توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارایه VDS ویندوز در Iweb
milade
August 27th, 2010, 05:58
سلام
بچه ها یه سوال پیش اومده برام
میبینم دوستان سرور های مجازیشون رو توی IWeb با ویندوز اورجینال تحویل میدند..
چه طور ممکنه که کسی یه ویندوز اورجینال با اون کیس و ... رو ببنده ماهی 40 دلار ؟
اخه توی IWeb هزینه ویندوز فقط 35 دلاره ...
یعنی اگه کرک نصب کنیم مشکلی نیست ؟
لطفاً راهنمایی کنید ....
J4vad
August 27th, 2010, 06:07
یعنی اگه کرک نصب کنیم مشکلی نیست ؟
خیر مشکلی نیست .
موفق باشید .
milade
August 27th, 2010, 06:14
ممنونم از پاسختون .
اما الان توی چت با بخش فنی هستم .
بهم میگه نصب ویندوز کرک در هر شرایط ممنوعه ...
راستی به نظرتون انتی ویروس پلسک ضروری بوده ؟
کلاً چه قدر با موضوع کرک حساسه ؟
J4vad
August 27th, 2010, 06:29
ممنونم از پاسختون .
اما الان توی چت با بخش فنی هستم .
بهم میگه نصب ویندوز کرک در هر شرایط ممنوعه ...
بنده از Iweb سرور دارم و بر روی VPS هام ویندوز کرک شده نصب کرده ام ، شاید مشکل داشته باشند اما به بنده که گیر نداده اند و خیلی های دیگه هم می دونم از Iweb سرور دارند و همین ویندوزی که من نصب می کنم نصب می کنند . من فقط از پورت های Iweb راضی نیستم وگرنه Uptime و پشتیبانی خوبی دارند .
موفق باشید .
MagicVps.Com
August 27th, 2010, 06:33
خوب معلومه که ساپورتشون بهت میگه ممنوع هست نکنه انتظار دراری توی کشوری که کپی رایت رعایت میشود و یکی از دیتا سنتر های معروفش بیاد به مشتری بگه برو ویندوز کرک شده نصب کنی کسی کار نداره عجب
نصب کن مشکلی نداره مگر اینکه کسی بخواد ریپورت بده یا به طریقی متوجه بشن که نصب کریدن که اون هم بهتون اخطار میدن که حذف کنید
milade
August 27th, 2010, 06:36
دوستان خیلی ممنونم .
فکرکنم به جوابم رسیدم .
اما ما که شانس نداریم .
میبینی بیل گیتس ( حالا بماند که بازن نشسته شده :d ) اومد راپورت منو داد !
اون وقت من چه طوری برا vds که 40 تومن گرفتم ویندوز 35 دلاری نصب کنم ؟!!!
راستی پلسک اتی ویروس به دید میخوره که من خریدم ؟ ایا میتونم توی ماههای اینده کنسلش کنم ؟
J4vad
August 27th, 2010, 06:52
دوستان خیلی ممنونم .
فکرکنم به جوابم رسیدم .
اما ما که شانس نداریم .
میبینی بیل گیتس ( حالا بماند که بازن نشسته شده ) اومد راپورت منو داد !
اون وقت من چه طوری برا vds که 40 تومن گرفتم ویندوز 35 دلاری نصب کنم ؟!!!
دوستمون عرض کردند که ! اخطار می دهند که 1% احتمال تشخیص وجود دارد و من بعید می دونم ، اما بعد از اخطار مهلت دارید مدرک جرم را از بین ببرید .
آنتی ویروس که مطمئنا به درد می خوره اما باز همه چیز به تصمیم خود شما بر می گردد .
موفق باشید .
milade
August 27th, 2010, 06:55
آنتی ویروس که مطمئنا به درد می خوره اما باز همه چیز به تصمیم خود شما بر می گردد .
اخه برخی می گفتند اینو هم کرک نصب کن !
من گفتم خطر ناکه حسن ... :d
حالا قوی هست که 25 دلار داره میره ... ؟
J4vad
August 27th, 2010, 07:05
دوست عزیز این موارد بارها در انجمن مطرح شده و کافی است از قسمت جست و جوی سایت یک جستار کوچک بزنید .... همه چیز بدون معطلی پیدا خواهند شد .
موفق باشید .
Aria
August 27th, 2010, 09:11
سلام.
قواعد لایسنسینگ Microsoft اینطور نیست که کسی بخواد به صورت دستی به شرکت Microsoft گزارش بده و ایشان هم رسیدگی کنند چون در عمل این کار امکان نداره و انجام این کار رسماً غیر ممکن هست چون تعداد کاربران ویندوز بیشتر از حد قابل کنترل هست و به همین دلیل شرکت Microsoft از روش Genuine Verification استفاده می کنه که از سال 2006 به صورت رسمی کارش رو شروع کرده و فقط برای یافتن محصولات کرک شده Microsoft فعالیت می کنه.
روش کارش هم ساده هست، لایسنسی که روی محصول ماکروسایت نصب شده (Windows - Office - Exchange و هر محصول دیگه ای که مربوط به Microsoft هست) از بانک اطلاعاتی Microsoft Licensing استعلام می کنه و اگر در بانک اطلاعاتی خودشون وضعیت لایسنس در حالت "Good Standing" بود دیگه به اون محصول کاری نداره.
این کار در هنگام Update کردن اون برنامه انجام میشه و قابل دید توسط کاربران نیست ولی در مواردی مثل Windows Server 2003 و همینطور محصولات دیگری که به عنوان Subscribed Products وارد این طرح شدند نمی تونه به درستی گیر بده چون این دسته ویندوز ها برای کارهای حساس سرور استفاده می شند و اگر حتی 1% احتمال خطا در سیستم ماکروسافت وجود داشته باشه، مصحول رو غیر فعال نمی کنه و اجازه می ده به کار خودش ادامه بده تا یک وقت کاربر نیاد و به دلیل اشتباه شرکت ماکروسافت اونها رو سو کنه و میلیون ها دلار ضرر برای شرکت ماکروسافت داشته باشه.
در مورد افرادی که سرویس ویندوز Original میدن هم این مورد عجیب نیست و اصلاً ربطی به لایسنس ویندوز سرور اختصاصی نداره چون در حالت Virtual Environment شرکت ماکروسافت لایسنس های مخصوصی رو در نظر گرفته که برای کاربران سالیانه بین 60 تا 175 دلار در میاد (بسته به ورژن ویندوز مورد استفاده) و به همین دلیل دیتاسنتر ها این دسته لایسنس ها رو خریداری می کنند و به صورت ماهیانه به کاربراشون اجاره میدن که هم برای خودشون سود زیادی داره و هم برای کاربرانشون و هم برای End-User ها که یکیش شما باشید و مصرف کننده نهایی هستید.
در کل استفاده از ویندوز کرک شده کار بیهوده ای هست و فقط وقت طلف کردن به حساب میاد چون شما از این همه امکانات بی نظیر شرکت ماکروسافت بی نصیب می مونید فقط به این دلیل که هزینه ای معادل 5 تا 15 دلار در ماه برای لایسنس ویندوز پرداخت نکردید !
با تشکر.
milade
August 27th, 2010, 09:16
سلام
اقا من الان 2 تا سرور دارم که 2 تا ویندوز داره به طبع اون .
ماهی 70 دلار هزینه باید بدم .
سرورمم فردا نصب میشه .
یعنی اگه اینها بزارند من کمتر از 1 روز وقت دارم .
خوهش میکنم این مورد رو جواب بدید .
اینکه گفتید میشه ویندوز رو لایسنسش رو خرید 70 تا 125 دلار ایا میتونم بخرم و به دیتاسنتربدم تا از لایسنس خودم استفاده کنند ؟
این طوری سالی حداقل 200 دلار در هر ویندوز به صرفه هست .
اگه اره لطفاً بگید چه طوری . ایا میتونید برام تهیه اش کنیدشما ؟
خواهشاً کمک کنید .
Aria
August 27th, 2010, 10:02
سلام.
ببینید، اولاً این دسته لایسنس ها SPLA Licensing نام دارند و همانطور که از اسمشون پیدا هست (Services Provider License Agreement) تنها به سرویس دهنده های اصلی مانند دیتاسنتر ها ارائه میشود و قابل خرید توسط کاربران به صورت شخصی نیست.
همینطور برای راحت شدن خیال شما از بابت از دست ندادن یک موقعیت خود، باید عرض کنم که شما حتی در صورت خرید لایسنس های بالا نمی توانید آنها را در حالت Dedicated Server فعال کنید چون آن دسته از لایسنس ها که خدمت شما عرض کردم تنها برای Virtualization Environment هستند.
با تشکر.
milade
August 27th, 2010, 10:04
یعنی راهی نداره و باید 70 دلار مایانه رو بدیم اره ؟:((
Aria
August 27th, 2010, 10:20
سلام.
همانطور که در پاسخ قبل عرض کردم، لایسنس سرور اختصاصی با لایسنس سرور مجازی متفاوت خواهد بود و در نتیجه راهی به جز رعایت قوانین دیتاسنتر و پرداخت مبلغ درخواستی برای هزینه لایسنس وجود ندارد.