PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست نامحدود ایرانی یا خارجی کدام یک ؟؟؟

mercol30
May 25th, 2015, 12:47
سلام من می خواهم که هاست نامحدودی از شرکت www.serverpars.com (http://www.serverpars.com/) بگیرم. به نظر شما هاست های نامحدود داخل ایران را بگیرم یا خارج از ایران را ... یادم هست از کسی پرسیدم هاست های نامحدود داخل ایران را توصیه نکرد و گفت اذیت شده ... به نظر شما کدام یک بهتره .. شما تجربه ای دارید ..

jahromweb
May 25th, 2015, 12:59
سلام

هیچ یک!
یک حجم تعیین کنید
راحت هاست بخرید
ممکن هست توی نامحدود مشکل ساسپندی و ... داشته باشید
پیروز باشید

mercol30
May 25th, 2015, 13:11
دوستان این موارد را می دانم. برای شروع اول کار نیاز دارم. فایل دانلودی ندارم. ولی خوب عکس هام سنگینه .. فقط لطفا نظر بدهید که نامحدود ایران خوبه یا خارچ از کشور ...

mercol30
May 25th, 2015, 20:52
می شه دلیل بیارید. تنها دلیل تون این هست که چون سرور ایران نزدیک هست سرعت سایت بیشتره ... به نظرتان این مورد زیاد خودش را نشان می ده. به نظرتون از لحاظ حچم ایران اذیتم نمی کنه تا شرکت خارجی که مشکل سرور و حجم نداره اون جوری که در ایران هست. و اینکه شرکت های خارچی معتبرترند و سایت های زیادی را سرویس دهی می کنند. مطمئنا شرکت پارس سرور از یکی از این شرکت های مطرح هاست می گیره ....

tikweb.ir
May 25th, 2015, 21:01
شما چقدر حجم نیاز دارید؟
چند تا عکس دارید؟
هر عکس 5 مگ هم باشه اگر هزار تا عکس هم داشته باشید 5*1000 میشه 5 گیگ اصلا میگیم ده گیگ !
بهتر نیست یا هاست با این حدود حجم بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید؟

چه چیزی میخواید نامحدود باشه؟
فضا ؟
منابع مثل cpu و ...؟

هیچ کدام نمیتونن نامحدود باشن

Cyrus.The.Great
May 25th, 2015, 21:12
معمولا هاستهای نامحدود خارج بیشتر به معنای کلمه نامحدود نزدیکترند تا هاستهای ایرانی.
ما سرویس سرورپارس نامحدود رو قبلا داشتیم و بد نبود. ولی به امید نامحدود بودن خرید نکنید.

hostorder
May 25th, 2015, 21:57
در نامحدود هم زیاد عکس بریزید و حجم سایت بالا باشه سایت رو ساسپند میکنن و میگند مصرف منابع شما از حد معمول گذشته هست

mercol30
May 26th, 2015, 10:05
ممنون دوستان جوابم را گرفتم. فعلا با همین نامحدود خارجی کار می کنم هر موقع به مشکل برخوردم اون موقع می رم و بر حسب فضایی که نیاز دارم خرید می کنم ...