ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای ساخت هاست باید چه کار کرد؟

ayat.a
May 21st, 2015, 16:07
سلام
برای ساخت هاست باید چکار کرد؟
من می خوام سایت خودم رو روی هاستی که خودم می سازم راه اندازی کنم
اگه کسی می دونه برای ساخت هاست باید چکار کرد جواب بده
ممنون

!MihanIt!
May 21st, 2015, 16:12
شما بهتره یک نمایندگی بگیرید ////

اگر از پایه پایه میخوایید کار کنید یک سرور اختصاصی و سیستم عامل رو نصب کنید و سپس کنترل پنل ( کانفیگ ) بعد می توانید ران کنید سایت ...

ayat.a
May 21st, 2015, 16:14
ببخشید
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید

hamid53214
May 21st, 2015, 16:17
با سلام
باید یک سرور اختصاصی یا مجازی اجاره کنید و روی اون یک کنترل پنل هاستینگ نصب کنید

xphost
May 21st, 2015, 16:24
اگر دانش فنی ندارید و نمیتونید سرور های لینوکسی رو مدیریت کنید بهترین گزینه نمایندگی هستش
ولی اگر دانش فنی دارید سرور اختصاصی یا مجازی تهیه کنید

!MihanIt!
May 21st, 2015, 16:24
ببخشید
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید
دوست عزیز بهتره شما یک نمایندگی خریداری کنید :
خیلی از شرکت ها نمایندگی میدهند ( ابتدا با نمایندگی شروع کنید که با پنل ها آشنا بشید )
برای راهنمایی بیشتر در تماس باشید : 09354652210

behnam nouri
May 21st, 2015, 17:16
سلام
برای ساخت هاست باید چکار کرد؟
من می خوام سایت خودم رو روی هاستی که خودم می سازم راه اندازی کنم
اگه کسی می دونه برای ساخت هاست باید چکار کرد جواب بده
ممنون

در صورتی که با مدیریت سرور آشنایی ندارید. توصیه می گردد که ابتدا به نمایندگی شروع کنید و بعد از آگاه شدن با نحون کار کنترل پنل های موجود جهت نمایندگی می توانید نسبت به تهیه سرور مجازی و نصب یک کنترل پنل جهت مدیریت آن سایت خود را میزبانی نمائید.

behzad83
May 21st, 2015, 18:18
بهترین گزینه برای شما گرفتن نمایندگی از شرکت هایی هست که هاستینگ ارائه میدن، چون به نظر آشنایی با سرورهای لین***ی ندارید و کانفیگ کردنش براتون مشکل ایجاد میکنه.
حتی اگر از طریق راهنماهایی که توی اینترنت هست انجام بدین، اگر زمانی به مشکل بخورید، رفع کردنش براتون سخت میشه.
یا اینکه یک سرور مجازی تهیه کنید و از جایی که سرورُ دریافت میکنید درخواست کنید که براتون کانفیگ کنن و از این طریق هست سایتتون میشه سرور مجازی خودتون.