توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور برای دانلود فایل و ذخیره روی dvd
haminfar
August 25th, 2010, 23:35
سلام ، من یه سرور توی آلمان دارم ، می خوام یه سروری چیزی توی ایران بگیرم و اطلاعات اون سرور رو بریزم روی این یکی ، مشکل اینجاست که من دنبال دتاسنتری می گردم تو ایران که بتونه فایل های انتقال داده شده رو برای من به صورت dvd برام بده ، جایی رو میشناسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Vahid
August 25th, 2010, 23:38
مرکز دانلود + انجام دانلود + سفارش دانلود حجیم + دریافت فایل های حجیم + اینترنت پر سرعت + (http://downloadzone.ir)
haminfar
August 25th, 2010, 23:42
ممنون ولی من می خوام یه سرور باشه ....
Online24
August 25th, 2010, 23:50
با دیتاسنتر های ایرانی تماس بگیرید . مسلما توانایی انجام این کار رو دارند ( در قبال دریافت هزینه )
توصیه میشه اجازه Download و انتقال و دسترسی به اطلاعات رو به شرکت یا فرد مورد اعتماد بدید .
( از دیتاسنتر کمک بخواید و در صورت نیاز توافقنامه درخواست کنید )
* بستگی به نوع و ارزش اطلاعات شما داره ...
میتونیددر ابتدا انتقال رو انجام بدید . ( به دیتاسنتر اگر بسپرید هزینه اون رو هم باید پرداخت کنید )
بعد از منتقل شدن Backup اطلاعات رو Download کنید .
ISP ها هم این سرویس رو باید داشته باشند .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
ممنون ولی من می خوام یه سرور باشه ....
انتقال روی سرور زحمتی نداره !
قسمتی که فرمودید اطلاعات رو روی DVD میخواید ، وحید جان این سایت رو معرفی کرد .
این جور افراد اطلاعات شما رو download میکنند و براتون روی DVD یا ... ارسال میکنند .
Aria
August 26th, 2010, 00:13
سلام.
در صورت تمایل میتوانید از شرکت میزبانی هاست ایران سرور مجازی ویندوز خریداری نمایید و پس از download شدن اطلاعات، آنها را به صورت فایل ISO در آورید (با برنامه های رایگانی مثل ISO Creator و ...) و سپس درخواست بفرمایید تا فایل ISO برای شما روی یک یا چند DVD رایت شود و سپس حضوری به شرکت مراجعه نمایید و DVD را تحویل بگیرید.
در صورت تمایل به انجام این مورد، اطلاع بفرمایید تا هماهنگی های لازم با بخش فروش انجام شود.