توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای دانشگاه
arya_jal
August 26th, 2010, 19:48
سلام
من میخواستم بدونم برای یک دانشگاه (کوچک) چه نوع سروری را پیشنهاد می دهید که هم ارزان باشه و هم با کیفیت و قابل ارتقا هم باشه؟
قابلیت نصب سیستم های مدیریت محتوا را هم داشته باشه؟
Rapid
August 26th, 2010, 20:10
سرور دانشگاه بايد توي دانشگاه باشه دانشگاه كه كوچيك نميشه اصلا ميشه موسسه آموزش عالي ولي حداقل ip به نام دانشگاه باشه
Vahid
August 26th, 2010, 20:13
یه i7 خوبه براش
miz.ban
August 26th, 2010, 21:39
برای ۱۰ - ۲۰ هزار کاربر یک سرور Intel i7 باید بیش از کافی باشه.
برای ثبات، ارزانی و قابلیت ارتقای راحت سیستم عامل بدون شک یکی از روایت های لینوکس مثلا CentOS یا Debian را انتخاب کنید که نصب و بروزرسانی شان راحت و رایگانه. هر سیستم مدیریت محتوایی هم (به جز سیستم های مبتنی بر ASP) بر روی لینوکس قابل نصب است.
Sajad
August 26th, 2010, 23:10
منظورتون از کوچک چیه ؟ مثلا چند تا دانشجو داره ؟ چکاری باید این سرور انجام بده ؟ (فقط میزبانی سایت خود دانشگاه هست، درسته؟)
والا من الان تعداد زیادی دانشگاه ها رو میشناسم که حتی با هاست اشتراکی دارن فعالیت میکنند و به هیچ عنوان حتی به سرور مجازی هم نیاز ندارن. چند تایی رو هم خودم میزبانی دارم میکنم الان، چند تا دیگه هم باهام مشورت کردن و هاست اشتراکی تهیه کردن و بدون مشکل دارن فعالیت میکنن.
IFACO.Net
August 26th, 2010, 23:47
بهترین گزینه این هست که یک سرور متوسط Core i 7 و یا xeon 3540 تاور با 8 گیگ رم تهیه بشه و VMWare سرور روش نصب کنید و چند وی پی اس روش بسازید که یکیش رو برای هاستینگ دانشگاه با سیستم عامل لینوکس سنت او اس 32 بیت + دایرکت آدمین نصب کنید و در وی پی اس های دیگه هم موارد ارتباطی و شبکه ای داخلی دانشگاه رو اجرا کنید.
موفق باشید
Sajad
August 26th, 2010, 23:57
سرور رو برای شبکه داخلی دانشگاه میخوان ؟
mohsen1
August 27th, 2010, 00:20
منظورتون از کوچک چیه ؟ مثلا چند تا دانشجو داره ؟ چکاری باید این سرور انجام بده ؟ (فقط میزبانی سایت خود دانشگاه هست، درسته؟)
والا من الان تعداد زیادی دانشگاه ها رو میشناسم که حتی با هاست اشتراکی دارن فعالیت میکنند و به هیچ عنوان حتی به سرور مجازی هم نیاز ندارن. چند تایی رو هم خودم میزبانی دارم میکنم الان، چند تا دیگه هم باهام مشورت کردن و هاست اشتراکی تهیه کردن و بدون مشکل دارن فعالیت میکنن.
دانشگاه و هاست اشتراکی؟؟؟
تا اونجا که می دونم اولا الزاما باید در ایران سایت دانشگاه ها میزبانی بشه و ثانیا اگه قراره اظلاعات دانشجوها و مثلا سیستم انتخاب واحد و ... باشه هاست اشتراکی نه جواب می ده نه توصیه میشه.
LoveLife
August 27th, 2010, 00:27
ورود کاربران (http://www.allamehghazvini.ac.ir/StudentMainForm.aspx)
هاست اشتراکی هست ! بدون مشکل
Sajad
August 27th, 2010, 00:33
بله. میگن تو ایران باشه ولی الان من یه دانشگاه رو توی آمریکا و یکی هم انگلیس دارم پشتیبانی میکنم (با اطلاع خود دانشگاه خارج گذاشتم براشون) . دانشگاه پیام نور و آزاد هستن البته.
معمولا این دانشگاه ها سیستم انتخاب واحدهاشون هم متمرکز هست و روی سایت خودشون نیست و روی سرورهای مرکزی هست.
من توی خط اولم کاربردش رو به همین دلیل پرسیدم.
اگه قرار هست سیستم انتخاب واحد اینا هم رو همین سرور باشه حق با دوستان هست و باید سرور اختصاصی خاص به خودش بگیرن.
و دوباره باز هم اگه قراره این سرور کارهای شبکه داخلی دانشگاه رو هم انجام بده که دیگه بحث بکل فرق داره.
من با توجه به کلمه کوچک این رو گفتم.
بهتره ایشون منظورشون رو از کلمه دانشگاه کوچک واضح بیان کنن + اینکه بگن کار این سرور قراره چی باشه.
mohsen1
August 27th, 2010, 01:25
دانشگاه صنعتی شریف (http://www.sharif.ir/fa/)
دانشگاه صنعتی امیرکبیر (http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3)
و ....
یا در خود دانشگاه یا در دیتاسنتر مخابرات یا ...
فرق دانشگاه با موسسه غیرانتفاعی هم همینه :d
البته اگه گزارش بشه قطعا اونا هم مجبور به اساس کشی خواهند بود...
Sajad
August 27th, 2010, 01:49
فکر کنم فرق دانشگاه و موسسه رو بدونم. اونها هم خودشون میدونن هم بالا دست هاشون که سایتشون کجا هاست شده. چون قبلا لطف دوستان نصیب حالشون شده و ریپورت بهشون خورده ولی چون خودشون مطلع بودن و اجازه داده بودن مشکلی پیش نیومد
خیلی وقت هم هست که اونجا هستن . یکیشون ۳-۴ سال یکیشون هم ۱.۵ سال...
شاید سایتی که اندیشه عزیز دادن غیر انتفاعی و غیر دولتی باشه اما سایت هایی که من گفتم مال دانشگاههای پیام نور و آزاد هستن...
در کل قرار نیست یک دانشگاه کوچک با دانشگاه امیرکبیر یا صنعتی شریف مقایسه بشه. دانشگاه هایی هم هستن که جمعیت زیر ۱۰۰۰ نفر دارن :)
Rapid
August 27th, 2010, 02:22
و ....
اينا بعضا دانشكده ها هم اتاق سرور مجزا دارند حتي دانشكده اي مثل عمران ;) پيام نور هم مناطق همه سرور دارند سرورهاي گلستان توي دانشگاه هست چون بحث امنيت نمره و... هست و واسطه اي نبايد باشه
به نظر از اي وب بگيره مثل نگاه روشن اطلاعات اي پي رو ايران بده اگر سايت خبري هست اشتراكي كافيه
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------
و ....
اينا بعضا دانشكده ها هم اتاق سرور مجزا دارند حتي دانشكده اي مثل عمران ;) پيام نور هم مناطق همه سرور دارند سرورهاي گلستان توي دانشگاه هست چون بحث امنيت نمره و... هست و واسطه اي نبايد باشه
به نظر از اي وب بگيره مثل نگاه روشن اطلاعات اي پي رو ايران بده اگر سايت خبري هست اشتراكي كافيه
mohsen1
August 27th, 2010, 05:17
فکر کنم فرق دانشگاه و موسسه رو بدونم. اونها هم خودشون میدونن هم بالا دست هاشون که سایتشون کجا هاست شده. چون قبلا لطف دوستان نصیب حالشون شده و ریپورت بهشون خورده ولی چون خودشون مطلع بودن و اجازه داده بودن مشکلی پیش نیومد
خیلی وقت هم هست که اونجا هستن . یکیشون ۳-۴ سال یکیشون هم ۱.۵ سال...
شاید سایتی که اندیشه عزیز دادن غیر انتفاعی و غیر دولتی باشه اما سایت هایی که من گفتم مال دانشگاههای پیام نور و آزاد هستن...
در کل قرار نیست یک دانشگاه کوچک با دانشگاه امیرکبیر یا صنعتی شریف مقایسه بشه. دانشگاه هایی هم هستن که جمعیت زیر ۱۰۰۰ نفر دارن :)
قصد مقایسه نبود اتفاقا جایی که من درس می خونم به قول شما زیر 1000 تا دانشجو داره ولی با این حال بدلیل اطلاعاتی مهمی که در سرور هست باز در خود موسسه میزبانی میشه گرچه بخش عمومی دانشگاه در خارج از موسسه (دیتاسنتری در آمریکا)میزبانی میشه و بخش انتخاب واحد در اتاق سرور خود موسسه.البته هر جایی سیاست خودش رو داره که محترمه...
کسی جسارتی نکرد :) ""اندیشه"" آدرس موسسه عیرانتفاعی داد منم گفتم دانشگاه های معتبر همچین کاری نکردند نمونش اون 2 تا .(وفت نداشتم بیشتر بگردم)
در کل من و شما حتما از مشکلا زمان انتخاب واحد دانشجوها مطلع هستیم و ایکاش میشد وزارت علوم از یکی از کشورهای اروپایی یا کانادا امتیاز راه اندازی دیتاسنتر رو می خرید و مستقیم مدیریتش می کرد تا بخاطر مشکلات پهنای باند و عدم وجود شبکه قوی به مشکل بر نمی خوردیم...
IFACO.Net
August 27th, 2010, 05:45
در کل من و شما حتما از مشکلا زمان انتخاب واحد دانشجوها مطلع هستیم و ایکاش میشد وزارت علوم از یکی از کشورهای اروپایی یا کانادا امتیاز راه اندازی دیتاسنتر رو می خرید و مستقیم مدیریتش می کرد تا بخاطر مشکلات پهنای باند و عدم وجود شبکه قوی به مشکل بر نمی خوردیم...
نیازی به دیتاسنتر اروپایی و غیره نیست، کافیه 2 یا 3 واحد smt 1 برای سرورهای مرکزی انتخاب واحد و ... بگیرند و مستقیم به شبکه فیبر نوری کشور وصلشون کنند، اونوقت خواهید دید که چیزی کمتر از اروپا نخواهند بود، (از خطوط 2 مگ و ... چه انتظاری دارید ؟ !)
Sajad
August 27th, 2010, 10:38
قصد مقایسه نبود اتفاقا جایی که من درس می خونم به قول شما زیر 1000 تا دانشجو داره ولی با این حال بدلیل اطلاعاتی مهمی که در سرور هست باز در خود موسسه میزبانی میشه گرچه بخش عمومی دانشگاه در خارج از موسسه (دیتاسنتری در آمریکا)میزبانی میشه و بخش انتخاب واحد در اتاق سرور خود موسسه.البته هر جایی سیاست خودش رو داره که محترمه...
کسی جسارتی نکرد :) ""اندیشه"" آدرس موسسه عیرانتفاعی داد منم گفتم دانشگاه های معتبر همچین کاری نکردند نمونش اون 2 تا .(وفت نداشتم بیشتر بگردم)
من نمیدونم چرا باید الکی بحث کنیم. بهتر نیست صبر کنیم تا خودشون بیان و بگن سرور رو برای چه کاری میخوان ؟
بله از مشکلات انتخاب واحد دانشجوها مطلع هستم . میدونم که انتخاب واحدهای مثلا دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز هست و روی سرورهای خود مرکز اصلی انجام میشه و هیچ ربطی به سرورهایی که در خود دانشگاه هست یا براش گرفته میشه نداره. سرورهای خود مرکز اصلی داخل ایران هست.
حالا من نمیدونم شما چه انتظاری دارید که یک دانشگاه که سرعت کل اینترنتش ( اینترنتی که خود مسئولین + دانشجوها استفاده میکنند) کلش که روی هم بذاریم ۲۵۶کیلوبیت هست داخلش سرور گذاشته بشه و از طریق اون انتخاب واحد بشه!
من هیچ حرف دیگه ای ندارم . منتظر جواب خودشون خواهم موند که ببینیم سرور رو برای چکاری میخوان :)
arya_jal
August 30th, 2010, 00:03
lCOLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
[/COLOR]با سلام و عرض معذرت به خاطر تاخیر از شما دوستان عزیز
این دانشگاه یک دانشگاه غیر انتفاعی هست که کمتر از 1000 دانشجو (فعلا) داره و می خواد این امکانات را بر روی سایتش قرار بده:
ماهانه حداکثر 200 هزار تومان می خواهد هزینه بکند
نصب 3 عدد CMS که به زبان PHP و MySQL نوشته شده است
نصب یکی از سیستم های مدیریت آموزشی (مثل گلستان)
و روزانه بین 500 تا 1000 بازدید ...
پیشنهاد شما چیه؟
alborzhost
August 30th, 2010, 01:50
سلام
شما بهتر هست یک سرور اختصاصی تهیه کنید و روش فقط یک وی پی اس ویندوز برای سیستم انتخاب واحد جدا کنید.
و یک وی پی اس لینوکس برای سایت های دیگه دانشکده.
بازم سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
arya_jal
August 30th, 2010, 19:48
خوب پس مجبور سرور اختصاصی تهیه کنم
حالا یک سوال دارم چرا اینقدر قیمت بین سرورهای اختصاصی شرکت های مختلف فرق می کنه مثلا پارس دیتا ، هاست ایران ، ایران هاست و شبکه دی اینقدر گرون سرور اجاره میدن و بقیه ارزون؟
لطفا یک پیشنهاد مناسب با ماهی حداکثر 150 هزار تومان با پشتیبانی و کیفیت عالی و امنیت خوب به اینجانب معرفی نمایید.
لطفا در نظر داشته باشید که این دانشگاه دانشجوی رشته کامپیوتر داره نمی خوام فردا پس فردا آبرومون بره!!!!!!!!!!!!!
راستی اگه دانشگاه بخواد سرور فیزیکی اون درون خو دانشگاه باشه چقدر هزینه داره ؟
alborzhost
August 30th, 2010, 19:59
سلام
امنیت مطلق نیست !
سرور های این شرکت ها اکثرا تو ایران هستن و به خاطر پهنای باند گرون هستش.