سلاممن قبل از اینکه افزونه all in one seo رو نصب کنم از word pres seo استفاده میکردم اون موقع با سایت های تست سعو تست میگرفتم میدیدم سعو سایتم حدودا نزدیکا های 35 اما وقتی all in one رو نصب کردم و جفتش رو همزمان استفاده کردم سعو اومد حدود 44 و ورودی گوگلم هم بالاتر رفته بعضی ها میگن جفتش نباید نصب باشه گوگل گیج میشهواقعا راسته ؟هیچ راهی نیست جفتش رو باهم استفاده کنی؟
گرامی اگر yoast رو درست تنظیم کنید کفایت میکنه.... هر دو کنار هم کار آمد نیست!
yas1717
May 24th, 2015, 14:38
گرامی اگر yoast رو درست تنظیم کنید کفایت میکنه.... هر دو کنار هم کار آمد نیست!
حوب چرا کار امد نیس
من دنبال جواب این سوالم
mchteh
May 24th, 2015, 14:45
حوب چرا کار امد نیس
من دنبال جواب این سوالم
کار امد نیست چون داری هر تگی رو دوبار تکرار میکنی با کلمات نسبتا متفاوت و گوگل اگ اینو بذار پای اسپم سازی حالتو میگیره
بااین وجود سعی کن اگ میخوای از جفتش استفاده کنی عنوان و توضیحات و کیبورد جفتش رو فتوکپی برابر اصل هم بزنی
yas1717
May 24th, 2015, 14:49
کار امد نیست چون داری هر تگی رو دوبار تکرار میکنی با کلمات نسبتا متفاوت و گوگل اگ اینو بذار پای اسپم سازی حالتو میگیره
بااین وجود سعی کن اگ میخوای از جفتش استفاده کنی عنوان و توضیحات و کیبورد جفتش رو فتوکپی برابر اصل هم بزنی
من برای هر پست فقط تگ های یوست رو پر میکردم تگ های اون یکی رو پر نمیکردم
اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
mchteh
May 24th, 2015, 16:08
من برای هر پست فقط تگ های یوست رو پر میکردم تگ های اون یکی رو پر نمیکردم
اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
مهندس وقتی تگ هاشو پر نمیکنی پس چرا اصلا نصب کردی اگ نیاز نداری پاک کن
ennovin
May 25th, 2015, 14:39
سلام
دوست عزیز سعی کنید از یک افزونه استفاده کنید! اما به پایین اومدن گهگاه آمار گوگل زیاد احساس نگرانی نکنید، امری طبیعیه
ولی من پیشنهاد میکنم اگه هر دو رو میخواهید نگه دارید باید هر دو رو پر کنید اگه نه یکی رو انتخاب کنید! Yoast جواب خودش رو پس داده و بهتره
موفق باشید