PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نویسنده حرفه ای و تمام وقت سایت فیلم

movi3
May 27th, 2015, 19:29
سلام . به یه نویسنده تمام وقت نیاز داریم که صبح ها آنلاین باشه و هر چی سایت ganool.com گذاشت بلافاصله برای سایت ما بذاره . چیز خاصی آموزش نمیدیم فقط افزونه سئو رو توضیح میدیم پس کار با vps و ftp رو باید بلد باشه .

قیمت هر پست 700 تومان

slashflash
May 27th, 2015, 19:34
سلام
آیدی یاهوتون رو ارسال کنید.

miladenasim
May 27th, 2015, 19:42
با سلام ... من نویسندگی انجام میدم و در کمتر از 2 ساعت نسبت به سایت مذکور پست رو ارسال میکنم ( دارم برای یه سایت دیگه نویسندگی انجام میدم میتونید ازشون بپرسین )
ادرس سایت و نحو های پست زدن در ساییتون رو برام بفرستین تا بررسی کنم

movi3
May 28th, 2015, 12:07
سلام
آیدی یاهوتون رو ارسال کنید.

سلام داداش من یاهو ندارم لطف کن ایمیل بده تا راه ارتباطی بدم بهت

sajjadhosseini03@gmail.com

- - - Updated - - -

با سلام ... من نویسندگی انجام میدم و در کمتر از 2 ساعت نسبت به سایت مذکور پست رو ارسال میکنم ( دارم برای یه سایت دیگه نویسندگی انجام میدم میتونید ازشون بپرسین )
ادرس سایت و نحو های پست زدن در ساییتون رو برام بفرستین تا بررسی کنم

سلام داداش من یاهو ندارم لطف کن ایمیل بده تا راه ارتباطی بدم بهت

sajjadhosseini03@gmail.com

- - - Updated - - -

دوستان همچنان به دنبال نویسنده هستیم !

mojtabas6595
June 24th, 2015, 02:58
سلام

بنده نویسنده هستم
با سيستم های وردپرس و نيوک کارکردم
با وي پي اس و اف تي پي و لیچر آشنایی کامل دارم
با فيلمها و سريال هاي روز و انکودرهای مختلف کار میکنم میتونم حج فیلما و
سریالاتونو خیلی پایین بیارم
روحيه کار گروهي هم دارم

سابقه نويسندگي در
nightmovie
Patogh-DL
ariamovie
4movie
filmtr

هزينه هم توافقي

hack2hacker
June 24th, 2015, 14:15
در صورت نیاز در تماس باشید
hack2hacker@yahoo.com

Kifer
June 24th, 2015, 14:16
در هزینه تجدید نظر فرمایید.

947947
June 26th, 2015, 01:54
سلام...

اگه هنوز دنبال نويسنده هستي من هستم.
آشنايي کامل با وردپرس دارم.نحوه برچسب زني و سئو پست هارو هم بلد هستم و پست حرفه اي ميدم.با نيوک هم آشنايي دارم.
کار با وي پي اس ,اف تي پي, فايلزيلا, تگ زني روي فيلم ها و سريالها, فوتوشاپ ,قرار دادن لينک کمکي و .... که براي فيلم و سريال بايد انجام داد رو بلد هستم.
تجربه بیش از 3 سال و بیش از 10,000 پست توی سایت های حرفه ایی و نیمه حرفه ایی فیلم و سریال رو هم دارم.

وقت آزاد هم دارم.فقط توی این بازه زمانی که میگید شاید نتونم کار کنم چون من بیشتر تو کار فیلم هستم و معمولا ظهر به بعد یا بعد ظهر به بعد فیلم میزارم چون معمولا صبح ها سریالا رو روی سایت قرار میدن.ولی شاید تونستیم همکاری کنیم.

خواستي با آي دي من تماس بگير.

ياهو آي دي : Polaris.0742