توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سرور انجیکس
IrIsT
May 24th, 2015, 20:44
سلام و درود به همگی.
من یکی از سرورهام,داخلش انجیکس نصب کردم.واسه یکی از سایت های پر بازدید هستش.
مشخصات سرور هم رم 8 و سی پی یو 4 هسته ای هستش.
روش انیجکس و آپاچی نصب کردم و دایرکت ادمین.
حالا مشکلی که هست اینه که واسه یک سایت پربازدید گذاشم.رم خالی خیلی زیاد هسش.
اما بعضی از لینک ها 502 میاره و حی داخل گوگل هم 502 زیاد هستش.
دوستان میتونن یک کمک بکنن ببینم چه تنظیماتی نیاز هستش و چه کارایی باید کرد؟
منتظر جواب دوستان هستم.
موفق باشید.
nginxweb
May 24th, 2015, 20:56
درود
دوست گرامی apache+nginx نیاز به کانفیگ زیادی دارد برای stable شدن مخصوصا در میزبانی پر بازدید باید کانفیگ صحیحی اعمال شود تا بدرستی کار کند
jahromweb
May 24th, 2015, 21:00
درود
دوست گرامی apache+nginx نیاز به کانفیگ زیادی دارد برای stable شدن مخصوصا در میزبانی پر بازدید باید کانفیگ صحیحی اعمال شود تا بدرستی کار کند
باسلام
باتشکر از نظر شما استاد گرامی
کاملا صحیح است متاسفانه بسیاری فکر میکنند که درحال حاضر که این مورد به کاستوم بیلد اضافه شده نصب ان با کاستوم بیلد کفایت میکند اما چنین نیست و حتما و بدون شک با ارور های اینچنینی روبرو خواهید شد !
همچنین ارور ها و مشکلات دیگر .
IrIsT
May 24th, 2015, 21:16
سلام.
ممنون از تمامی دوستان عزیز.
واسه این سایت سرور مجازی هستش.
خوب دوستان چی پیشنهاد میکنید؟خوب حالا باید چکار کرد؟
jahromweb
May 24th, 2015, 21:17
باسلام مجدد
پیشنهاد بنده درصورت این که زیاد اشنایی با بحث کانفیگ انجینکس و همچنین fastcgi و php-fpm ندارید :
apache 2.2 (mpm worker ) + suPHP
اگر اشنایی با کانفیگ ندارید این مورد ارور های کمتری خواهید داشت
کار دیگری که میتوانید انجام بدهید : یک تاپیک بزنید و درخواست کانفیگ کامل nginx + apache کنید
اگر هم وقت کافی دارید : با مطالعه ی مقاله های موجود (معمولا انگلیسی ) و کسب تجربه میتوانید کانفیگ stable داشته باشید.
پیروز باشید
ارادت
IrIsT
May 24th, 2015, 21:31
سلام و خسته نباشید.من مشکلی با کانفیگ آپاچی به تنهایی ندارم.با انجیکس زیاد کار نکردم.
خوب,حالا دوستان کی میتونه این کارو انجام بده و قیمت پیشنهادی رو بگین.البته با تخفیف ویژه.اطمینان هم واسم مهمه و همچنین کانفیگ درست.
jahromweb
May 24th, 2015, 21:36
سلام و خسته نباشید.من مشکلی با کانفیگ آپاچی به تنهایی ندارم.با انجیکس زیاد کار نکردم.
خوب,حالا دوستان کی میتونه این کارو انجام بده و قیمت پیشنهادی رو بگین.البته با تخفیف ویژه.اطمینان هم واسم مهمه و همچنین کانفیگ درست.
دوست عزیز nginxweb در این ضمینه استاد هستند .
مراجعه کنید بهشون .
موفق باشید
====
اگر بازم مشکلی بود بگید تا بررسی کنم براتون
IrIsT
May 26th, 2015, 22:52
سلام و خسته نباشید.
دوستان یک سوال,
برای کمپایل کردن اپاچی و انجیکس در دایرکت ادمین,
suphp بهتره باشه یا mod php یا php fpm ?
با کدوم یکی کمپایل بشه بهتره؟
با susphp کمپایل کردن خیلی سرعت رو گرفت.با fpm هم یکم اذیت میکنه.
به نظرتون با کدوم یکی کمپایل بشه و بشینم واسه کانفیگ.
کسی میتونه واسه سایت پربازدید کانفیگ انجام بده؟
قیمت هم لطفا بگین.و تضمینی باشه.
OmidX
May 26th, 2015, 22:58
سلام و خسته نباشید.
دوستان یک سوال,
برای کمپایل کردن اپاچی و انجیکس در دایرکت ادمین,
suphp بهتره باشه یا mod php یا php fpm ?
با کدوم یکی کمپایل بشه بهتره؟
با susphp کمپایل کردن خیلی سرعت رو گرفت.با fpm هم یکم اذیت میکنه.
به نظرتون با کدوم یکی کمپایل بشه و بشینم واسه کانفیگ.
کسی میتونه واسه سایت پربازدید کانفیگ انجام بده؟
قیمت هم لطفا بگین.و تضمینی باشه.
اگر امنیت اولویت شماست و سرور ، سرور هاستینگ اشتراکی هست suPHP پیشنهاد میشه ،
اما اگر سرور شخصی شماست و سرعت اولویت شماست هندلر fastcgi پیشنهاد میشه .
IrIsT
May 26th, 2015, 23:09
من امنیت مد نظرم نیست.
فقط سرعت بالا و اینکه پاسخگوی سایت پربازدید باشه.واسه امنیت هیچ مشکلی ندارم.
واسه سرعت خیل مهمه.مشخصات بالایی هم داریم.اما در کل زیاد پاسخ گو نیست و خیلی اذیت داره.خیلی.
meysam021
May 27th, 2015, 01:15
من امنیت مد نظرم نیست.
فقط سرعت بالا و اینکه پاسخگوی سایت پربازدید باشه.واسه امنیت هیچ مشکلی ندارم.
واسه سرعت خیل مهمه.مشخصات بالایی هم داریم.اما در کل زیاد پاسخ گو نیست و خیلی اذیت داره.خیلی.
nginx + apache اصلا پیشنهاد نمیشه برای افزایش سرعت میتونم بهتون بگم الکیه ، باور ندارید تست کنید عقیده منه البته ، پیشنهاد میکنم کلا از nginx استفاده کنید ، بدون هیچ گونه محرکی ، البته اگر فایل .httaccss براتون توی هاست ها مهم نیست.
اینم بگم آپاچی در دایرکت ادمین اگر به درستی کانفیگ بشه برای 1 یا حداقل 5 سایت دست کمی از nginx ندارع
nginxweb
May 27th, 2015, 06:26
nginx + apache اصلا پیشنهاد نمیشه برای افزایش سرعت میتونم بهتون بگم الکیه ، باور ندارید تست کنید عقیده منه البته ، پیشنهاد میکنم کلا از nginx استفاده کنید ، بدون هیچ گونه محرکی ، البته اگر فایل .httaccss براتون توی هاست ها مهم نیست.
اینم بگم آپاچی در دایرکت ادمین اگر به درستی کانفیگ بشه برای 1 یا حداقل 5 سایت دست کمی از nginx ندارع
apache+nginx الکیه؟
اینم بگم آپاچی در دایرکت ادمین اگر به درستی کانفیگ بشه برای 1 یا حداقل 5 سایت دست کمی از nginx ندارع ؟
این آمار دقیق شما واقعا منو مجذوب خودش کرد...
IrIsT
May 27th, 2015, 15:20
سلام.
ممنون گل پسر.
نگاه کنید,من اولش با آپاچی آورده بودم بالا.کانفیگ شده بود.ورکر ها و mpm ها هم ست شده بودن.
اما واقعا از 8 گیگ رم,7 گیگ رو گرفته بود.مای اس کیو ال 300 مگابایت بود.اونم کانفیگش کرده بودم.اما با آپاچی تنها خیلی اذیت میکرد.شاید مثل الان این همه پیغام نداشت,اما در صورت بازدید زیاد کلا هم دیر بالا میومد هم پیغام 503 یا 00 میداد.خیلی اذیت کرد.
اومدیم انجیکس و اپاچی کردیم.کانفیگ اولش با php_mod بود.خیلی 502 داره.حتی کانفیگ factcgi و clinet ها تایم اوت ها هم کرده بودم.اما بازم 502 زیاد بود.
دوست عزیزمون توی همین تاپیک گفتن با سsuphp بیار بالا.کمپایل کردم با suphp , باز هم 502 زیاد داشت و اینکه خیلی سرعتش از mod_php پایین تر بود.
دیشب factcgi هم کردم که باز هم اذیت داشت.مجبور شدم به mod_php تغییر بدم و با mod_rouid بیارم بالا.
سرعتش بد نیست.اما بعضی وقتها درخواست ها میره بالا 502 میده.
رم خیلی خالی هستش.زیاد هاست هایی که روی این سرور هست مهم نیست.فقط در اصل واسه همین سایت موزیک هستش.
اما هرکار میکنیم اذیت داره.هم دیر میاد بالا هم پیغام های 502 زیاد میده.
یعنی دیگه موندم چطوریه.
با این مشخصاتی که رور داره که رم 8 و سی پی یو 4 و ..... عملا نباید اینطوری باشه.اما بازم یک جای کار می لنگه.
سرورش از خارج تهیه شده و کیفیت سرور هم خوبه.مستقیم از خارجی ها گرفتیم.
اما واقعا توش موندیم.
از یک طرف سایت هایی هستن که با آپاچی تنها میارن بالا خیلی سرعت بالاست,که واسه ما نشد و انجیکس و اپاچی هم کردیم نشد و .....
واقعا گیر کردیم این وسط که چکارش کنیم.
یعنی کسی هم نبوده که یک کمکی بکنه ( البته بگم از تمامی شما دوستان و دیگر دوستان که پیام دادن یا اینجا و توی دیگر تاپیک ها کمک کردن ممنون )
یعنی توش گیر کردم خفن.
meysam021
May 27th, 2015, 17:14
apache+nginx الکیه؟
اینم بگم آپاچی در دایرکت ادمین اگر به درستی کانفیگ بشه برای 1 یا حداقل 5 سایت دست کمی از nginx ندارع ؟
این آمار دقیق شما واقعا منو مجذوب خودش کرد...
دوست گرامی nginx که شما ارائه میدید بنظرتون nginx است یا یه پلاگین محرک فقط نمایشی ، در یک سرور اگر امنیت براتون مهم نباشه نباید برای میزبانی اشتراکی ازش استفاده بشه چون دسترسی کاربر به یک هاست یعنی مرگ بقیه سایت ها ، برای سایت های پربازدید 1 سایت روی یک سرور مجازی تاکید میکنم مجازی ، آپاچی بزور جوابگو هست ، و باعث بالا رفتن لود میشه که آخرش کندی رو در پیش داره ، هیچ وقت از روی چیزی که نوشتن قضاوت نکنید یه چیزو تست کنید بعد بیاید چون نوشته بالا کاربریتون nginx با بنده اینجور صحبت کنید ما سایت رتبه 300 ایران دانلود نرم افزار داریم سایت خبر خوان داریم یک سرور اختصاصی برا سایتش بزور جوابگو هست پلاگین هایی که داره وردپرس این چیزا رو نمیشناسه در مورد مدیریت محتواهای دیگه هم بستگی به نوعشون داره ، ایران سامانه وب سایت خبرخوانی و خبری تولید میکنه که بعضیاشون موتور دارن میدونید این موتور ها چی هستند؟ سایت پربازدید وقتی ساپورت کردید متوجه میشید حرف رو میشه راحت زد ولی وقتی سایت سوار شد رو یه سرور متوجه میشید که اونقدم نیست.
من فقط نظر خودمو دادم دوست IrIsT اینقدم با nginx کار کردیم که دیگه رو پیشونیم نوشته nginx ، بعضی طراحای سایت های nginx کار ما رو خوب میشناسن ، ارور 502 هم وقتی بازدیدتون به 100 نفر همزمان بالاتر میره ظاهر میشه.
و یا منابع فول میکنه
یا حق
jahromweb
May 27th, 2015, 17:36
دوست گرامی nginx که شما ارائه میدید بنظرتون nginx است یا یه پلاگین محرک فقط نمایشی ، در یک سرور اگر امنیت براتون مهم نباشه نباید برای میزبانی اشتراکی ازش استفاده بشه چون دسترسی کاربر به یک هاست یعنی مرگ بقیه سایت ها ، برای سایت های پربازدید 1 سایت روی یک سرور مجازی تاکید میکنم مجازی ، آپاچی بزور جوابگو هست ، و باعث بالا رفتن لود میشه که آخرش کندی رو در پیش داره ، هیچ وقت از روی چیزی که نوشتن قضاوت نکنید یه چیزو تست کنید بعد بیاید چون نوشته بالا کاربریتون nginx با بنده اینجور صحبت کنید ما سایت رتبه 300 ایران دانلود نرم افزار داریم سایت خبر خوان داریم یک سرور اختصاصی برا سایتش بزور جوابگو هست پلاگین هایی که داره وردپرس این چیزا رو نمیشناسه در مورد مدیریت محتواهای دیگه هم بستگی به نوعشون داره ، ایران سامانه وب سایت خبرخوانی و خبری تولید میکنه که بعضیاشون موتور دارن میدونید این موتور ها چی هستند؟ سایت پربازدید وقتی ساپورت کردید متوجه میشید حرف رو میشه راحت زد ولی وقتی سایت سوار شد رو یه سرور متوجه میشید که اونقدم نیست.
من فقط نظر خودمو دادم دوست IrIsT اینقدم با nginx کار کردیم که دیگه رو پیشونیم نوشته nginx ، بعضی طراحای سایت های nginx کار ما رو خوب میشناسن ، ارور 502 هم وقتی بازدیدتون به 100 نفر همزمان بالاتر میره ظاهر میشه.
و یا منابع فول میکنه
یا حق
باسلام
جناب جسارتا فقط پلاگین nginxweb را ناامن میدانید یا کلا انجینکس یا انجینکس + اپاچی؟
اگر مورد دوم هست بفرمایید تا یک سرور با شرایط زیر :
cgi + perl + paython + ssh! =yes
disable_functions = none
خدمتتان تقدیم شود و بای پس کنید و به هاست های دیگر دسترسی بگیرید.
درحال حاضر apache + php-fpm است اما درصورت تمایل به کانفیگ مورد نظر(انجینکس) تغییر میدهیم.
متوجه نشدم علتی که انجینکس را ناامن میدانید چیست .
مثلا سیملینک میزنید؟ و سرور هک میشود؟ یا لوکال روت میگیرید؟
اگر منظور پرکردن پردازنده و موراد این چنینی هست که بحث جدا...
لطفا شفاف تر توضیح دهید. قصد تخریب نیست فقط علاقه داشتم که درصورت اثبات ناامن بودن انجینکس از این پس ، دیگر از ان استفاده نکنیم.
ارادتمند
nginxweb
May 27th, 2015, 17:37
و یا منابع فول میکنه
یا حق
دوست عزیز نمیدونم چقدر تجربه در کارکرد با وب سرورها دارید اما حرفهاتون نه جنبه علمی دارد نه تجربی و صرفا جنبه طرفداری بیهوده و استدلال شخصی شماست..
کاملا مسلم هستش که apache+nginx بدلیل اینکه nginx درخواست های استاتینک را هندل میکند و این وب سرور در این کار بسیار سریعتر اپاچی کار میکند بدلیل اینکه باعث کاهش فشار روی اپاچی میشود هم مصرف کمتری دارد و هم سرعت لود بهتری تجربه خواهید کرد. nginx وب سرور کم مصرفی هستش و در درخواست های بالا بسیار بهتر عمل میکند ارورهایی مانند 502 gateway نیز بدلیل کانفیگ نا صحیح اپاچی و وب سرور nginx میباشد که اگر nginx بصورت reverse نصب شود و اپاچی لحظه ای استاپ شود شما با این error مواجه میشوید. پس سعی کنید بجای دلایل شخصی و بی اساس دلایل روشن علمی برای حرفی که میزنید بیاورید. ما چندین سال هستش از ترکیب apache+nginx حتی برای هاستینگ های بسیار معتبری که اسم نمیارم و در همین انجمن نیز هستند و خارج از انجمن با صدها سایت روی سرور و حتی سرورهای پر بازدید استفاده کرده ایم و بازدهی محسوسی نسبت به اپاچی تنها دارد البته برای سرورهای دانلود بدلیل 2 وب سرور بودن مناسب نیست اما برای هاستینگ ها بسیار ایده آل است. در کل بحث reverse pro-xy یک بحث جا افتاده میباشد و شما اگر آشنا باشید هر کش و وب سروری را میتوانید بصورت reverse و backend استفاده کنید مثلا میتوانید apache+lighthttpd استفاده کنید وو.. همه شدنی میباشد. اگر شما نتیجه خوبی از apache و ترکیبش با وب سرورهای دیگر نگرفتید دلیلی بر نفی این ترکیب نخواهد بود.
ارادت
jahromweb
May 27th, 2015, 17:42
@irist:
جناب بنده چندین بار تست کردم درصورت کانفیگ صحیح fastcgi سرعت بالایی دارد و روی سایت های پربازدید خوب جواب میدهد.
suphp نیز امنیت خوب و سرعت نسبتا مناسبی دارد درحال حاضر هاستینگ های بزرگی مانند hostgator از ان استفاده میکنند (میتوانید در سایتشان این مورد را پیدا کنید)
شما انجینکس را با کانفیگ مناسب و با یکی از این ها نصب کنید (nginx + apache) سرعت خوبی را خواهید دید.
همان طور که پیش تر نیز گفته شد میتوانید به nginxweb برای این منظور مراجعه کنید
IrIsT
May 27th, 2015, 17:55
سلام و درود.
ممنون از دوستان.
من هم با میثم جان موافقم.من کانفیگر حرفه ای نیستم.فقط و فقط بر اساس اینکه خیلی با سرورهای مختلف کار کردم با میثم جان موافقم.
در مورد امنیت انجیکس گفتن,انجیکس مشکلات امنیتی خودشو داره که با بستن سیملینک توی کانفیگ اصلی خود انجیکس دسترسی رو میبنده.
اما انجیکس و آپاچی وقتی کمپایل میشن,از لحاظ امنیت میشه از آپاچی گرفت و دسترسی ها رو از طریق آپاچی گرفت و به قول میثم جان میشه گفت از لحاظ امنیت نمایشی هستش.و بیشترین کار رو آپاچی میکنه.اما اگه انجیکس خالی باشه دیگه امنیتش یکم افت میکنه و باید روی خود انجیکس کار کرد.
پس آپاچی و انجیکس از لحاظ امنیت خوبه.
من مسئله امنیت واسم مهم نیست.من فقط سرعت واسم مهمه که باید راه حلشو پیدا کنم و دوستان کمک کنن.
meysam021
May 27th, 2015, 18:02
باسلام
جناب جسارتا فقط پلاگین nginxweb را ناامن میدانید یا کلا انجینکس یا انجینکس + اپاچی؟
اگر مورد دوم هست بفرمایید تا یک سرور با شرایط زیر :
cgi + perl + paython + ssh! =yes
disable_functions = none
خدمتتان تقدیم شود و بای پس کنید و به هاست های دیگر دسترسی بگیرید.
درحال حاضر apache + php-fpm است اما درصورت تمایل به کانفیگ مورد نظر(انجینکس) تغییر میدهیم.
متوجه نشدم علتی که انجینکس را ناامن میدانید چیست .
مثلا سیملینک میزنید؟ و سرور هک میشود؟ یا لوکال روت میگیرید؟
اگر منظور پرکردن پردازنده و موراد این چنینی هست که بحث جدا...
لطفا شفاف تر توضیح دهید. قصد تخریب نیست فقط علاقه داشتم که درصورت اثبات ناامن بودن انجینکس از این پس ، دیگر از ان استفاده نکنیم.
ارادتمند
دوست عزیزم ، تنها چیزی که شما رو گول زده و nginx رو امن میدونید عدم پشتیبانی از .httaccss هست که هکر اگر یکم وارد باشه از طریق .httaccss میتونه جاده نفوذه به سرورو برای خودش راحت باز کنه بنده هکر نیستم و تجربه کردم این چیزا رو ، حالا اگر هکرمون یکم وارد تر باشه میتونه راحت تر این حرفا nginx رو دور بزنه ، بازم تاکید میکنم nginx نه اونی که دوست مهندسمون nginxweb ارائه میده ، چون nginx کاملا رایگان هست و کلا سرویس هاش از آپاجی جداست نه بصورت ****** مانند.
تشکر از دوست عزیز IrIsT (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=65924) به هرحال پیشنهاد میکنم همه رو تست کنید خودتون به نتیجه بهتر برسید.
کمک هم خواستید درخدمتیم.
من دیگه کوپنم داره سر میره توی انجمن باید رفت زحمت کنم یا حق
jahromweb
May 27th, 2015, 18:11
سلام و درود.
ممنون از دوستان.
من هم با میثم جان موافقم.من کانفیگر حرفه ای نیستم.فقط و فقط بر اساس اینکه خیلی با سرورهای مختلف کار کردم با میثم جان موافقم.
در مورد امنیت انجیکس گفتن,انجیکس مشکلات امنیتی خودشو داره که با بستن سیملینک توی کانفیگ اصلی خود انجیکس دسترسی رو میبنده.
اما انجیکس و آپاچی وقتی کمپایل میشن,از لحاظ امنیت میشه از آپاچی گرفت و دسترسی ها رو از طریق آپاچی گرفت و به قول میثم جان میشه گفت از لحاظ امنیت نمایشی هستش.و بیشترین کار رو آپاچی میکنه.اما اگه انجیکس خالی باشه دیگه امنیتش یکم افت میکنه و باید روی خود انجیکس کار کرد.
پس آپاچی و انجیکس از لحاظ امنیت خوبه.
من مسئله امنیت واسم مهم نیست.من فقط سرعت واسم مهمه که باید راه حلشو پیدا کنم و دوستان کمک کنن.
جناب جسارتا درمورد سیملینک که فرمودید پیشنهاد میکنم از صفحات زیر دیدن کنید :
http://nginx.org/en/docs/http/ngx_http_core_module.html
https://www.packtpub.com/books/content/nginx-http-server
همچنین این مورد در دایرکت ادمین نیز حل گردیده :
http://files.directadmin.com/services/custombuild/2.0/custombuild/configure/nginx_reverse/conf/nginx-defaults.conf
خط :
disable_symlinks if_not_owner from=$document_root;
درمورد امن تر بودن اپاچی شکی نیست اما من nginx+apache برا برای هاستینگ مناسب میدانم
همچنین nginx برای موارد تک سایت
IrIsT
May 27th, 2015, 18:16
سلام و درود.
jahromweb جان,ما هکر نیستیم اما هکر هارو دوست داریم :D
از شوخی گذشته بریم سر این بحث
اول گفتم داخل پستم که :
این حرف رو زدم و کدش رو از بر نبودم که شما الان گذاشتین که خود دایرکت گفته.بله.به همین اشاره کردم.اما همه اینو نمیدونن
اما مگه راه های سیملینک همین یکی هستش؟
همتون با دایرکت ادمین کار کردین.درسته؟
خوب یک مشکلی که خود دایرکت داره استفاده از ip/~user
که داخل اپاچی راحت میشه بست و حتی با ماژول هایی میشه جلوشو گرفت.اما واسه انجیکس این بازه و تست کردم.وقتی این باز باشه که یکی روی یک سایت شل بریزه به کل دسترسی پیدا میکنه.چون به نام ادمین خورده.ادمین هم یوزرهایی که میسازه رو میشه دسترسی داشت.
آپاچی خیلی راحیت میشه جلوی توابع رو گرفت که بعضی توابع های معمولی هم هست که باعث خوندن فایلی میشه.اما انجیکس به تنهایی این قابلیت رو نداره و واسه بستن این قسمت هم یکم دنگ و فنگ داره.
البته من پنل انجیکس که دوست عزیزمون گفتن رو نمیگم.هم خود انجیکس رو که میثم جان هم اشاره کرد رو میگم.
از لحاظ امنیت همه چی میشکلات خودشو داره و نمیشه گفت که همه چی امنه.این فکر کاملا اشتباهه.به هزاران دلیل هم میتونم ثابت کنم که نمیشه گفت که با یک ماژول و کمپایل دیگه امنیت بالاست و .....
پس این همه سایت و سرور و ...... که خیلی امنیت داشتن هم هک شدن از کجاها خوردن؟از همین روش هایی هستش که ما میگیم نمیشه اما واسه یک هکر میشه.
اما باز از این ور خود اپاچی یک نقطه ضعف های بزرگی داره که انجیکس نداره.
در کل همه چی یک خوبی هایی داره یک بدی هایی داره.پس نمیشه گفت که همه چی امنه.فقط باید وقت گذاشت و کار کرد.
jahromweb
May 27th, 2015, 19:00
irist:
باتشکر از لطفی که کردید و توضیحاتی که دادید :
فقط ۳ مورد :
۱)خود من در هاست اشتراکی فقط از nginx + apache استفاده میکنم و بحث سیملینک حل میشود و همچنین امنیت
۲)درمورد امن تر بودن اپاچی حرف شما صحیح است
۳)درمورد مسئله یی که در پست اخر اشاره کردید باید گفت که خیلی اسان و در یک دقیقه میتوان جلوی ان را گرفت:
درمورد بستن ip/~user :
کافی است بخش مربوط به ان را در فایل vhost در تنظیمات انجینکس را حذف کرد
فایل به این صورت است:
http://files.directadmin.com/services/custombuild/2.0/custombuild/configure/nginx/conf/nginx-vhosts.conf
البته باز هم میگویم انجینکس به تنهایی برای هاست اشتراکی مناسب نیست.
مورد دیگری هست لطفا خصوصی