ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با افزونه ی قفل امنیتی وردپرس

mahtabmq
May 21st, 2015, 18:14
سلام من بعد از نصب افزونه قفل امنیتی hashcash نمیتوانم وارد یوزرم بشم و وقتی یوزرنیم و پسوورد رو میزنم و قفل رو باز میکنم با این خطا روبه رو میشوم
Submission failed. Please try again or contact the site administrator if this error persists
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

lifepp
May 21st, 2015, 18:18
گاهی وقتا تنظیم نکردن کامل افزونه باعث به وجود اومدن یه همچین مشکلاتی میشه
برید توی هاستتون افزونه رو پاک کنید کامل دوباره تست کنید ببینید جواب میده یا نه ( این راه حل و قبلاً تست نکردم )

اگر مشکل برخوردید :
اطلاعات سایتتون رو پ.خ کنید بررسی می کنم براتون
اطلاعات هاست رو هم بفرستید بهتره

Mehran18
May 21st, 2015, 18:19
سلام.

موقتا مسیر /wp-content/plugins/hashcash رو حذف یا تغییر نام بدید از هاست تا بتونید تو ادمین لاگین کنید ، بعدش بفرمایید چه افزونه های دیگه ای نصب دارید رو وردپرستون.

mahtabmq
May 21st, 2015, 18:28
سلام.

موقتا مسیر /wp-content/plugins/hashcash رو حذف یا تغییر نام بدید از هاست تا بتونید تو ادمین لاگین کنید ، بعدش بفرمایید چه افزونه های دیگه ای نصب دارید رو وردپرستون.

وارد cpanel شم؟
افزونه های recommend this,easy-digital-download, wp-maintenance-mode-farsi, simple-download-monitor و چندتای دیگه

- - - Updated - - -

گاهی وقتا تنظیم نکردن کامل افزونه باعث به وجود اومدن یه همچین مشکلاتی میشه
برید توی هاستتون افزونه رو پاک کنید کامل دوباره تست کنید ببینید جواب میده یا نه ( این راه حل و قبلاً تست نکردم )

اگر مشکل برخوردید :
اطلاعات سایتتون رو پ.خ کنید بررسی می کنم براتون
اطلاعات هاست رو هم بفرستید بهتره

چطوری تو هاست پاک کنم؟

Mehran18
May 21st, 2015, 18:31
وارد cpanel شم؟
افزونه های recommend this,easy-digital-download, wp-maintenance-mode-farsi, simple-download-monitor و چندتای دیگه

بله از file manager به مسیری که گفتم برید و اون فولدر رو حذف کنید.

mahtabmq
May 21st, 2015, 18:33
ممنون. برطرف شد.
با تشکر