ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در روش پرداخت nic

amiri113
August 26th, 2010, 19:43
سلام
ازونجا که اين پاراگراف گوهر بار رو در nic ديدم و اصلا متوجه معنيش نشدم :دی از دوستان خواهش ميکنم مرا در فهم اين موضوع ياری کنند:

تغییرات در روش پرداخت با هدف جلوگیری از سو استفاده و همچنین تشویق کاربران به ثبت دامنه از طریق نمایندگان

به اطلاع کاربران گرامی می‌رساند از تاریخ ۶ شهریور ماه ۱۳۸۹ ایرنیک ‌برای ارائه‌ خدمات دامنه، از روش پیش پرداخت (pre‪-‬paid) استفاده می‌نماید.از این پس فرایند رزرو یا انتقال دامنه بعد از پرداخت، جهت بررسی به ایرنیک ارجاع داده می‌شود، و در صورتیکه درخواست ثبت دامنه پرداخت نشود، امکان ثبت آن در هر لحظه برای کاربر دیگری وجود دارد. در همین خصوص، ایجاد هر گونه درخواست و ارجاع آن به نمایندگان فروش جهت پرداخت میسر نخواهد بود و برای ثبت یا تمدید باید از سامانه نماینده فروش اقدام شود.در مورد انتقال دامنه (تغییر صاحب امتیاز) و در صورتیکه خریدار دامنه در نظر دارد وجه مربوط به انتقال، توسط نماینده فروش پرداخت گردد، تا آماده شدن سامانه EPP برای انتقال، خریدار دامنه باید کد انتقال و شناسه خود (Handle‪-‬id) را در اختیار نمایندگان فروش قرار دهند تا نمایندگان رأساً به سامانه وب ایرنیک وارد شده و درخواست خرید دامنه برای آن شناسه صادر، و وجه آنرا پرداخت نمایند.این روش می‌تواند علاوه بر تشویق بخش خصوصی به منظور انجام امور دامنه، از رزرو متوالی دامنه‌‌ها جلوگیری ‌نماید و همچنین گامی مهم و ضروری در رساندن ایرنیک به مدل جهانی registry/registrar برای دامنه‌های .ir و .ایران به شمار می‌رود.

دوستان اگر متوجه منظورشون شديد خوشحال ميشم برای ما هم توضيح بديد.

ممنون

1eng.ir
August 26th, 2010, 19:49
Here (http://www.webhostingtalk.ir/f25/[%E2%99%A0]-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-nic-ir-[%E2%99%A0]-14175/)

IFACO.Net
August 26th, 2010, 19:50
هر موقع متوجه شدید به ماهم بگید ، ما هم خیلی خوشحال میشیم :65:

Vahid
August 26th, 2010, 19:52
پس شماها هم مثل من مشکل دارید :d:109:

bestvps
August 26th, 2010, 20:16
منم مثل کل جمعتون مشکل دارم :d

Iran Web Host
August 26th, 2010, 20:27
سلام
چیزی که معلومه میخواد رزرو رو برداره و با شارژ پنل دومین ها ثبت بشه
مثل directI و چیزای دیگه

Vahid
August 26th, 2010, 20:32
پس یعنی داره مدل جهانی رو پیاده میکنه؟

1eng.ir
August 26th, 2010, 20:34
پس یعنی داره مدل جهانی رو پیاده میکنه؟
مثه اینکه!

این روش می‌تواند علاوه بر تشویق بخش خصوصی به منظور انجام امور دامنه، از رزرو متوالی دامنه‌‌ها جلوگیری ‌نماید و همچنین گامی مهم و ضروری در رساندن ایرنیک به مدل جهانی registry/registrar برای دامنه‌های .ir و .ایران به شمار می‌رود.

iNicz.Com
August 26th, 2010, 22:55
میدونید چیه بعضی ها هستند میان دامین خوب پیدامیکنند و میرن ثبت مبکنن و لی پرداخت نمیکنند بهد میگن فلان دامین فلان قیمت اگه کسی بخواد میرن ثبت میکنند و انتقال میدند.(دامنه فروش ها)

Rezash
August 26th, 2010, 23:08
اگه درست و حسابي پياده سازي بشه و مثل DirectI و رجيستر هاي بزرگ عمل كنند من كه راضيم !
ولي مي ترسم از بيخ و بن بهم بريزنش :-s

Sajad
August 26th, 2010, 23:18
بسم الله :-s کاش میشد از دامین هم بک آپ بگیریم که اگه زدن داغون کردن یه بک آپی داشته باشیم :D :-s

1eng.ir
August 26th, 2010, 23:24
نه بابا خبری نیست! چرا شوغش کردین :d
مثه همیشه قانون جدید میذارن ...

mibfa
August 28th, 2010, 04:35
هيچ اتفاق خاصي قرار نيست رخ بده

فقط قرار رزرو حذف بشه و مانند كام ها براي ثبت دامنه درخواست به نماينده و زير نماينده داده بشه

بقول معروف يا بايد نماينده باشيد يا زير نماينده يا دنبال يكي از دو مورد كه قابل اطمينان باشند كه دامنه نپره

تو پرشين تولز كامل بحث كرديم

kingoftehran
August 28th, 2010, 15:06
من نماینده را شنیده بودم ولی این زیر نماینده چه صیغه ای هست و اصلا چه طوری باید زیر نماینده گرفت و چه شرایطی داره؟
خوب حالا اگر دامین رزرو نشه تا بیاد تایید بشه ممکنه کسی دیگه ثبت کنه ..... چه شیر تو شیری هست یا ما نمی فهمیم توضیحات کاملی هم که نمی دن

1eng.ir
August 28th, 2010, 15:19
من نماینده را شنیده بودم ولی این زیر نماینده چه صیغه ای هست و اصلا چه طوری باید زیر نماینده گرفت و چه شرایطی داره؟
خوب حالا اگر دامین رزرو نشه تا بیاد تایید بشه ممکنه کسی دیگه ثبت کنه ..... چه شیر تو شیری هست یا ما نمی فهمیم توضیحات کاملی هم که نمی دن
زیر نماینده کسیه که زیر نمایندست! (توضیحی نداره که!)
Sub Reseller ...

واژه ای به نام رزرو وجود نداره (از این به بعد!)

mibfa
August 28th, 2010, 15:20

شما ميتوني از يك نماينده رسمي . زير نمايندگي يا همان ساب رسيلري بگيريبه نيك مراجعه كن متوجه ميشي

MelatHOST
September 16th, 2010, 11:41
سلام
بعد از اينكه سيستم نيك تغيير كرده سرعتشون تو ثبت دامين خيلي پايين اومده مثلاً من 2 روز پيش يك دامين را ثبت كرده و تازه امروز صبح تاييد شد
مشتريا همه دادشون در اومده چرا اينجوري ميكنن اينا !

amiri113
September 16th, 2010, 11:57
ولی مشتريان ما که تو سايت sa1601 دامين ثبت ميکنن حدود يکی دو ساعت بعدش تاييد ميشه. (حتی تو روزهای تعطيل هم به همين صورت بوده معمولا)

IFACO.Net
September 16th, 2010, 12:42
کار مرکز نیک روی هیچ قاعده و قانونی استوار نیست، بعضی مواقع همان لحظه ثبت و یا یک یا چند ساعت ساعت بعد ثبت تایید می کنند ، ولی بعضی وقت ها چند روز بعد و .........

sshiran
September 16th, 2010, 12:55
کار مرکز نیک روی هیچ قاعده و قانونی استوار نیست، بعضی مواقع همان لحظه ثبت و یا یک یا چند ساعت ساعت بعد ثبت تایید می کنند ، ولی بعضی وقت ها چند روز بعد و .........

بین ساعت های کاری و وقتی که حال حوصله دارن ثبت کنید یکی دو ساعته حل میشه اما اگه تعطیلات رسمی سازمانی حالی به هولی و آخر های شب باشه یک الی دوروز طول میکشه .

نتیجه اخلاقی یک ساعت تنظیم کنید بزارید رو میزتون که بدونید چه ساعاتی باید دامنه ثبت کنید .

-- اگه این بحث تائید از طرف مرکز ثبت دامنه رو هم بردارند عالی میشه .
من موندم ما که موقع ثبت دامنه پول رو میدیم و بعد قرار تائید بکنن اگه دامنه ثبت شده به چشمشون ناجور بیاد مثل ( 30 یا 30 یا غیره ) باز هم برگشت میدن یونیت رو به حساب یا بلاک میشه ؟!

amiri113
September 16th, 2010, 13:13
من موندم ما که موقع ثبت دامنه پول رو میدیم و بعد قرار تائید بکنن اگه دامنه ثبت شده به چشمشون ناجور بیاد مثل ( 30 یا 30 یا غیره ) باز هم برگشت میدن یونیت رو به حساب یا بلاک میشه ؟!

برگشت ميدن به حساب رابط مالی!

MelatHOST
September 16th, 2010, 13:30
بین ساعت های کاری و وقتی که حال حوصله دارن ثبت کنید یکی دو ساعته حل میشه اما اگه تعطیلات رسمی سازمانی حالی به هولی و آخر های شب باشه یک الی دوروز طول میکشه .

نتیجه اخلاقی یک ساعت تنظیم کنید بزارید رو میزتون که بدونید چه ساعاتی باید دامنه ثبت کنید .

-- اگه این بحث تائید از طرف مرکز ثبت دامنه رو هم بردارند عالی میشه .
بله برگشت ميدن
بايد لغو دامين رو بزنيد

متاسفانه چند هفتست روزهاي تاطيل دامينها تاييد نميشند
يعني پنجشنبه و جمعه تاييد انجام نميشه و ميمونه واسه شنبه شنبه هم يبار ميبيني ساعت 10 صبح تاييد ميكنند يبار 3 بعد از ظهر