توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قفل کردن تیکت ها ؟
MihanV
May 28th, 2015, 11:50
درود
دوستان تو whmcs تیکت هایی رو که میبندیم رو وقتی کاربر دوباره یه پست بزنه باز میشه , چه جوری میشه تیکت رو قفل کرد که دیگه کاربر نتونه بازش کنه ؟
mhiizadi
May 28th, 2015, 12:44
ممکن نیست .
اگر دُکمه ی بستن تیکت رو هم از قالب بر دارید ؛ زمانی که یوزر pipe میکنه ایمیل درخواست رو باز تیکت باز میشه !
فعلا در whmcs 6 امکاناتی جدید خواهیم داشت .
کمی صبور باشید .
Ashkankamangar.ir
May 28th, 2015, 12:46
تنها راه حذف تیکت هست
sssoheil
May 28th, 2015, 13:35
درود
این امکان وجود ندارد.اگر امکان دارد لطفا بفرمایید چرا میخواید این کار انجام بدید؟گاهی اوقات ممکن مشکل مجددا تکرار شود یا کامل حل نشده باشد و کاربر نیاز داشته باشد تیکت را باز کند و ادامه دهد تا حل کامل موضوع.
mhiizadi
May 28th, 2015, 13:56
درود
این امکان وجود ندارد.اگر امکان دارد لطفا بفرمایید چرا میخواید این کار انجام بدید؟گاهی اوقات ممکن مشکل مجددا تکرار شود یا کامل حل نشده باشد و کاربر نیاز داشته باشد تیکت را باز کند و ادامه دهد تا حل کامل موضوع.
به شخصه یوزر هایی داریم تو سایتمون ده ها موضوع رو از یه تیکت ادامه میدن!
واقعا ادم گیج میشه؛ یهو تیکت سه ماه پیش رو جواب میدن دوباره. :|
البته این مورد رو بنده از whmcs سوال کردم ؛ منتظرم جواب بدم
چون توی hook های whmcs چنین امکانی را خواهیم داشت .
sssoheil
May 28th, 2015, 14:04
به شخصه یوزر هایی داریم تو سایتمون ده ها موضوع رو از یه تیکت ادامه میدن!
واقعا ادم گیج میشه؛ یهو تیکت سه ماه پیش رو جواب میدن دوباره. :|
البته این مورد رو بنده از whmcs سوال کردم ؛ منتظرم جواب بدم
چون توی hook های whmcs چنین امکانی را خواهیم داشت .
بله درست میفرمایید ولی به نظر بنده اگر برای کاربر فرهنگ سازی بشه بهتر هست چون طبق دلیلی که در پست قبل عنوان کردم درست نیست این دسترسی از کل کاربران گرفته بشه.اگر دقت کنید سیستم تیکتینگ کلیه دیتا سنتر های معتبر نیز به همین صورت است.
kool
May 28th, 2015, 14:33
ممکن نیست .
اگر دُکمه ی بستن تیکت رو هم از قالب بر دارید ؛ زمانی که یوزر pipe میکنه ایمیل درخواست رو باز تیکت باز میشه !
فعلا در whmcs 6 امکاناتی جدید خواهیم داشت .
کمی صبور باشید .
درود
تا جایی که چند سال پیش دیده بودم این امکان در تنظیمات وجود داره و نیازی به تغییرات در قالب نیز نمی باشد.
و زمانی که یک تیکت بسته شد دیگه کاربر نمیتونه ادامه بده و باید تیکت جدیدی ایجاد کنه.
(البته این کار مشکلاتی هم پیش میاره، برای برخی تیکت ها نیازه در تیکت اولیه پاسخ داده شه و پیگیری بشه و با بسته شدن تیکت باید اطلاعات مورد نیاز بین دو تیکت جستجو بشه و...)
برای باز نشدن توسط ایمیل هم این امکان فکر کنم کمک بکنه:
Tick to prevent email replies from re-opening closed tickets and to send an email advising to open a new ticket or update the existing ticket for clients.
mhiizadi
May 28th, 2015, 15:30
درود
تا جایی که چند سال پیش دیده بودم این امکان در تنظیمات وجود داره و نیازی به تغییرات در قالب نیز نمی باشد.
و زمانی که یک تیکت بسته شد دیگه کاربر نمیتونه ادامه بده و باید تیکت جدیدی ایجاد کنه.
(البته این کار مشکلاتی هم پیش میاره، برای برخی تیکت ها نیازه در تیکت اولیه پاسخ داده شه و پیگیری بشه و با بسته شدن تیکت باید اطلاعات مورد نیاز بین دو تیکت جستجو بشه و...)
برای باز نشدن توسط ایمیل هم این امکان فکر کنم کمک بکنه:
Tick to prevent email replies from re-opening closed tickets and to send an email advising to open a new ticket or update the existing ticket for clients.
خیر عزیز ؛ این مورد همون چیزی هست که بنده در بالا ذکر کردم :
زمانی که یوزر pipe میکنه ایمیل درخواست رو باز تیکت باز میشه !
که با زدن اون تیک از این مورد جلو گیری میشه ؛ ولی همچنان میتونه از راه های دیگه تیکت رو باز کنه !
پیشنهاد میکنم این قسمت رو کامل در این رابطه بخونید :
http://docs.whmcs.com/Support_Tab#Prevent_Email_Reopening
- - - Updated - - -
مخصوصا اون قسمت آبی رنگش رو
:53:
slashflash
May 28th, 2015, 15:45
سلام
این 3 تا تاپیک رو یه نگاهی بندازید شاید به دردتون بخوره .
http://forum.whmcs.com/showthread.php?14843-How-To-Disable-Support-Ticket-Replies-Once-Closed&highlight=closed+ticket+for+ever
عزیز موارد اولی که کمکی نمیکنه؛ مورد آخر هم که لینک دادید ؛ پست شماره #10 (http://forum.whmcs.com/showthread.php?14843-How-To-Disable-Support-Ticket-Replies-Once-Closed&p=77669#post77669) رو نگاه کنید و با حرف هایی که بنده در بالا گفتم طتابق بدید .
ممنونم !
slashflash
May 28th, 2015, 16:00
بله حق با شماست ، اما اگر از email piping استفاده نکرده باشن میشه کلاً بستش طبق گفته هایی که در فروم whmcs بوده.
اما باز هم باید یه راهی باشه ! ( بهترینش اینه در سایت whmcs یه تیکت باز کنند تا معلوم بشه ) ، کار نشد نداره.