توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نویسنده حرفه ای و تمام وقت سایت فیلم
movi3
May 27th, 2015, 19:29
سلام . به یه نویسنده تمام وقت نیاز داریم که صبح ها آنلاین باشه و هر چی سایت ganool.com گذاشت بلافاصله برای سایت ما بذاره . چیز خاصی آموزش نمیدیم فقط افزونه سئو رو توضیح میدیم پس کار با vps و ftp رو باید بلد باشه .
قیمت هر پست 700 تومان
slashflash
May 27th, 2015, 19:34
سلام
آیدی یاهوتون رو ارسال کنید.
miladenasim
May 27th, 2015, 19:42
با سلام ... من نویسندگی انجام میدم و در کمتر از 2 ساعت نسبت به سایت مذکور پست رو ارسال میکنم ( دارم برای یه سایت دیگه نویسندگی انجام میدم میتونید ازشون بپرسین )
ادرس سایت و نحو های پست زدن در ساییتون رو برام بفرستین تا بررسی کنم
movi3
May 28th, 2015, 12:07
سلام
آیدی یاهوتون رو ارسال کنید.
سلام داداش من یاهو ندارم لطف کن ایمیل بده تا راه ارتباطی بدم بهت
sajjadhosseini03@gmail.com
- - - Updated - - -
با سلام ... من نویسندگی انجام میدم و در کمتر از 2 ساعت نسبت به سایت مذکور پست رو ارسال میکنم ( دارم برای یه سایت دیگه نویسندگی انجام میدم میتونید ازشون بپرسین )
ادرس سایت و نحو های پست زدن در ساییتون رو برام بفرستین تا بررسی کنم
سلام داداش من یاهو ندارم لطف کن ایمیل بده تا راه ارتباطی بدم بهت
sajjadhosseini03@gmail.com
- - - Updated - - -
دوستان همچنان به دنبال نویسنده هستیم !
mojtabas6595
June 24th, 2015, 02:58
سلام
بنده نویسنده هستم
با سيستم های وردپرس و نيوک کارکردم
با وي پي اس و اف تي پي و لیچر آشنایی کامل دارم
با فيلمها و سريال هاي روز و انکودرهای مختلف کار میکنم میتونم حج فیلما و
سریالاتونو خیلی پایین بیارم
روحيه کار گروهي هم دارم
سابقه نويسندگي در
nightmovie
Patogh-DL
ariamovie
4movie
filmtr
هزينه هم توافقي
hack2hacker
June 24th, 2015, 14:15
در صورت نیاز در تماس باشید
hack2hacker@yahoo.com
Kifer
June 24th, 2015, 14:16
در هزینه تجدید نظر فرمایید.
947947
June 26th, 2015, 01:54
سلام...
اگه هنوز دنبال نويسنده هستي من هستم.
آشنايي کامل با وردپرس دارم.نحوه برچسب زني و سئو پست هارو هم بلد هستم و پست حرفه اي ميدم.با نيوک هم آشنايي دارم.
کار با وي پي اس ,اف تي پي, فايلزيلا, تگ زني روي فيلم ها و سريالها, فوتوشاپ ,قرار دادن لينک کمکي و .... که براي فيلم و سريال بايد انجام داد رو بلد هستم.
تجربه بیش از 3 سال و بیش از 10,000 پست توی سایت های حرفه ایی و نیمه حرفه ایی فیلم و سریال رو هم دارم.
وقت آزاد هم دارم.فقط توی این بازه زمانی که میگید شاید نتونم کار کنم چون من بیشتر تو کار فیلم هستم و معمولا ظهر به بعد یا بعد ظهر به بعد فیلم میزارم چون معمولا صبح ها سریالا رو روی سایت قرار میدن.ولی شاید تونستیم همکاری کنیم.