توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با cpu سرور مجازی
behrooz_iri
August 25th, 2010, 21:41
سلام من یه سرور مجاز با remote دارم بعد از یه ساعت کار کردن cpu میچسبه رو 100٪ و انقدر که به زور میتونم حتی اینتر نت اکسپلورر رو باز کنم ؟؟ مشکل از چیه ؟؟ البته زیاد کار میکشم
باید ارتقا بدم ؟؟ درست مثل زمانی میشه که شما سیستمتون تقریبا هنگ کرده و به زور فرمان میبره
Vahid
August 25th, 2010, 21:58
توی Taskmgr چه پروسسی رو نشون میده که داره CPU مصرف میکنه؟
behrooz_iri
August 25th, 2010, 22:02
وحید firefox هستش میدونم بالا مصرف میکنم ولی مساله اینه که مگه cpu شیر نیست ؟؟ با ارتقا درست میشه؟؟
بقیه browser ها رو هم تست کردم مشکل حل نشده نیم تا یک ساعت که از کارش میگذره دیگه از 100 پایین نمیاد
1eng.ir
August 25th, 2010, 22:04
وحید firefox هستش میدونم بالا مصرف میکنم ولی مساله اینه که مگه cpu شیر نیست ؟؟ با ارتقا درست میشه؟؟
بقیه browser ها رو هم تست کردم مشکل حل نشده نیم تا یک ساعت که از کارش میگذره دیگه از 100 پایین نمیاد
سی پی یو هم میشه Limit کرد!
behrooz_iri
August 25th, 2010, 22:06
حالا با ارتقا درست میشه یا نه؟
1eng.ir
August 25th, 2010, 22:12
حالا با ارتقا درست میشه یا نه؟
باید ببینی مشکل از کجاست ...
ممکنه سی پی اصلی سرور مصرفش رفته بالا که نمیتونی کاریش کنی.
اگه سی پی یو لیمیت باشه با افزایش فرکانس درست میشه ...
MagicVps.Com
August 25th, 2010, 23:07
احتمالش زیاد هست که روی سرور اصلی بیش از حد vps ساخته شده باشه
دیده شده بعضی از دوستان سرور با رم بالا میگیرن ( منظورم با شخص خاصی نیست بصورت کلی گفتم ) بعد شروع میکنند با قیمت پایین vps فروختن که با ساختن تعداد زیاد vps با توچه به داشتن رم زیاد جبران قیمت ارزون میکنند ولی غافل از اینکه لود سیپو اصلی با لا میرود و هم اینکه سرعت هارد به شدن افت میکنند در نتیجه مشکلی مثل مال شما ممکنه روی ویپیاس مشتری پیش میاد
و البته مشکل شما اینشالله مربوط به این قضیه نمیباشد و حل میشود چون اگر اینطور باشه حل شدنی نیست حداقل روی اون سرور فعلی
Talahost.Com
August 25th, 2010, 23:51
وحید firefox هستش میدونم بالا مصرف میکنم ولی مساله اینه که مگه cpu شیر نیست ؟؟
فایرفاکس خیلی رم مصرف می کنه. مصرف رم و سی پی یو رو ببین. البته ff از بقیه بهتره.