ما یک سایتی مثل جهان پی و پی لاین و... میخایم از نوع ارزیش که پلاگینش رو بتونیم به whmcs وصل کنیم و مشتری بتونه با webmoney ,perfectmoney,bitcoin و یا پی پال خرید کنه.
ممنون میشم معرفی کنید.
- - - Updated - - -
الان سایت هایی مثل جهان پی که کار رو خیلی راحت کرده و کارمزد کمی میگیره و میشه از درگاهش استفاده کرد بدون اینکه دردسر های گرفتن درگاه مستقیم از بانک رو داشت.
یک سایت نمونه خارجی میخام معرفی کنید مثل همین.
dayapay.com
May 25th, 2015, 18:41
http://www.avangate.com
nima-s
May 25th, 2015, 21:48
اسکریل یک درگاه واسطه ی فکر میکنم انگلیسی هست درست مثل جهان پی. اعتبار جهانی بالایی هم داره. در ایران هم عده ای دلار این درگاه رو خرید و فروش میکنند اما اینکه تا چه حد در پذیرش پلاگین سی ام اس های مختلف انعطاف پذیر هست خبر ندارم. از طرفی تا اونجایی که اطلاع دارم میشه با ویزا کارت و مستر کارت و کلا با دلار حقیقی از این درگاه واسطه خرید کرد. با بانکهایی که شما میخواید رو اطلاعی ندارم که میشه یا خیر.
https://www.skrill.com/
موفق باشید
keivanpro
May 26th, 2015, 17:19
اسکریل یک درگاه واسطه ی فکر میکنم انگلیسی هست درست مثل جهان پی. اعتبار جهانی بالایی هم داره. در ایران هم عده ای دلار این درگاه رو خرید و فروش میکنند اما اینکه تا چه حد در پذیرش پلاگین سی ام اس های مختلف انعطاف پذیر هست خبر ندارم. از طرفی تا اونجایی که اطلاع دارم میشه با ویزا کارت و مستر کارت و کلا با دلار حقیقی از این درگاه واسطه خرید کرد. با بانکهایی که شما میخواید رو اطلاعی ندارم که میشه یا خیر.
https://www.skrill.com/
موفق باشید
دوست عزیز اسکریل ایران را تحریم چی جوری می شه باهاش کار کرد؟
الان با آی پی ایران نمی شه با اسکریل کار کرد...سریع حساب را می بنده.. شما چطوری می خوایید ازش به عنوان ایرانی ازش درگاه بگیرید؟
- - - Updated - - -
http://www.avangate.com
دوست عزیز خود شما تجربه کار با این سایت را دارید؟
dayapay.com
May 26th, 2015, 17:46
دوست عزیز اسکریل ایران را تحریم چی جوری می شه باهاش کار کرد؟
الان با آی پی ایران نمی شه با اسکریل کار کرد...سریع حساب را می بنده.. شما چطوری می خوایید ازش به عنوان ایرانی ازش درگاه بگیرید؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز خود شما تجربه کار با این سایت را دارید؟
بله کارکردیم
ولی باید با مشخصات حقیقی خارجی استفاده بفرمایید.
Mr.Pouria
May 26th, 2015, 21:46
موضع جالبه منم دنبال همچین چیزی هستم به نتیجه نرسیدم قبلا
rezaserver
May 26th, 2015, 21:49
بله کارکردیم
سلام
هویت خارجی باشه پس چجوری تسویه حساب بزنم به حساب خودمون ؟!
jahromweb
May 26th, 2015, 21:51
سلام
سلام
باید بریزید به حساب کسی که پی پال یا مستر داره
dayapay.com
May 26th, 2015, 22:31
سلام
باید هویت خارجی داشته باشید + حساب پی پال خارجی مبلغ رو با کارمز ۸ درصد به حساب پی پالتون واریز می کنند.
پ ن: انشالله ما به زودی همچین سرویسی خواهیم داد قابلیت پرداخت با ویزا و مستر کارت + ۳۰ بانک و حساب های ارزی مختلف (تسویه حساب به نرخ روز ارز به ریال و حساب بانکی ایرانی)
نمونه درگاه:
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26509&stc=1
Mr.Pouria
May 26th, 2015, 22:53
باید هویت خارجی داشته باشید + حساب پی پال خارجی مبلغ رو با کارمز ۸ درصد به حساب پی پالتون واریز می کنند.
پ ن: انشالله ما به زودی همچین سرویسی خواهیم داد قابلیت پرداخت با ویزا و مستر کارت + ۳۰ بانک و حساب های ارزی مختلف (تسویه حساب به نرخ روز ارز به ریال و حساب بانکی ایرانی)
نمونه درگاه:
این نمونه درگاه سایت
http://www.avangate.com میباشد ؟
dayapay.com
May 27th, 2015, 00:20
این نمونه درگاه سایت
http://www.avangate.com میباشد ؟
خیر
keivanpro
May 27th, 2015, 18:36
بله کارکردیم
دوست عزیز برای مشخصات حقیقی خارجی چه چیزی نیاز دارن؟ فقط پاسپورت کافیه؟ یا مدرک دیگه ای می خوان؟ من یک پاسپورت واقعی خارجی دارم ولی به نام من نیست و مدرکی هم برای اثبات اقامت ندارم آیا برای اثبات محل اقامت هم مدارکی می خوان یا حساب بانکی خارج از کشور لازمه ؟ می شه لطف کنید بیشتر توضیح بدید؟
dayapay.com
May 27th, 2015, 18:38
دوست عزیز برای مشخصات حقیقی خارجی چه چیزی نیاز دارن؟ فقط پاسپورت کافیه؟ یا مدرک دیگه ای می خوان؟ من یک پاسپورت واقعی خارجی دارم ولی به نام من نیست و مدرکی هم برای اثبات اقامت ندارم آیا برای اثبات محل اقامت هم مدارکی می خوان یا حساب بانکی خارج از کشور لازمه ؟ می شه لطف کنید بیشتر توضیح بدید؟
پاسپورت - id کارت یا کارت شناسایی کپی قبض اب یا برق محل سکونت
شماره تلفن ثابت
+حساب بانکی دارای ibn برای واریز ها
keivanpro
May 27th, 2015, 18:44
نمونه درگاه:
آقا درود به شرفت.... ما در به در دنبال همچین چیزی هستیم....تقریبا" تمام ارزهایی که ما می خواییم را داره البته همراه بیت کوین
اگر این راه اندازی کنید اولین مشتریتون خود ما هستیم....
dayapay.com
May 27th, 2015, 18:48
آقا درود به شرفت.... ما در به در دنبال همچین چیزی هستیم....تقریبا" تمام ارزهایی که ما می خواییم را داره البته همراه بیت کوین
اگر این راه اندازی کنید اولین مشتریتون خود ما هستیم....
ما درگاه رو گرفتیم قرادادمون و ... هم تکمیل هست فقط انتقال راحت ارز های به ایران کمی جای بحث هست که داریم کار های خوبی انجام میدیم تا مشکل خاصی نباشه و بتونیم با کاربر ها آنی تسویه ریالی رو انجام بدیم.
keivanpro
May 27th, 2015, 19:11
ما درگاه رو گرفتیم قرادادمون و ... هم تکمیل هست فقط انتقال راحت ارز های به ایران کمی جای بحث هست که داریم کار های خوبی انجام میدیم تا مشکل خاصی نباشه و بتونیم با کاربر ها آنی تسویه ریالی رو انجام بدیم.
دوست عزیز من چند تا سوال دارم
1: حدودا" چقدر طول می کشه تا سیستمتون به طور قطعی راه اندازی بشه؟
2: شما خودتون چند درصد کارمزد می گیرید؟
3: آیا امکانش هست که اون مبلغ واریزی را ( حالا از هر ارزی که می خواد باشه شامل وب مانی یا بیت کوین و...) بعد از کسر کارمزد خودتون عینا" به حساب های ارزی ما منتقل کنید؟
dayapay.com
May 27th, 2015, 19:17
دوست عزیز من چند تا سوال دارم
1: حدودا" چقدر طول می کشه تا سیستمتون به طور قطعی راه اندازی بشه؟
2: شما خودتون چند درصد کارمزد می گیرید؟
3: آیا امکانش هست که اون مبلغ واریزی را ( حالا از هر ارزی که می خواد باشه شامل وب مانی یا بیت کوین و...) بعد از کسر کارمزد خودتون عینا" به حساب های ارزی ما منتقل کنید؟
۱:مشکلی پیش نیاد ارزی تا یک ماه آنیده.
۲: ۴ تا ۶ درصد کارمز سیستم هست و ۲ درصد کارمز ما.
۳: سیستم به صورتی خواهد بود که مثلا کاربری ۱۰ دلار خرید میکنه مبلغ روز ارز اسکناس مثلا 3300 تومن محاسبه میکنه سیستم و فرضا برای ۱۰ دلار ۳۳ هزار تومان به حساب کاربری دایاپی افزوده میشه.
ک اون رو میتونید به صورت آنی به حساب بانک های ایرانی منتقل کنید.
keivanpro
May 29th, 2015, 16:46
۱:مشکلی پیش نیاد ارزی تا یک ماه آنیده.
۲: ۴ تا ۶ درصد کارمز سیستم هست و ۲ درصد کارمز ما.
۳: سیستم به صورتی خواهد بود که مثلا کاربری ۱۰ دلار خرید میکنه مبلغ روز ارز اسکناس مثلا 3300 تومن محاسبه میکنه سیستم و فرضا برای ۱۰ دلار ۳۳ هزار تومان به حساب کاربری دایاپی افزوده میشه.
ک اون رو میتونید به صورت آنی به حساب بانک های ایرانی منتقل کنید.
دوست عزیز اینطوری که شما می فرمایید برای مستر و ویزا و پی پال وبیت کوین و چند ارز دیگه می تونیم عمل کنیم... ولی برای پرفکت مانی و وب مانی ما به خاطر یک سری کارهای مالی نیاز داریم به صورت ارزی دریافت کنیم .. شما می تونید کارمزد را کم کنید... به صورت ارزی برای ما واریز کنید.. برای شما تفاوتی نخواهد کرد
در مورد اون کارمزد 4-6 درصد مربوط به سیستم می شه لطفا" بیشتر توضیح بدید؟ دقیقا" چی هست
از نظر زمان تصفیه حساب به جه صورتی عمل می کنید؟
شما سایت رسمی هم دارید؟
dayapay.com
May 29th, 2015, 17:06
دوست عزیز اینطوری که شما می فرمایید برای مستر و ویزا و پی پال وبیت کوین و چند ارز دیگه می تونیم عمل کنیم... ولی برای پرفکت مانی و وب مانی ما به خاطر یک سری کارهای مالی نیاز داریم به صورت ارزی دریافت کنیم .. شما می تونید کارمزد را کم کنید... به صورت ارزی برای ما واریز کنید.. برای شما تفاوتی نخواهد کرد
در مورد اون کارمزد 4-6 درصد مربوط به سیستم می شه لطفا" بیشتر توضیح بدید؟ دقیقا" چی هست
از نظر زمان تصفیه حساب به جه صورتی عمل می کنید؟
شما سایت رسمی هم دارید؟
ببینید ما با یک سیستم ارزی واسطه کار میکنیم که اون ها ۴-۶ درصد کارمز کم میکنند که هم کارمزد خودشون هست هم مثلا کارمزد پرفکت مانی.
ولی تسویه حساب های کلی اونها با ما فقط به صورت انتقال به حساب بانکی ibn هست و این که دوباره ما ابن رو بخواهیم تبدیل به پرفکت و... کنیم مشکل خواهد بود.
ما فعلا که تسویه حساب ریالی مون آنی هست (یعنی شما درخواست تسویه حساب رو که بزنید ۱۰ -۹۰ ثانیه پول تو حسابتون هست)
اگر همون طور که قول دادن تسویه های ارزیشون ۲۴ ساعت یک بار باشه ما معادل ریالیش رو که داخل پنل اضافه میشه آنی تسویه میکنیم.
www.dayapay.com
- - - Updated - - -
کارمزد های سیستم
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26523&stc=1
jahromweb
May 29th, 2015, 17:18
باسلام.
جناب امیدوارم که هرچه زود تر سیستم شما فعال بشود چون شدیدا! در چند ماه اینده به ان نیاز پیدا خواهیم کرد!
پیشنهاد میدهم که یک تاپیک در بخش درگاه های پرداخت باز کنید بدون شک استقبال شدیدی خواهد شد! همچنین دوستان قبل از شروع کار با شما و روند کارتان اشنا خواهند شد.
بدون شک یکی از کاربران شما خواهیم بود!
باتشکر
dayapay.com
May 29th, 2015, 18:33
باسلام.
جناب امیدوارم که هرچه زود تر سیستم شما فعال بشود چون شدیدا! در چند ماه اینده به ان نیاز پیدا خواهیم کرد!
پیشنهاد میدهم که یک تاپیک در بخش درگاه های پرداخت باز کنید بدون شک استقبال شدیدی خواهد شد! همچنین دوستان قبل از شروع کار با شما و روند کارتان اشنا خواهند شد.
بدون شک یکی از کاربران شما خواهیم بود!
باتشکر
بله الان چند ماه هست فعال هستیم والی فقط به کاربران خاضی خودمون خدمات میدادیم و برای تست و حل مشکلات احتمالی
از چند روز آینده اطلاع رسانی کامل خواهد شد.
keivanpro
May 30th, 2015, 20:26
ببینید ما با یک سیستم ارزی واسطه کار میکنیم که اون ها ۴-۶ درصد کارمز کم میکنند که هم کارمزد خودشون هست هم مثلا کارمزد پرفکت مانی.
ولی تسویه حساب های کلی اونها با ما فقط به صورت انتقال به حساب بانکی ibn هست و این که دوباره ما ابن رو بخواهیم تبدیل به پرفکت و... کنیم مشکل خواهد بود.
ما فعلا که تسویه حساب ریالی مون آنی هست (یعنی شما درخواست تسویه حساب رو که بزنید ۱۰ -۹۰ ثانیه پول تو حسابتون هست)
اگر همون طور که قول دادن تسویه های ارزیشون ۲۴ ساعت یک بار باشه ما معادل ریالیش رو که داخل پنل اضافه میشه آنی تسویه میکنیم.
www.dayapay.com (http://www.dayapay.com)
ممنون بابت توضیحتون.... این شکلی که شما می فرمایید موردی نداره... ولی به شرطی که کاربرهاتون متضرر نشن یعنی تعیین قیمت ارز و پرداخت معادل ریالش معادل قیمت واقعی ارز توی بازار باشه.. و برای هر ارز هم جداگونه محاسبه بشه.. خود شما خیلی بهتر از من می دونید... قیمت ارزهایی مثل وب مانی و پرفکت مانی همیشه حدود 200 تا 400 تومن بالاتر از قیمت دلار کاغذیه... تقریبا" برای تمام ارزها و کم و بیش وضعیت به این شکله.. ما موردی با تبدیل شدن ارز و دریافت ریالی نداریم.. فقط مساله مهم اینه که مبنای قیمت گذاریتون روی ارزها چی هست؟ چون اگر قرار باشه همه ارزها به صورت واحد فقط با قیمت دلار کاغذی سنجیده بشن در این صورت کاربرهای شما یک چیزی حدود 30 درصد از ارزش واقعی در امدشون را از دست می دن.. و این مخصوصا" برای کسایی مثل ما که مجبور هستیم دوباره با همون پول دلار از بازار تهیه کنیم.. تبدیل به ضرر خالص می شه... برای این مشکل هم فکری کردید؟
مساله دیگه در مورد ارزهایی مثل بیت کوین هست... همونطوری که می دونید این ارز نوسانات خیلی بالایی داره... ملاک قیمت گذاری شما برای ارزهایی مثل این به چه شکل هست؟
ارادتمند
dayapay.com
May 30th, 2015, 23:39
ممنون بابت توضیحتون.... این شکلی که شما می فرمایید موردی نداره... ولی به شرطی که کاربرهاتون متضرر نشن یعنی تعیین قیمت ارز و پرداخت معادل ریالش معادل قیمت واقعی ارز توی بازار باشه.. و برای هر ارز هم جداگونه محاسبه بشه.. خود شما خیلی بهتر از من می دونید... قیمت ارزهایی مثل وب مانی و پرفکت مانی همیشه حدود 200 تا 400 تومن بالاتر از قیمت دلار کاغذیه... تقریبا" برای تمام ارزها و کم و بیش وضعیت به این شکله.. ما موردی با تبدیل شدن ارز و دریافت ریالی نداریم.. فقط مساله مهم اینه که مبنای قیمت گذاریتون روی ارزها چی هست؟ چون اگر قرار باشه همه ارزها به صورت واحد فقط با قیمت دلار کاغذی سنجیده بشن در این صورت کاربرهای شما یک چیزی حدود 30 درصد از ارزش واقعی در امدشون را از دست می دن.. و این مخصوصا" برای کسایی مثل ما که مجبور هستیم دوباره با همون پول دلار از بازار تهیه کنیم.. تبدیل به ضرر خالص می شه... برای این مشکل هم فکری کردید؟
مساله دیگه در مورد ارزهایی مثل بیت کوین هست... همونطوری که می دونید این ارز نوسانات خیلی بالایی داره... ملاک قیمت گذاری شما برای ارزهایی مثل این به چه شکل هست؟
ارادتمند
سلام
دوست عزیز این چیزی که شما می فرمایید در صورتی هست که پذیرنده با ما به صورت های مختلف تسویه کنه
ولی پذیرنده ای که ما باهاشون همکاری می کنیم کم اون ارز های که شما مشاهده فرمودید رو به صورت مجموع فقط به صورت واریز به حساب بانکی (ibn) تسویه می کنند.
یعنی فرضا امروز ۱۰۰ پرداخت باشه که شامل وب مانی پرفتک و بیت و... باشه آخر روز همه اینها رو باهم بعد از کسر کارمز ها به صورت وازیر به ibn تسویه میکند.
در نتیجه اگر این سرویس راه اندازی شود قیمت ها به قیمت روز دلار کاغذی خواهد بود.