PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر تاریخ انتشار پست ( سوال )

battle-game
May 26th, 2015, 12:46
سلام از دوستان متخصص ؛ از این که تو این سایت سوالات زیادی می پرسم ببخشید می خوام وبم بهتر بشه .

گوگل به سایت هایی که به طور مداوم بروزرسانی می شن اهمیت می ده . من گاهی اوقات وقت نمی کنم زیاد به وبم سر بزنم ( گاهی اوقات تا 2 هفته ) . برای همین پست هایی رو برای آینه میگذارم تا مثلا اگه تا 4 روز آینه به وب سر نزدم خودش تو اون تاریخ و ساعت منتشر شه.

و حالا سوال من از شما اینه که : زمانی که من 5 تا پست برای 1-3-5-7-9 روز آینه بگذارم (مثال بود ) چیزی که تو بروزرسان گوگل ثبت میشه همش مال روز اوله یا روزی که پست منتشر میشه ؟

menalgeya
May 26th, 2015, 14:02
سلام از دوستان متخصص ؛ از این که تو این سایت سوالات زیادی می پرسم ببخشید می خوام وبم بهتر بشه .گوگل به سایت هایی که به طور مداوم بروزرسانی می شن اهمیت می ده . من گاهی اوقات وقت نمی کنم زیاد به وبم سر بزنم ( گاهی اوقات تا 2 هفته ) . برای همین پست هایی رو برای آینه میگذارم تا مثلا اگه تا 4 روز آینه به وب سر نزدم خودش تو اون تاریخ و ساعت منتشر شه.و حالا سوال من از شما اینه که : زمانی که من 5 تا پست برای 1-3-5-7-9 روز آینه بگذارم (مثال بود ) چیزی که تو بروزرسان گوگل ثبت میشه همش مال روز اوله یا روزی که پست منتشر میشه ؟با سلام پست مربوط به اون روزی می باشد که منتشر می شود| گوگل مطالب پیش نویس هیچ سایتی را ایندکس نمیکند تا پست در وب سایت شما منتشر و توسط ربات های گوگل بررسی نشود در گوگل ثبت و ایندکس نخواهد شد