ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود 3 ترابایت برای چند روز !!!

Mr.Pouria
May 29th, 2015, 13:44
سلام خدمت شما

همانگونه که از عنوان معلومه یک هاست دانلود 3 ترابایت نیاز دارم که هیچ محدودیتی در حجم اپلودی نداشته باشه ... (بشه یک فایل 1600 گیگی و یک فایل 750 گیگ اپلود کرد ..)

سرعت اپلود و سرعت دانلود هاست نیز هیچ گونه محدودیتی نداشته باشه ...

چند روز میخوام بکاپ سایتمو انتقال بدم و روی هارد های سرور تنظیمات انجام بدم سپس بکاپو دانلود کنم ...

لطفا قیمت بدید

novin-web
May 29th, 2015, 14:07
سلام خدمت شما

همانگونه که از عنوان معلومه یک هاست دانلود 3 ترابایت نیاز دارم که هیچ محدودیتی در حجم اپلودی نداشته باشه ... (بشه یک فایل 1600 گیگی و یک فایل 750 گیگ اپلود کرد ..)

چند روز میخوام بکاپ سایتمو انتقال بدم و روی هارد های سرور تنظیمات انجام بدم سپس بکاپو دانلود کنم ...

لطفا قیمت بدید

سلام
میتونیم سرور در اختیارتون قرار بدیم
اگر تمایل دارید با بخش فروش مکاتبه کنید

Mr.Pouria
May 29th, 2015, 14:59
یکی از دوستان اپلود سنتری بهم پیشنهاد دادن که کارمو راه انداخت ...

اینو میزارم برای بقیه دوستان که مشکلات منو دارن :

https://userscloud.com

من تونستم بدون محدودیت حجم توش اپلود کنم چیزی هم در باره محدودیت نزده بود ... (یک فایل 2 ترابایتی هم برای تست زدم بدون مشکل اپلود کرد !! )

sms.bartarhost
May 29th, 2015, 20:54
دوست عزیز سرور ویندوز بهتون سفارش میکنم تعداد روز هارو هم مشخص کنید باتشکر

aligoli
May 30th, 2015, 14:04
سلام خدمت شما

لطفا قیمت بدید

برای سه روز خیر اما به صورت کلی شما باید سرور اختصاصی تهیه فرمایید.

Mr.Pouria
May 30th, 2015, 14:10
لطفا دقت کنید

یکی از دوستان اپلود سنتری بهم پیشنهاد دادن که کارمو راه انداخت ...

اینو میزارم برای بقیه دوستان که مشکلات منو دارن :

https://userscloud.com

من تونستم بدون محدودیت حجم توش اپلود کنم چیزی هم در باره محدودیت نزده بود ... (یک فایل 2 ترابایتی هم برای تست زدم بدون مشکل اپلود کرد !! )

salar123
May 30th, 2015, 16:29
اگه زودتر پیام شما رو دیده بودم 1 ماه بهتون ر-ای-گ-ا-ن بهتون میدادم . :)