخیرا با مشکل مواجه شده هنوز شروع به کار نکردیم و از صمیم قلب منتظر بازگشایی مجدد این سیستم هستیم .
به محض آغاز کار مجدد سرویس محبوب بلاگفا ماهم کارمون رو استارت میزنیم پس خواهشا قیمت پیشنهادیتون رو برام خصوصی کنید .
تشکر ازتون .
دوست عزیز جسارتا این کارو ریسک نمیدونید؟
البته صحبت شماکاملا درسته اما
هرروز داره شبک های جدید میاد و....
وی چت.وایبر..واتس.لاین الانم تلگرام اضافه شده
ایشون باید هردفعه بیاد برای هرکدوم ازاین برنامه ها جداکار کنه.فقط نمیشه رو وایبر تکیه کرد
و در کل اره حرف شما درسته بشرطی ک استارتر بتونه خودشومعرفی کنه و مشتری وتبلیغات جذب کن
بزرگوار ممنونم که مارو قابل دونستین و وقتتون رو برای من حقیر گذاشتین .
اما دوستمون پیشنهادشون رو در قالب یک نمونه ارائه کردن . منظورشون ایجاد یه گروه تبلیغاتی برای تبلیغات در شبکه های مثل وایبر بود .
بازم ممنونم ازتون عزیز
mchteh
May 30th, 2015, 15:25
چرا عزیزم ریسک داره ولی منظور من این بود که بره و تبلیغات محیطی انجام بده و خرید نرم افزار این کار هم الان 75 تومان هست و ریسکش خیلی کمتر از این هست که میخواد انجام بده
اره دقیقا حق باشماست ریسکش پایینه اگه جواب هم نده ضرر خاصی نکرده
وب مستر
May 30th, 2015, 15:25
سلام
یک سایت قالب وبلاگ اختصاصی بنده راه اندازی کردم --- عمده درآمد بنده از لینک های تبلیغاتی در داخل وبلاگ هاست یعنی بیشترین درآمد از همین راهه با وجودی که خود سایت رنک 3 داره و +400.000 لینک
nimraraji
May 30th, 2015, 15:28
بنده مدتی توی کانون های آگهی و تبلیغاتی توی شهر ارومیه کار کردم آگهی نامه های معروفی مثل شهر آرا ، اسپوتا ، آذرتاب و ... که در سطح استانی کار میکردن .
چون نقدینگی وجود نداره توی بازار ایجاد یه همچین دفتر کاری علاوه بر هزینه های راه اندازی ( رهن و اجاره و میزو سیستم و ... ) هزینه های هنگفت دیگه ای هم داره و راه اندازیش در این وضعیت بازار بزرگترین ریسک محسوب میشه از نظر من .
ممنونم ازتون که وقت گذاشتین روی پیشنهادتون حتما فکر میکنم .
mchteh
May 30th, 2015, 15:30
ممنونم دوست من .
خواهشا قیمت پیشنهادیتون رو برای هر تمپلیت برام ارسال کنید .
دوست عزیزم هر قالب وبلاگ رو میشه از20هزار تومن تا ساخت تا چند صدهزار تومن بستگی داره شما چی بخوای
الان خیلی از وبلاگ ها هستند ک قالباشون از بهترین سایتابهتره و خیلی وقتا میبینیم خیلیا برای ساخت قالب وبسایت قالب های وبلاگی رو مدنظر قرارمیدن
ولی حدااقل قیمت20هزارتومنه
nimraraji
May 30th, 2015, 15:33
سلام
یک سایت قالب وبلاگ اختصاصی بنده راه اندازی کردم --- عمده درآمد بنده از لینک های تبلیغاتی در داخل وبلاگ هاست یعنی بیشترین درآمد از همین راهه با وجودی که خود سایت رنک 3 داره و +400.000 لینک
از طریق پیغام خصوصی باهاتون تماس میگیرم .
خوشحال میشم راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
دوست عزیزم هر قالب وبلاگ رو میشه از20هزار تومن تا ساخت تا چند صدهزار تومن بستگی داره شما چی بخوای
الان خیلی از وبلاگ ها هستند ک قالباشون از بهترین سایتابهتره و خیلی وقتا میبینیم خیلیا برای ساخت قالب وبسایت قالب های وبلاگی رو مدنظر قرارمیدن
ولی حدااقل قیمت20هزارتومنه
خواهشا یه تماس تلفنی با من بگیرید یا شمارتونو خصوصی ارسال کنید .
- - - Updated - - -
متاسفانه پیغام خصوصی برای من فعال نیست دوستان خواهشا از طریق پیامک یا تماس با من در ارتباط باشین از خجالتتون درمیام
mchteh
May 30th, 2015, 15:34
خواهشا یه تماس تلفنی با من بگیرید یا شمارتونو خصوصی ارسال کنید .
09107588129
behrooz_iri
May 30th, 2015, 15:36
بنده مدتی توی کانون های آگهی و تبلیغاتی توی شهر ارومیه کار کردم آگهی نامه های معروفی مثل شهر آرا ، اسپوتا ، آذرتاب و ... که در سطح استانی کار میکردن .
چون نقدینگی وجود نداره توی بازار ایجاد یه همچین دفتر کاری علاوه بر هزینه های راه اندازی ( رهن و اجاره و میزو سیستم و ... ) هزینه های هنگفت دیگه ای هم داره و راه اندازیش در این وضعیت بازار بزرگترین ریسک محسوب میشه از نظر من .
ببین دوست من این کار فقط 75 هزینشه شما اگه سمت ارومیه هستید قطعا اونجا میتونید یه جای کم هزینه با ماهی 300 هم اجاره کنید ( یه مغازه 8 متری توی یه پاساژ طبقه آخر که کسی کلاش بیوفته هم نصرفه بیاد سمتش!!) بعد زحمت میکشی میری پیش مغازه دارها ( عمدتا با کلاس مثل فست فود ها ) و بهشون بگید که حاظرید براشون یه دور رایگان بفرستید مطمئن باش جواب میده بعد دفعات بعد خودشون میان طرفت الان ارومیه 1 میلیون جمعیت داره یعنی حداقل 100000 وایبری اگه هر کدوم از فست فود ها مثلا روز جمعه 10 درصد تخفیف بدند و شما اینو براشون تبلیغ کنی میبینی که سود کردند یا مثلا لوازم بهداشتی و آرایشی ها و ....
- - - Updated - - -
ببین دوست من این کار فقط 75 هزینشه شما اگه سمت ارومیه هستید قطعا اونجا میتونید یه جای کم هزینه با ماهی 300 هم اجاره کنید ( یه مغازه 8 متری توی یه پاساژ طبقه آخر که کسی کلاش بیوفته هم نصرفه بیاد سمتش!!) بعد زحمت میکشی میری پیش مغازه دارها ( عمدتا با کلاس مثل فست فود ها ) و بهشون بگید که حاظرید براشون یه دور رایگان بفرستید مطمئن باش جواب میده بعد دفعات بعد خودشون میان طرفت الان ارومیه 1 میلیون جمعیت داره یعنی حداقل 100000 وایبری اگه هر کدوم از فست فود ها مثلا روز جمعه 10 درصد تخفیف بدند و شما اینو براشون تبلیغ کنی میبینی که سود کردند یا مثلا لوازم بهداشتی و آرایشی ها و ....
nimraraji
May 30th, 2015, 15:40
- - - Updated - - -
پیشنهاد خوبیه دوست من کم هزینه با ریسک کمتر .
در اولویت های بعدی قرار میدم
yousef.R.e
May 30th, 2015, 17:25
سلام بنده نرم افزار تبلیغات وایبر رو برای فروش دارم. در صورت تمایل برای خرید پ.خ بدید ، قیمتی که بنده برای فروش گذاشتم کمتر از قیمت های دیگر است
cloobhaa1
May 31st, 2015, 11:52
درود عزیز
اگر اگاهانه کار کنید در امد خوبی بدست می اورید
چون قبلا یه سایت در این زمینه داشتیم و در امد خوبی داشتیم
makavkani@gmail.com
iranian-portal
May 31st, 2015, 13:53
درود بر شما
از نظر عقلانی اشتباه بزرگیه که مسیر سرمایه گذاری رو حتی برای مبلغ اندکی مثل 100 تومن با تصمیم گیری از این انجمن یا انجمن های دیگه انجام بدید!
قصد جسارت به هیچ بزرگواری رو ندارم!
اما معمولا سطح سنی اکثریت افرادی که در انجمن ها فعال هستند زیر 20 سال هست!
بدون شک شخصی با سن و سال کمتر از 20 سال تجربه کافی برای راهنمایی شما رو نخواهد داشت!
و بیشتر پیشنهاداتی که دریافت می کنید از روی تجربه نیست! بلکه از روی ایده پردازی و تصور ایده آل هست!!!
به عنوان مثال در مورد پیامک تبلیغاتی وایبر که دوستان پیشنهاد می کنند:
در موضوع متفاوتی به صورت بازاریابی حضوری (نه مجازی) با تراکت و پکیج تبلیغاتی بسیار شیکی وارد عمل شدیم!
برای نشون دادن قدرت و ویژگی در این بازاریابی خدمات به صورت کاملا رایگان ارائه می شد!
اما در نهایت ناباوری از بین حدودا 3500 مغازه و شرکت تجاری فقط به فقط یک نفر استقبال کرد!!!
ایده آل و ایده پردازی همیشه در مرحله ذهنی بسیار بسیار زیباست!!
و یادتون باشه اگر واقعا چنین کاری توجیه و سود دهی مطلق داشت همون فردی که به شما پیشنهاد میده خودش می تونست اجراش کنه و سود کسب کنه!!
نه این که هرکس ایده آل هاش و رویاهای ذهنیش رو در یک انجمن بهتون بگه!!!
و در ضمن یادتون باشه خیلی ها هم با پیشنهاداتی که به شما میدن دنبال سود شخصی یا گسترش تجارت خودشون هستند!! و به هیچ عنوان براشون اهمیت نداره که هدف اصلی شما چیه یا .....!!!
مجدد عرض می کنم قصد جسارت به هیچ بزرگواری رو نداشتم و کاملا بدون اشاره مستقیم به هیچ کس فقط مثال زدم تا موضوع بهتر قابل درک باشه
mchteh
May 31st, 2015, 14:01
درود بر شما
از نظر عقلانی اشتباه بزرگیه که مسیر سرمایه گذاری رو حتی برای مبلغ اندکی مثل 100 تومن با تصمیم گیری از این انجمن یا انجمن های دیگه انجام بدید!
بدون شک شخصی با سن و سال کمتر از 20 سال تجربه کافی برای راهنمایی شما رو نخواهد داشت!
و بیشتر پیشنهاداتی که دریافت می کنید از روی تجربه نیست! بلکه از روی ایده پردازی و تصور ایده آل هست!!!
در موضوع متفاوتی به صورت بازاریابی حضوری (نه مجازی) با تراکت و پکیج تبلیغاتی بسیار شیکی وارد عمل شدیم!
برای نشون دادن قدرت و ویژگی در این بازاریابی خدمات به صورت کاملا رایگان ارائه می شد!
اما در نهایت ناباوری از بین حدودا 3500 مغازه و شرکت تجاری فقط به فقط یک نفر استقبال کرد!!!
و یادتون باشه اگر واقعا چنین کاری توجیه و سود دهی مطلق داشت همون فردی که به شما پیشنهاد میده خودش می تونست اجراش کنه و سود کسب کنه!!
و در ضمن یادتون باشه خیلی ها هم با پیشنهاداتی که به شما میدن دنبال سود شخصی یا گسترش تجارت خودشون هستند!! و به هیچ عنوان براشون اهمیت نداره که هدف اصلی شما چیه یا .....!!!
مجدد عرض می کنم قصد جسارت به هیچ بزرگواری رو نداشتم و کاملا بدون اشاره مستقیم به هیچ کس فقط مثال زدم تا موضوع بهتر قابل درک باشه
کاملا حق باایشون
behrooz_iri
May 31st, 2015, 15:18
درود بر شما
ممنون از اینکه توجه کردید
1- سنم کم نیست :دی
2-درسته قطعا اولش استقبال خیلی کمه قرار نیست کسی همین جوری به کسی پول بده اولش تبلیغات پیامکی هم همین اوضاع رو داشت ولی کم کم خوب میشه
3-این مورد رو که عرض شد خود بنده برای کار خودمون انجام دادم و جواب متوسطی گرفتم ( الان هم هفته ای یک بار انجام میدیم)
4-قرار نیست کسی که 100 تومان سرمایه میزاره ماهی 5 میلیون درآمد داشته باشه
iranian-portal
May 31st, 2015, 18:05
ممنون از اینکه توجه کردید
1- سنم کم نیست :دی
2-درسته قطعا اولش استقبال خیلی کمه قرار نیست کسی همین جوری به کسی پول بده اولش تبلیغات پیامکی هم همین اوضاع رو داشت ولی کم کم خوب میشه
3-این مورد رو که عرض شد خود بنده برای کار خودمون انجام دادم و جواب متوسطی گرفتم ( الان هم هفته ای یک بار انجام میدیم)
4-قرار نیست کسی که 100 تومان سرمایه میزاره ماهی 5 میلیون درآمد داشته باشه
درود بر شما
به هیچ عنوان نه شما مخاطب بودید و نه دیگر بزرگوارانی که در تاپیک شرکت داشتند.
فقط برای درک بهتر و کوتاه شدن جمله بندی از مثال های موجود در تاپیک استفاده کردم
اما واقعا یک در هزار هست که با چنین تاپیک هایی در دنیای مجازی و انجمن ها بشه مسیر سرمایه گذاری مناسبی رو انتخاب کرد. اسکلت اصلی حرف هام فقط اشاره به همین موضوع داشت
2244
May 31st, 2015, 20:43
سلام
من اصلا قصد تبلیغ و معرفی و فروش ندارم و برای اثبات حرفم هم اگر ایشون قبول کنند بحث مالی بین من و شما نخواهد بود ولی یکی از امکانات مدرن و کارامد اطلاع رسانی که الان روی کا اومده پیام صوتی هست.
برای اینکه زیاد توضیح ندم متن زیر رو کپی می کنم براتون.
لطفا فقط به این کار تبلیغاتی و مزاحمتی نگاه نکنید و یک سیستم اطلاع رسانی هست.
بهش فکر کنید تغریبا بی سرمایه ( البته سرمایه انژی و فکر شماست) و پر درآمد
این متن برای توضیح بیشتر کپی پیست شده است:
صدای شما را به گوش همه مخاطبانتان می رسانیم
سامانه ارسال پیام صوتی
فکس و نظرسنجی
مسلما هر شرکت، اداره، مرکز تجاری و یا فرهنگی، نیاز به اطلاع رسانی به کارکنان یا مشتریان خود داشته و معمولا تماس با تک تک افراد و اعلام موضوع بسیار وقت گیر و پر هزینه است و انرژی زیادی را از مجموعه خواهد گرفت.
حالا نوبت شماست که یک ابزار خاص و حرفهای داشته باشید. ابزاری که طنین صدایش با همه هشدارهای معمولی و روزانه گوشیهای تلفن همراه تفاوت دارد. اکنون رسانهای در دست شماست که همه را برای شنیدن صدایتان به حرکت وا میدارد. با این سامانه میتوانید پیام صوتیتان را برای هزاران نفر ارسال کنید. ملودی تماس هزاران گوشی تلفن همراه و ثابت در یک لحظه بلند میشود و صدای شما را که حاوی اطلاع رسانی مناسب باشد برای مخاطبانتان پخش میشود و همه پیام شما را می شنوند.
این سامانه یک رسانه بزرگ و حرفهای در دست شماست. رسانهای که خیال شما را از تحویل بموقع اخبارتان راحت میکند. فقط کافیست پیام صوتیتان را ضبط کنید و وارد پنل پیامک صوتی تان شوید.
با در اختیار گرفتن سامانه پیامک صوتی، میتوانید اطلاع رسانی ها را با کمترین هزینه و بالاترین سرعت انجام دهید.
برای این کار کافیست صدای مورد نظر را ضبط کرده و شماره ها را از دفترچه تلفنتان انتخاب کنید. ارسال در این سیستم بصورت همزمان برای هزاران نفر در ساعت انجام می گیرد.
این سیستم معمولا برای اطلاع رسانی محصولات و خدمات، یادآوری های مختلف ازقبیل تاریخ بیمه، شارژ، تمدید قرارداد، اتمام گارانتی، تبریک ایام خاص و یا تبریک تولد و ازدواج، یادآوری جلسات، تغییر ساعت های کاری، فراخوان ها، ارسال پیام های مختلف برای مسئولین قسمتها و تبریکات ایام خاص و غیره بکار می رود.
به عنوان مثال :
تا حالا شده که بخواین یه پیغام رو به چند صد نفر بگین ولی زمان کافی برای تماس نداشته باشین؟
مثلا یه دعوت یا یه تغییر برنامه رو میخواین به هزار نفر اعلام کنید!
خوب حالا باید چکار کنیم؟
یکی یکی تماس بگیریم؟! چند ساعت طول میکشه؟! چقدر هزینه تماس با موبایل و اینها میشه؟!
ما این مشکل رو حل کردیم. فایل صوتی رو ضبط می کنید و شماره ها رو انتخاب و ارسال....
سیستم در لحظه با همه تماس گرفته و تلفن ها زنگ می خوره و هر کسی که پاسخ بده پیغام رو براش پخش میکنه. هر کسی هم که جواب نده دوباره تماس می گیره و سه باره هم همین طور.
در نهایت هم اگه جواب ندن اگه با همون شماره که تماس گرفته شده تماس بگیرن همون پیام رو براشون پخش می کنه!
در نهایت کار هم اگه به هر دلیلی پاسخ داده نشه اعتباری از پنل شما کسر شده رو به پنل شما برمیگردونه.
یا مثلا:
فراخوان اولیاء دانش آموزان یک مدرسه با 400 نفر دانش آموز حدودا 5 دقیقه زمان می برد.
یا اطلاع رسانی یک مرکز تجاری برای شماره های ثابت منطقه ی خود با حدود 5000 شماره کمتر از یک ساعت زمان خواهد برد.
در کمتر از 20 دقیقه به بیش از هزار مشتری خود یک موضوع را اطلاع رسانی کنید.
اطلاع رسانی هایی از قبیل: پرواز امروز دو ساعت تاخیر دارد، جلسه اولیا و مربیان امروز فلان ساعت ، جلسه کاری یکساعت زودتر شروع میشود، فردا به فلان علت تعطیل است یا باز است، برنامه امتحانات پایان ترم دانشگاه تغییر کرد، صبح فردا حضور همه کارمندان راس ساعت 7 صبح الزامی است، مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی بانک تا فردا تمدید شد، امروز آخرین روز ارائه مدارک برای دریافت نوبت حج است و ...
مزایای سامانه پیامک صوتی:
استفاده از تاثیرگذاری صدا و نفوذ 4 برابری نسبت به دیگر ابزار تبلیغاتی
امکان ارسال روی تلفن های ثابت و همراه از هر اپراتوری
اطلاع رسانی با کمترین هزینه و بالاترین سرعت
امکان ارسال زمانبندی و ارسال در آینده
ارسال صدای شما همزمان برای هزاران مخاطب شما
رابط کاربری کاملا فارسی و سیستم های گزارش دهی جامع و نموداری
امکان انتخاب محاسبه هزینه دقیقه ای یا ثانیه ای
امکان انتخاب یک بار یا دو بار تکرار در صورت عدم پاسخگویی
بازگشت هزینه در صورت عدم پاسخگویی
قابلیت استفاده از بانکهای اطلاعاتی شماره های هدفمند
دارای سیستم ارسال و دریافت فکس بدون نیاز به دستگاه فکس
دارای سیستم نظرسنجی و دریافت بازخورد
ثبت نام شبانه روزی و تحویل آنی
تخفیف ویژه به مراکز خاص از قبیل مراکز آموزشی و فرهنگی و برندهای خاص
امکان سفارش تهیه فایل صوتی
آموزش رایگان
هزینه ها:
آبونمان سالیانه سامانه 60 هزار تومان
دقیقه ای: هر دقیقه ارسال 60 ریال
ثانیه ای: هر 5 ثانیه ارسال 85 ریال
جهت دریافت شرایط ویژه با ما تماس بگیرید.
تماس با ما:
تماس: 52312015 با کد استانی 051
همراه : 09192700012
سایت : tehranpanel.ir
جهت تست سیستم عدد 12 را به 100020500 ارسال کنید
تا حالا شده که بخواین یه پیغام رو به چند صد نفر بگین ولی زمان کافی برای تماس نداشته باشین؟
مثلا یه دعوت یا یه تغییر برنامه رو میخواین به هزار نفر اعلام کنید!
خوب حالا باید چکار کنیم؟
یکی یکی تماس بگیریم؟! چند ساعت طول میکشه؟! چقدر هزینه تماس با موبایل و اینها میشه؟!
ما این مشکل رو حل کردیم. فایل صوتی رو ضبط می کنید و شماره ها رو انتخاب و ارسال....
سیستم در لحظه با همه تماس گرفته و تلفن ها زنگ می خوره و هر کسی که پاسخ بده پیغام رو براش پخش میکنه. هر کسی هم که جواب نده دوباره تماس می گیره و سه باره هم همین طور.
در نهایت هم اگه جواب ندن اگه با همون شماره که تماس گرفته شده تماس بگیرن همون پیام رو براشون پخش می کنه!
در نهایت کار هم اگه به هر دلیلی پاسخ داده نشه اعتباری از پنل شما کسر شده رو به پنل شما برمیگردونه.
برای اطلاعات بیشتر با 52312015 با کد استانی 051 تماس بگیرید.
Tehranpanel.ir
radd
May 31st, 2015, 21:00
دوست عزیز
اگه میخوای برای کسب درآمد راه اندازی بکنی باید اینا رو درنظر بگیری
چندتا سرویس میگم
بلاگفا مخصوص وبلاگ نویسی و خاطره و دست نویسی هست نه برای فروشگاه نه تبلیغات موثر پس تخصصی داره روی این از اول کارمیکنه
رزبلاگ نسبتا قدیمی رو امکانات و فروم دهی اومد قرار داد که میتونی کاربرثبت نام کنی و امکانات دیگه
الان معمولارزبلاگ تو سیستم داشتن سایت که از وبلاگ میخوان شروع کنند بسیار مناسب هست که مردم دارند استفاده میکنند
نی نی بلاگ که تخصصی روی کودک کار کرد که الان گرافیک حرفه ای روی سایت اصلی استفاده کرده و از چندین راه موثر داره سود میکنه تو تبلیغات
باید ایده بکر داشته باشی کار راه انداز باشه (امکانات بالا و سایت های وبلاگدهی بسنج بعد بزن یا تخصصی روی یک مدل کار کن ولی گرافیک و مدیریت قوی داشته باشه ) راه اندازی با وردپرس اصلا استفاده نکن
چون بعضی ها زدن جمع کردن
ایده بکر توامکانات و گرافیک درنظر بگیر دوستانه میگم چون همه دنبال این دوتا چیزتو سرویس ها هستند
بعدش باید هزینه چندین ماه در چند سرویس ابزاردهی درنظر بگیری ( یک ابزار،پیچک ، اوازک وووو بتونی تواینا چندین ماه هدفمند تبلیغات داشته باشی میتونی اسم دربیاری نظرمن و روش من هست)
موفق باشی
nimraraji
May 31st, 2015, 21:20
درود بر شما
کاملا حق با شماست ولی بنده برای مشورت تاپیک نزده بودم برای جذب همکار تاپیک زدم تقریبا تصمیم قطعیه لازم باشه سرمایه بیشتری هم براش در نظر میگیرم .
دوستان هم خواستن پیشنهاداتشون رو ارائه بدن وگرنه من دوست ندارم بچه های این فروم رو از چشم دیگه ای ببینم .
شماهم بسیار بزرگواری کردین واقعا ازتون ممنونم و مطمئنا پستتون برام مفید بود . خیلی تشکر
- - - Updated - - -
دوست عزیز
اگه میخوای برای کسب درآمد راه اندازی بکنی باید اینا رو درنظر بگیری
چندتا سرویس میگم
بلاگفا مخصوص وبلاگ نویسی و خاطره و دست نویسی هست نه برای فروشگاه نه تبلیغات موثر پس تخصصی داره روی این از اول کارمیکنه
رزبلاگ نسبتا قدیمی رو امکانات و فروم دهی اومد قرار داد که میتونی کاربرثبت نام کنی و امکانات دیگه
الان معمولارزبلاگ تو سیستم داشتن سایت که از وبلاگ میخوان شروع کنند بسیار مناسب هست که مردم دارند استفاده میکنند
نی نی بلاگ که تخصصی روی کودک کار کرد که الان گرافیک حرفه ای روی سایت اصلی استفاده کرده و از چندین راه موثر داره سود میکنه تو تبلیغات
باید ایده بکر داشته باشی کار راه انداز باشه (امکانات بالا و سایت های وبلاگدهی بسنج بعد بزن یا تخصصی روی یک مدل کار کن ولی گرافیک و مدیریت قوی داشته باشه ) راه اندازی با وردپرس اصلا استفاده نکن
چون بعضی ها زدن جمع کردن
ایده بکر توامکانات و گرافیک درنظر بگیر دوستانه میگم چون همه دنبال این دوتا چیزتو سرویس ها هستند
بعدش باید هزینه چندین ماه در چند سرویس ابزاردهی درنظر بگیری ( یک ابزار،پیچک ، اوازک وووو بتونی تواینا چندین ماه هدفمند تبلیغات داشته باشی میتونی اسم دربیاری نظرمن و روش من هست)
موفق باشی
ممنونم دوست من .
بنده قصد دارم اکثر این سرویس دهنده هایی رو که فرمودین پوشش بدم
اما برای راه اندازی اگه سیستم خاصی مد نظرتونه ( غیر از وردپرس ) ممنون میشم بگین .
تشکر ویژه
rasool15
May 31st, 2015, 22:56
ارومیه ای :) ، کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم کمک کنم
اگع تصمیم گرفته شده که بسم الله ،
قصد منصرف کردن ندارم ولی به نظر بنده هم ارزش سرمایه گذاری و وقت گذاشتن رو نداره ، امکان داره زود بازده نباشه .
nimraraji
May 31st, 2015, 23:42
ارومیه ای :) ، کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم کمک کنم
اگع تصمیم گرفته شده که بسم الله ،
قصد منصرف کردن ندارم ولی به نظر بنده هم ارزش سرمایه گذاری و وقت گذاشتن رو نداره ، امکان داره زود بازده نباشه .
توی این مورد مطمئن نیستم که بتونید موفق بشید ( به سود دهی برسید )
این سرمایه رو راحت میتونید باهاش یه سرور خوب ببندید و توی یکی از دیتاسنترهای داخلی کولو کنید ، اجاره بدید و زندگی کنید :-p
حتی اگر دانش فنی در این مورد هم ندارید باز هم عملی هست .. باید رابط درستکار و مطمئن داشته باشید که ماشاا... اینجا زیاد هست ..
اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم
mahdi-relax
June 1st, 2015, 12:18
5 میلیون واسه یه سایت بخواید خرج کنید آخرش هم نتیجه نگیرید ضد حال بزرگی بهتون میخوره
بنظرم همچین رسیکی نکنید. ساخت سایت و جا انداختنش اصلا نیاز به تبلیغات و هزینه های بالا نداره. اگه سایت پر محتوا و کاربرپسند باشه راحت در گوگل میتونید رتبه بگیرید بدون هیچ گونه هزینه اضافی ...
Pars98
June 1st, 2015, 12:18
با وجود تجربه های تلخ از همکاری و شراکت در پروژه های آنلاین و دورکاری ، توانایی لازم جهت راه اندازی و پیش برد این پروژه رو دارم تنها بحث همان تضمین به بهره بردای رسیدن پروژه هست چون هم سرمایه سرمایه گذار و هم وقته اجرا کننده در میان هست و در صورتی که پروژه به شکست بخوره فقط ضرر داشته برای هر دو طرف.. اما من واقعا توی این زمینه مایل به همکاری هستم بخصوص اگر طراحی قالب وردپرس ( اختصاصی ) + فروش قالب وردپرس ( عمومی ) و همچنین انتشار قالب های رایگان طراحی شده هم به سیستم اضافه کنیم.
وب مستر
June 1st, 2015, 14:38
توصیه بنده :
قبل از آغاز کار حتما حتما از افرادی که قبلا تو این کار بودند فوت کار رو یاد بگیرید چون اگر شما فقط 10 هزار ! دانلود قالب داشته باشید ماهیانه مطمئنا بیشتر از 500 ت درآمد خواهید داشت و این کار فقط از طریق 5 بک لینک در درون همون وبلاگ ها میسره ! البته تو ایران سایت داریم +1 میلیون قالب داره ازش استفاده میشه !
iFire
June 1st, 2015, 15:09
الان رو هرچی دست بذارین قبلا روش کار شده … سرویس های وبلاگ دهی و … هم به نظرم الان جواب نمیده چون براحتی با چند ده هزار تومان میشه سایت راه اندازی کرد!
حدودا یک هفته دیگه میام ارومیه تمایل داشتید اطلاع بدید صحبت کنیم … اندک تجربه ای داریم شاید به دردتون بخوره و یا شاید بتونیم همکاری کنیم
شاد و پیروز باشید...