ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده

rockman
May 19th, 2015, 22:43
سلام
نیازمند نویسندگانی با سابقه در دسته های زیر هستیم.

* دسته نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر (سیستم عامل ها ، چندرسانه ای ، اینترنت ، گرافیک و … )
* دسته بازی های کامپیوتر و کنسول ها مثل XBOX ، PSP و پلی استیشن
* دسته موبایل ( آندروید – آی او اس – سیمبین – ویندوزفون – جاوا – بادا و … ) در موضوعات (نرم افزار ، بازی ، تم ، لانچر ، ویجت ، تصاویر پس زمینه زنده و …)

* دسته کتاب الکترونیک ( آموزش ، مجله جدیدترین بازی ها و ماشین ها ، هفته نامه و …)

* دسته صوت (موزیک های مجاز ایرانی که مجوز دارند ، صدای زنگ پیام کوتاه و تماس برای موبایل ، موزیک متن ، مداحی ، سخنرانی ها ، تیتراژ سریال ها)

* دسته سرگرمی (پیام کوتاه ، کد اهنگ پیشواز ایرانسل و همراه اول ، زندگی نامه فوتبالیست ها و بازیگران )

* دسته گرافیک (تصاویر HD در تمام دسته ها (بک گراند و طبیعت ، ماشین و موتور و کودکان و … ) ، آیکون ، فونت ، فایل psd و flv و … )

برای بخش موبایل و نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر علاوه بر پست گزاشتن باید پست های قبلی سایت رو نیز به روز کنید که برای پست هایی که اپدیت می کنید مبلغی نصف مبلغ انتشار پست میگیرید زیرا نیاز به ساختن مجدد تصویر پست ندارید و متن پست تغییرات کمی میکنه و فقط تغییراتی که در پست اضاف شده رو به متن پست اضاف می کنید و مبلغی بیشتر برای انتشار پست کامل دریافت می کنید.

*** لطفا دقت فرمایید : به چند نفر که سابقه نویسندگی در سایت های دانلود و دسته مورد نظر دارند و سن آنها بالای ۲۰ سال تمام است نیاز داریم.

*** در کار منظم و با تعهد باشید و بتوانید روزانه بسته به دسته ای که مطلب میزارید حداقل 3 تا پست منتشر کنید. در تعداد پست ها محدودیتی ندارید و توقع داریم که هر روز پست بزارید و سایت رو با پست های کاربردی و بدرد بخوری که منتشر و به روز میکنید آپدیت نگهدارید.

*** دقت فرمایید که مطالب کپی نمیخوایم و باید اختصاصی و یا نیمه اختصاصی خوب باشند.

*** با وردپرس ، سرورمجازی ، فتوشاپ در حد تصاویر پست ها و FTP کار کرده باشید و آشنایی کافی داشته باشید. آموزش خاصی نمیدیم و فقط نحوه انتشار پست رو خدمتتون عرض میکنیم که زمینه دلخواه ها چی هستند و لینک های دانلود به چه صورت هست و نکته های اینچنینی.

*** نویسنده هایی میخوایم که واسه طولانی مدت بتونیم با هم کار کنیم (حداقل زمان همکاری شش ماه) و وقت کافی برای انتشار مطالب و به روز کردن مطالب داشته باشید. نویسنده چندروزه و هفتگی نمیخوایم. لطفا دقت کنید.

کسانی که شرایط بالا را دارید و تمایل به همکاری دارید ایمیلی با موضوع همکاری به info@kamyabdl.com ارسال کنید.

rmh
May 19th, 2015, 22:54
شما تاپیک های زیادی با همچین محتوایی زدید ...!!!
احتمالا افراد زیادی (از جمله خودم ) ایمیل دادن و جواب نگرفتن
یا دنبال نویسنده رایگان هستید یا اینکه میخواید با کمترین قیمت ممکن کار کنن و یا ....

به هر حال گفتم دوستان در جریان باشن ...

l0ig
May 19th, 2015, 23:03
یا دنبال نویسنده رایگان هستید یا اینکه میخواید با کمترین قیمت ممکن کار کنن و یا ....

حرفشون تایید میشه
با این شرایطی که ایشون گذاشتن و قیمتی که میدن واسه هر پستی نباید توقع داشته باشن که نویسنده ی حرفه ای با پست های اختصاصی واسشون کار کنه

akl
May 19th, 2015, 23:38
سلام داداشم اگه مشکلی تو پیدا کردن نویسنده داری به من بگو شاید بتونم کمکت کنم
دوستان نویسنده حرفه ای دانلود معمولا خیلی سخت پیدا میشه شاید ایشون نویسنده مورد نظرشون رو پیدا نکردن

demonvictor
May 19th, 2015, 23:42
قیمت رو قرار بدین چقدره بعدش برای همکاری اگه از نظر قیمت اوکی بودش ، ایمیل میزنیم.

rockman
May 20th, 2015, 10:33
سلام داداشم اگه مشکلی تو پیدا کردن نویسنده داری به من بگو شاید بتونم کمکت کنم
دوستان نویسنده حرفه ای دانلود معمولا خیلی سخت پیدا میشه شاید ایشون نویسنده مورد نظرشون رو پیدا نکردن

سلام
ممنونم که ما رو درک می کنید. خیلی از نویسنده ها وب مستر ها رو درک نمی کنند و نمیدونن چقدر بابت هاست و سرور داریم هزینه می کنیم. اره همینطور که گفتید نویسنده واسه سایت دانلود خیلی سخت پیدا میشه. ما کم نمیدیم ولی زیاد هم نمیدیم و یه قیمت متوسط هست که مثل خیلی از سایت ها در تعداد پست واسه نویسنده ها محدودیتی نداریم اما متاسفانه نویسنده ها فقط نوک بینیشونو میبینن و به این فکر نمیکنن که بله فلان سایت مثلا بابت هر پست 1000 یا 1500 تومن داره میده قبول اما در تعداد پست محدودیت دارند. متاسفانه نویسنده ها به این فکر نمیکنند که اگر اهل کار کردن باشن و زرنگ باشن از سایت هایی مثل سایت ما خیلی درامد میتونن داشته باشن و فقط میگن خوب نیست و بد میگن. والی داخل سایت هایی که محدودیت پست دارن میگن روزی 3 تا بیشتر نزارید بعد 3 تا 1000 تومن که حساب کنیم میشه 3000 تومن ، حالا داخل سایت ما 10 تا پست یا 5-6 تا پست هم که بزارید بیشتر از این قیمت گیر نویسنده ها میاد. ما هم چون تعداد پست هامون کم هست به همین دلیل یک سری سیاست هایی رو ایجاد کردیم که هم نویسنده ها به یه درامدی برسن و هم ما بتونیم سایت رو نگهداریم. خیلی از نویسنده ها با سرور مجازی کار نکردن بعد توقع دارن بابت هر پست کلی پول هم بگیرن یا فتوشاپ. نویسنده هایی ایمیل دادن که این شرایط رو داشتن که خدمتتون عرض میکنم. یا یاهو مسنجر ، اسکایپ ، وایبر هیچی نداره بعد میخواد از طریق ایمیل مثلا شروع کنیم. به نظر من نویسنده باید یه سری نرم افزار ها رو بلد باشه بخدا نویسنده هایی که این شکلی هستن خیلی زشت هست ابرو بقیه نویسنده ها هم بردن.
اگر نویسنده بدرد بخور سراغ دارید که شرایط بالا رو داره داخل خصوصی پیغام بدید.
ممنون

- - - Updated - - -

سلام
داخل خصوصی پیام بدید یا ایمیل بدید تا قیمت رو خدمتتون عرض کنم
ممنون

- - - Updated - - -

حرفشون تایید میشه
با این شرایطی که ایشون گذاشتن و قیمتی که میدن واسه هر پستی نباید توقع داشته باشن که نویسنده ی حرفه ای با پست های اختصاصی واسشون کار کنه

مطمئن باشید اگر خوب بودید داشتیم الان کار میکردیم چون نیاز به نویسنده داریم. دنبال بهانه نیستیم

- - - Updated - - -

سلام
شما لطف دارید که ایمیل دادید اما نویسنده رایگان نمیخوایم و به شما هم گفتیم که بابت هر پست چقدر بهتون میدیم و شما راضی نبودید و به همین دلیل شروع به همکاری نکردیم و همینجور نویسنده ای هم نمیخوایم که کل امور زندگیشو بخواد از سایت کمیاب دانلود بگذرونه چون من خودم هم اینجوری نیستم و سه تا کار دارم و فقط کمیاب دانلود نیست! کمیاب دانلود به خاطر علاقه ای که دارم راه اندازی کردم. دوست دارم نویسنده هایی هم که میخوان کار کنند بیشتر از بحث پول بحث علاقه باشه. در ضمن در جواب اون صحبتی که کردید که نویسنده های دیگه هم جواب نگرفتن الان دو تا نویسنده داریم که دارند کار می کنند.
ممنونم از دوستان که اینقدر نسبت به ما محبت دارن

5678
May 20th, 2015, 12:46
سلام لطفا پیغام خصوصیتون رو چک کنید
با تشکر

hamra
May 20th, 2015, 14:12

بنده هم تایید میکنم .

navid2zp
May 20th, 2015, 17:39
ببینید دوست عزیز
بنده به عنوان یک همکار که احتمالا با توجه به صحبت های شما تجربه بیشتری از شما داره این حرف رو می زنم:

نویسنده حرفه ای کم نیست دوست عزیز. بنده هم خودم یک زمانی نویسنده بودم در داخل سایت های بزرگ دانلود و هم خود بنده در حال حاظر در این زمینه فعالیت می کنم .
خود بنده با توجه به شناختی که از قدمت شما دارم بهتون ایمیل دادم تا یکی از آشنایان که قبلا برای بنده کار می کرده و بسیار هم کارشون خوب بود رو بهتون معرفی کنم ولی شما به بنده قیمت 800 تومان و 350 تومان برای آپدیت رو دادید. این که میگید علاقه یک بحث دیگست. شما اگر علاقه به این کار دارید مشکلی نیست. بیاید با بنده کار کنید. بنده هم تجربه لازم رو دارم و ... . هیچی هم بهتون نمیدم. تازه از درامد سایت هم یه چیزی بهتون میدم. در صورتی که شما با دادن قیمت پایین حتی برای آینده هم امکاناتی در اختیار شخصی قرار نمیدید.
کسی که عاشق چشم و ابروی من و شما نیست که بیاد با علاقه و با حقوق کم برامون کار کنه. یک اصل خیلی ساده هستش
نویسنده ای که حرفه ای هست پول حرفه ای هم میگیره. 800 تومن برای یک نویسنده با این سطحی که شما می خواید خنده داره. همین سایت های بزرگی که میگید بابت آپدیت 1000 تومان پرداختی دارند و محدودیت هم ندارند. حتی بسیاری از سایت های بزرگ محدودیت دارند که در روز حداقل باید یک تعداد پست ارسال بشه
چرا فکر می کنید باید فرقی بین اون ها و شما باشه وقتی شما دارید توی همین زمینه فعالیت می کنید؟ چون شما هزینه سرور میدید و درامد سایتتون کم هست پس نویسنده هم باید کمتر بگیره؟ پولی که شما میدید نه تنها نباید کمتر از یک سایتی مثل دانلود ها باشه بلکه باید بیشتر هم بشه. دانلود ها به قدری بزرگ هست که خیلی ها به خاطر نمونه کار جمع کردن حاضرند رایگان هم کار کنن ولی شما چون می خواید به اونجا برسید باید افرادی رو که واقعا عالی هستند به سمت خودتون جذب کنید. افرادی هم که عالی هستند براشون کار زیاده در نتیجه باید شرایط بهتری رو براشون فراهم کنید تا به جای سایت های دیگه به سمت شما بیان.
میگید علاقه. مشکلی نیست. ولی می تونم بپرسم چه دلیل داره کسی علاقش رو جایی که پول بیشتری میده استفاده نکنه جاش بیاد برای شما کار کنه؟

توصیه می کنم جدید نظری در باره دیدتون در این زمینه کاری بکنید

doke_palang
May 20th, 2015, 17:43
با سلام
بنده در دسته موبایل و صوت می تونم کمکتون کنم
ID : mr.sky66@yahoo.com
با تشکر

ral
May 20th, 2015, 17:53
من دو هفته تو این سایت کار کردم . ( مهمترین دلیل ترک این سایت قیمت بود )

با توجه به شرایطی که مدیر سایت بازگو می کنند و خواسته هایشان با قیمتی که ارائه می کنند اصلا به سردردش نمی ارزه . :-<

امیدوارم بتونند یک نویسنده خوب پیدا کنند و همیشه تو همه مراحل موفق باشند . :)

rockman
July 2nd, 2015, 11:00
سلام
همکار سوم ما یعنی آواهاست نیز به تیم به روزرسانی کمیاب دانلود اضاف شده است. الان یک ماه و خورده ای میشه داریم با هم کار می کنیم.
اواهاست در فروم : http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=86966
ممنون

- - - Updated - - -

همکاران چهارم ، پنجم ، ششم ما هم به ما اضاف شدند. به زودی در همین جا اعلام خواهند کرد

T U R K
July 2nd, 2015, 11:16
سلام
همکار سوم ما یعنی آواهاست نیز به تیم به روزرسانی کمیاب دانلود اضاف شده است. الان یک ماه و خورده ای میشه داریم با هم کار می کنیم.
اواهاست در فروم : http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=86966
ممنون

- - - Updated - - -

همکاران چهارم ، پنجم ، ششم ما هم به ما اضاف شدند. به زودی در همین جا اعلام خواهند کرد

عزیز ایدی یاهو ارسال شد اد بفرمایید

rockman
July 2nd, 2015, 11:47
سلام
همکار چهارم ما جهت تیم به روزرسانی به ما پیوست

http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=110101

- - - Updated - - -

سلام
همکار چهارم ما جهت تیم به روزرسانی به ما پیوست

http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=110101