ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 505 با سرور اختصاصی دانلود

iammhk128
May 26th, 2015, 21:20
سلام به همه دوستان عزیر بنده با یک مشکل روبرو هستم امیدوارم بتونید کمکم کنید

سایت دانلود بازی های رایانه ای دارم با یک سرور اختصاصی با مشخصات هارد 16 ترابایت رم 32 گیگ سی پی یو ای 7 ....
یک پنل وی ای پی هم گرفتم از اینجا http://vip.irprog.com/ و ادرس سرور دانلود هم این هستش http://www.foxtm.com/1/ روی این سرور یک وی پی اس هم نصب کردم و 4 ترابایت اون رو براش گذاشتم برای دانلود و اپلود بر روی سرور 11 ترابایت باقی مونده
مشکل از روز اول 7 ماه پیش شروع شد هر ماه یک مرتبه سرور دانلود ارور 505 میداد و روی تمام فایل هایی که روی سرور هست باز میکردی به جای نمایش حجم و محتویاتش مینوشت ارور 505 فایل موجود نمیباشد
این مشکل هر ماه با یک بار ریستارت کردن سرور درست میدش تا این یک ماه اخر هر هفته این مشکل براش پیش آمد و این هفته اخری همین مشکل پیش میومد سرور و وی پی اس خودکار خاموش میشد
این سرور یک سرور اختصاصی هستش با هزینه ماهیانه و بسیار سنگین که برام داشته برای "هزار نویس" تیکت فرستادم و یک هفت های مشکل برطرف شد ولی گفتن کاری انجام ندادند و حالا باز مشکل برگشته و این ابر تیکت زدم و انجمن رو معرفی کرد با کاربرهای فوق حرفه ای در زمینه کانفیگ امیدوارم بتونید بهم بگید مشکل چیه چون بخوام باز کانفیگ کنم باید 10 ترابتی اطلاعات رو منتقل کنم خیلی سخته

arminak
May 27th, 2015, 11:44
سلام
چه کانفیگی روی سرور دانلودتون انجام شده؟ سیستم عاملش چی هست برای سرور دانلود؟

delta
May 27th, 2015, 19:26
به خاطر کم اوردن سرور هست..سرور sx60 مناسب مجازی سازی با vmware نیست.شما دو تا سرور مجازی کردینش..یکیش ویندوز برای دانلود و آپلود و دیگری cent os6 برای سرور دانلود که لایت اسپید نال هم روش نصبه..سی پی یو سرور در موقع استفاده به عنوان دانلود و اپلود و از طرفی هم دانلود دیگر کاربران از سرور بدجوری فشار رو سرور میاره و باعث هنگ کردن سرور میشه..
برای تست سرور مجازی ویندوزتون رو حذف کنید و کل منابع رو در اختیار سرور دانلودتون قرار بدید...براید انلود و اپلود هم یک سرور مجازی ویندوز از جایی دیگر تهیه فرمایید تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه..چنانچه بازم این مشکل پیش بیاد مشکل از اسکریپت vip هست..

slashflash
May 27th, 2015, 19:33
برای اطمینان بیشتر اول بدید اسکریپت رو براتون یک بار دیگر چک کنند و در صورت لزوم مجدد کانفیگ بشه . اگر باز مشکل حل نشد اقدام به تغییرات منابع روی سرورتون رو انجام بدید.

موفق باشید