PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره هاست های نامحدود ایرانی محصوصا سرور پارس serverpars

mercol30
May 23rd, 2015, 13:34
سلام. دوستان می خواهم هاست نامحدود بگیرم از شرکت های داخلی که مشکلات پشتیبانی نداشته باشم. به نظرتان این شرکت هاست چطور هست:

http://www.serverpars.com/

پیشنهاد دیگری دارید. ولی لطفا اگر کسی از این شرکت گرفته اگر راضی یا ناراضی هست لطفا بگوید.

اینم قیمت هاش هست:

http://www.serverpars.com/linux-host

سرزمین
May 23rd, 2015, 14:24
چیزی به نام نامحدود وجود نداره هاست هایی با این عنوان و این شکل هم برای سایت های کم بازدید و کم حجم مورد استفاده قرار میگیرن.

از سرور پارس سرویس داشتم شرکت خوبی هستن اما در قضیه پشتیبانی البته قبلاً یه مقدار دیر پاسخ میدادن.

mahdi-relax
May 23rd, 2015, 14:35
من قبلا ازشون همین سرویس هاست نامحدود رو گرفته بودم
متاسفانه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره برای راه اندازی چت روم روی این پلن هم نمیشه استفاده کرد بلافاصله ساسپند میکنند
در واقع حجم مجازتون تقریبا در حد 5 تا 10 گیگ هست بیشتر از این مقدار بشه بهتون اخطار میدن که به عنوان هاست دانلود نباید استفاده کنید

AlmaHost
May 23rd, 2015, 14:55
سلام
پلن نامحدود روی فضای میزبانی سایت یک چیز است و هاست فایل و یا هاست دانلود چیز دیگر
اگر این معانی را تفکیک کنید خواهید دید شرکت هایی که هاست میزبانی سایت میدهند بی راه نگفته اند چون میزبانی برای خود سایت نهایت فکر میکنید چقدر فضا اشغال میکند؟
در سایت های معتبر خارجی وقتی میگویند هاست میزبانی سایت نامحدود بدان معنی میباشد که شما سایت خود را میتوانید تا هر میزان فضا میزبانی کنید ولی اگر برای هاست دانلود از ان استفاده کنید سایت را ساسپند میکنند البته استفاده برای هاست فایل ( انباری ) مشکلی ندارند
بعد از گذر از مورد فضا میرسیم به مبحث شیرین منابع و ریسورس که تا انجا که من میدانم فضای نامحدود ارتباطی با ریسورس نا محدود نداشته و ندارد و صرفا باید دید سیاست واگذاری منابع در شرکت های ارائه دهنده سرویس چگونه است که در این موارد کاربر میتواند این پرسش را از انها مطرح کند
پس فضای نامحدود را میتوان دارای معانی مختلف شمرد ولی نزدیک ترین آن میتواند توضیحات بالا باشد
موفق وپیروز

kool
May 23rd, 2015, 23:04
سلام
یک مورد بی معنی است
شما فرض محال، فکر کنید این سرویس دهنده کلا یک سایت رو روی سرور اختصاصی خود هاست کنه که هاردش 6 ترابایت هست مثلا. آیا 6 ترابایت یا بیشتر میتونه نامحدود فضا بده؟ (مثلا می خواد 6000000 ترابایت فضا بده).
برای هاست دانلود نیز نمیتونید استفاده کنید و هر قدر هم سایت شما فایل داشته باشه بیشتر از 5 یا 10 یا 20 گیگ نمیشه معمولا.
روش دیگه هم بخواهید پر کنید ساسبند میکنن. خوب پس اینجا خودتون خودتون رو گول می زنید، چرا که بهتر این هست که حداقل به صورت رسمی فضای مجاز شما مشخص باشه که حداقل بتونید بدون مشکل اون فضایی که حق خودتون هست و به قیمت خودش استفاده کنید.

parsnod
May 24th, 2015, 13:55
سلام

اگر پشتیبانی مد نظرتون باشه واقعا پشتیبانی عالی داره سرور پارس ولی برای هاست نامحدود بگم که وجود نداره بهتره اگر دانش فنی هاستینگ دارین از سرور مجازی استفاده کنید

zarat
May 24th, 2015, 15:08
سرور پارس در مجموع میزبان خوبیه اما توی این پلن های نامحدود ساسپندی زیاد دیدم .

ali09366
May 24th, 2015, 15:13
مشتریانی که قبل از خرید هاست نامحدود از ما در این باره سوال می پرسند ، پاسخ ما این است : هاست نامحدود به معنای هاست بی نهایت نیست ،، هاست نامحدود به معنای این است که فضا و پهنای باند این هاست محدود نیست و پاسخگو نیاز های یک سایت بزرگ می باشد .

Zimaserver
May 24th, 2015, 20:41
با سلام
کیفیت خوب هستش
اما
اولا همینطور که دوستان فرمودن پیزی به نام نامحدود نداریم و ساسپنسید میشه.
دوما پشتیبانی دیر جوابگو هستند.

s0NY
May 24th, 2015, 22:41
تاپیک های نارضایتی سرچ کنین میبینین

mercol30
May 25th, 2015, 10:06
ممنون از دوستان ... معنی نامحدود را می دانم.. البته بعضی شرکت ها خوب باهات تا می کنند ولی بعضیا نه ... می خواستم قبل اینکه برم سراغ خرید مستقیم از هاست های مطرح دنیا اول یک سالی از هاست داخلی استفاده کنم. و بعدا اقدام کنم.. حالا یک سوال دیگه که پیش می آید اینه که به نظرتان پلن نامحدود ایران را انتخاب کنم یا خارج را ...

elcera
June 6th, 2015, 09:29
فشل ترين سرويسي كه تا حالا ديدم. هيچ كارشون درست نيست كلا اليكه! پولم خوردن برم نگردوندن... به هيمن راحتي!!

mgtco
June 6th, 2015, 09:33
بعضی از سرویس دهنده های خارجی هستند که پشتیبانی عالی دارند حتی بهتر از ایران!
البته بعضی از سرویس دهنده های داخلی هم هستند که نمایندگی دارند و پشتیبانی هم به عهده آنهاست.
اگر خواستید تو پ.خ براتون ارسال کنم چون اینجا تبلیغ محسوب میشه

GREAT
June 6th, 2015, 09:36
دوست عزیزم اولا هاست نامحدود به معمی فضای نامحدود نیست و صرفا به این معناست که شما محدودتی روی دیسک فعلی سرور نداری که این دیسک ممکنه 240 گیگ یا 4 ترابایت باشه
و مسئله ی دوم بنظر من شما از هاستینگ های داخلی استفاده کنید خیلی بهتره
چون از نظر کیفیت فکر نمیکنم کم داشته باشیم از هاستینگ های خارجی با وجود این همه متخصص

hamra
June 6th, 2015, 09:55
پشتیبانی سرور پارس 0 هست .
الان تیکت بزنید فردا پس فردا پاسخ میدن .
بنده ازشون هاست ویندوز داشتم مشکلی روی سرور نبود اما یه تیکت بزنی خدا داند کی پاسخ بدند !

ali09366
June 6th, 2015, 11:04
پشتیبانی سرور پارس 0 هست .
الان تیکت بزنید فردا پس فردا پاسخ میدن .
بنده ازشون هاست ویندوز داشتم مشکلی روی سرور نبود اما یه تیکت بزنی خدا داند کی پاسخ بدند !
عرض ادب
در پی نشستی که با مدیران این شرکت در 7 ماه اخیر داشتم ، این موضوع رو قبول کردند که پاسخگویی به تیکت ها در گذشته بسیار به طول می انجامیده است ، اما فرمودند در حال حاظر زیر 30 دقیقه به تمام تیکت ها پاسخ می دهیم .
شما هم اکنون از مشتری این شرکت هستید ؟ یا موضوعی که می فرمایید مربوط به گدشته است ؟

zarindesig
June 6th, 2015, 11:07
ببینید سرور پارس و حتی افرادی که هاست و ... میفروشند اسم نامحدود میزنند مشکلی نیست ممکنه پهنا باند و یا دیتابیس ایناش نامحدود باشه حتی فضا نامحدود میزنند پس یعنی به شما اجازه میدن هرچقدر بخواید بریزید
اما تا زمانی که به سرور اسیبی نرسه از هاست شما تو سی پنل unlimted وجود دارد
اما چیزی وجود ندارد نامحدود باشه بالاخره یک فضایی داره اما بالاخره فضاشون آن قدر هست که میزان زیادی فضا داشته باشند برای این نوع پلن ها

arkahost
June 6th, 2015, 11:57
سلام پیشنهاد میکنم از سرور مجازی استفاده کنید .

mersad-mr
June 6th, 2015, 16:49
سرویس هاشون خیلی خوب هست اما پشتیبانی شون به خوبی سرویس هاشون نیست

lord of persia
June 7th, 2015, 12:41
چیزی بنام تاپیک خارجی اصلاً وجکود خارجی نداره... مگر یک سایت معمولی چه میزان مصرف داره؟ مطمئن باشید اگر حجم سایت شما زیاد شود بلافاصله ساسپند میکنند.