توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه با موضوع کپی رایت مقابله کنم؟
Mrbean
May 28th, 2015, 18:09
سلام، من یه آپلود سنتر راه میندازم، مشکلی که پیش رو دارم نمیخوام فایل های نقص کپی رایت رو نگه داری کنم، مثل آپلود بوی که با این کارش راحت داره از تبلیغات گوگل استفاده میکنه، یک آپلود سنتره چطوره با این فایل ها مقابله میکنه و شناسایی میکنه و حذف میکنه؟ آیا شخص حقوقی و صاحب فایل بهش باید ریپورت بده یا اینکه آپلود سنتر باید تک تک فایل هارو بررسی کنه و حذف کنه؟ لطفا دوستانی که در این زمینه چیزی میدونن با من شریک بسازن.
ممنون
Edwin
May 28th, 2015, 19:06
معمولاً به صورت چندگانه هست .
هر ریپورتی بررسی میشه حالا چه شخص حقوقی چه چیز دیگه
خودشون هم توی بازه های زمانی مشخص با چیلتر های مشخص سرچ میکنند فایلهارو منتها به صورت سیستمی ، نه دستی :دی
shopingserver.com
May 28th, 2015, 19:15
سلام
بهترین کار فقط پیگیری ریپرت هست
و مطمئن بشید ایمیل ابیوز شما در سایتتون درست ثبت شده
به نظر من سعی کنید طوری بنویسید که یک شخص انگلیسی زبان وارد سایتتون شد بتونه قسمت ریپرت رو پیدا کنه و به خودتون ریپرت بده و کار به دیتاسنتر کشیده نشه
اگر کمکی خواستید در خدمتم
Ashkankamangar.ir
May 28th, 2015, 19:15
نوشتید در عنوان چگونه با موضوع کپی رایت مقابله کنم والا منو ترسوندین فکر کردم دارید به جنگ قانون کپی میرید
این کار شما بسیار خوبه
ولی خیلی از سایتها و دیتاسنتر ها از روش ریپورت دادن استفاده میکنند
البته میتونید یه سری ***** ها خودتون تنظیم کنید
و فایلهارو بررسی کنید
ولی وقتی تعداد یوزرهاتون بالا میره عملاً نشدنی هست
فکر کنید در روز 10 فایل 100 مگابایتی زیپ شده آپلود کنند شما باید دونه دونه دانلود و بررسی کنید؟
در اون آپلودسنتر هایی که میفرمایید صد در صد اونها به صورت فیزیکی به هارد و سرور ها دسترسی دارند
اما در کل بهترین روش اینه یک بخشی بذارید که کاربران و مشاهده کنندگان لینک یا تصاویر بتونند با زدن یک کلیک به شما ریپورت بدند
Mrbean
May 28th, 2015, 19:53
نوشتید در عنوان چگونه با موضوع کپی رایت مقابله کنم والا منو ترسوندین فکر کردم دارید به جنگ قانون کپی میرید
این کار شما بسیار خوبه
ولی خیلی از سایتها و دیتاسنتر ها از روش ریپورت دادن استفاده میکنند
البته میتونید یه سری ***** ها خودتون تنظیم کنید
و فایلهارو بررسی کنید
ولی وقتی تعداد یوزرهاتون بالا میره عملاً نشدنی هست
فکر کنید در روز 10 فایل 100 مگابایتی زیپ شده آپلود کنند شما باید دونه دونه دانلود و بررسی کنید؟
در اون آپلودسنتر هایی که میفرمایید صد در صد اونها به صورت فیزیکی به هارد و سرور ها دسترسی دارند
اما در کل بهترین روش اینه یک بخشی بذارید که کاربران و مشاهده کنندگان لینک یا تصاویر بتونند با زدن یک کلیک به شما ریپورت بدند
خوب حالا كسي كه ريپورت ميكنه چطوري مطمئن شد كه شخص حقوقي و صاحب فايل است؟ بايد چه اسنادي بگيريم؟ يا اينكه هركي هرچي ريپورت كرد پاك كنيم؟
و اينكه گوگل چطوري متوجه ميشه كه فايل هاي كپي رايت توي اين سايت اپلود شده؟ ايا به گوگل هم ريپورت ميدن؟ يا اينكه به ديتاسنتر كه ايميل بشه گوگل باخبر ميشه؟
- - - Updated - - -
سلام
بهترین کار فقط پیگیری ریپرت هست
و مطمئن بشید ایمیل ابیوز شما در سایتتون درست ثبت شده
به نظر من سعی کنید طوری بنویسید که یک شخص انگلیسی زبان وارد سایتتون شد بتونه قسمت ریپرت رو پیدا کنه و به خودتون ریپرت بده و کار به دیتاسنتر کشیده نشه
اگر کمکی خواستید در خدمتم
اون موضوع رو كه حل ميكنم و گزينه ريپورت رو ميزارم، حرف من اينجاست هركي ريپورت بده بايد پاك كرد؟
saeid_e00
May 28th, 2015, 21:30
سلام
اکثرا از طریق ریپورت هست
اون آپلود سنتر که نمیاد تک تک فایل هارو بررسی کنه ، یه سری معیار ها و فـیلترها داره که باهاش هر چند مدت فایل هارو بررسی میکنه
kool
May 28th, 2015, 21:31
هركي ريپورت بده بايد پاك كرد؟
خیر ممکنه یکی بدون دلیل لینکی رو گزارش کنه. شما باید بسته به نوع فایل بررسی و در صورت نیاز حذف کنید
nima-s
May 28th, 2015, 23:54
سلام
گزارشات مطمئنا بطور کامل چاره ساز نیست. برنامه هوشمند و سبکی برای بررسی خودکار فایلها بنویسید. مثل برنامکهای سبکی که در برخی بازیهای آنلاین نوشت میشه و با بررسی رفتار بازیکنان، احتمال تقلب رو بررسی میکنه.
کمک بیشتری خواستید در پ خ مطرح نمایید
Mrbean
May 29th, 2015, 07:50
كسي ميدونه uploadboy چه سياستي رو پياده كرده؟ چطوري فايل هاي كپي رايت شناسايي ميكنه؟ فقط از طريقه report abuse به فايل ها رسيدگي ميكنه؟