ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن حالت موبایل در اپن کارت

delta
May 28th, 2015, 20:53
سلام.عزیزان ما یک فروشگاه با سیستم اپن کارت داریم که تا الان 3 بار قالب خریدیم رسپانسیو!!! اما هیچکدوم رسپانسیو نمیشه و تو موبایل و تبلت به هم میریزن!! کلا چند روزی هست دارم تحقیق میکنم سرچ میکنم هر چی قالب اپن کارت دیدم تو موبایل یک جورایی به هم میریزه!! حالا خواستم ببینم کسی میدونه چطوری میشه نمایش فول سایت رو در موبایل و... راه اندازی کرد حداقل بشه کامل سایتو نشون بده تو موبایل؟ در واقع حالت رسپانسیو و.. در قالب برداشته بشه.. کسی بلده؟

kool
May 28th, 2015, 22:04
سلام
نباید مشکلی باشه. از کدام نسخه اپن کارت استفاده می کنید؟ 1 یا 2 ؟
از سایت های معتبر خرید کردید؟ (مثلا themeforest.net ؟)

برای حذف واکنش گرایی میتونید کدهای CSS مربوطه رو حذف کنید.

mojtaba05
May 29th, 2015, 07:59
با سلام٬ در صورت امکان و اگر اون قالب‌ها در حال حاضر روی سایت نصب هستند آدرس سایتتون رو قرار بدید.

delta
May 29th, 2015, 12:58
قالب رو سايتم امضام هست ميتونید ببینید.از راست چین ميخرم.

mojtaba05
May 29th, 2015, 14:07
قالب فعلی که رو سایتتون است برای من تو موبایل مشکلی نداره و تمام قسمت‌های صفحه دیده میشن. منظورتون رو دقیقتر بگین.

delta
May 29th, 2015, 17:58
قالب فعلی که رو سایتتون است برای من تو موبایل مشکلی نداره و تمام قسمت‌های صفحه دیده میشن. منظورتون رو دقیقتر بگین.

رو لینک خرید محصولات تو موبایل کلیک کن ببین میتونی چیزی بخری اصلا!! فقط باز میشه اما خریدی نمیتونی کنی...

mojtaba05
May 29th, 2015, 18:02
در پست های قبلی اشاره نکردید که دکمه سبد خرید در حالت موبایل کار نمی کند٬ فرمودید قالب به هم ریخته می‌شود.

delta
May 29th, 2015, 19:01
در پست های قبلی اشاره نکردید که دکمه سبد خرید در حالت موبایل کار نمی کند٬ فرمودید قالب به هم ریخته می‌شود.

عزیز جان حالا گفتم..میتونید مشکلو حل کنید؟

mojtaba05
May 29th, 2015, 19:20
متاسفانه الان موبایل دم دستم نیست تا بتونم بررسی کنم. در مورد مشکلتون هم چون گفتید قالب‌های ریسپانسیو دیگه رو هم تست کردید و مشکل داشتید٬ می تونم قالب ریسپانسیو اپن‌کارت بهتون بدم که سالم و تست شده است و در حالت موبایل هم مشکلی نداره. ولی چون گفتید از راست‌چین خریدید و هزینه کردید بهتره از پشتیبانی اون‌جا بخواین تا مشکلتون رو حل کنند.

OmidX
May 29th, 2015, 19:27
قالب شما از بوت استرپ برای حالت resposive استفاده میکند ، برای برداشتن حالت resposive در هدر دنبال این خط بگردید :

<meta name='viewport' content='width=width=device-width'>

جایگزین کنید با :

<meta name='viewport' content='width=1200'>

بعد فایل bootstrap-rtl.css رو باز کنید و بعد از خط 627 در کلاس .container اضافه کنید :

width: 1200px !important;

ب جای 1200 میتونید عرض دلخواه خودتون رو قرار بدید .

ب اینصورت حالت resposive قالب شما حذف میشود ...

با تشکر ...