ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص امنیت سی پنل های نول شده و بک اپ گیری اطلاعات

hno2005
May 19th, 2015, 10:28
باسلام روز بخیر
2 سوال داشتم .
بعضی سرورها هستن که اجازه نصب سی پنل های نول شده رو میدن که دیگه نیازی به پرداخت هزینه برای تمدید ماهانه نیستش . سوالی که ایجاد میشه ایا این سی پنلهای نول شده مشکل امنیتی دارن ؟ من باهاشون کار کردن عملکرد هیچ تفاوتی نداره ولی از لحاظ امنیتی رو نمیدونم

سوال دوم ، من یک vps از یکی از شرکتها تهیه کردم ، whms و cpanel رو در اختیارم گذاشتن و گفتن حتما از اطلاعات روی سرور دیگه ای بک اپ تهیه کنم . میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد اگر بک اپ اطلاعات رو روی همین سرور داشته باشم ؟ اگر مشکل داره ایا راهی هست که بک اپ رو بتونم به صورت خودکار مثلا روی هاست دیگه ای ذخیره کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

jahromweb
May 19th, 2015, 10:35
سلام
۱)بستگی به نسخه داره - اگر فرد قابل اعتمادی مثل جناب * (شاید رضایت نداشته باشند) که همکارا اطلاع دارند انجام داده باشند مشکل امنیتی نداره فقط هر از گاهی ممکنه نیاز کار هایی باشه تا مجدد فعال بشه
۲)اگر هارد بسوزه یا مشکلی درست بشه اطلاعات به باد میره - بله به بخش بکاپ مراجعه کنید و تنظیم کنید میتونید به ftp هاست دیگر(هاست دانلود یا هاست بکاپ - هاست معمولی باشه بنابه قوانین بسته میشه) وصل کنید تا هر روز بکاپ بگیره

درنهایت : اگر توانانی هزینه کردن داشته باشید حتما لایسنس تهیه کنید خیالتون راحت تر هست ....

موفق باشید

- - - Updated - - -

فراموش نکنید :‌ امنیت رو باید با کانفیگ خوب بالا ببرید وگرنه حتی لایسنس هم بخرید راحت هک میشید

saeid_e00
May 19th, 2015, 10:38
باسلام روز بخیر
2 سوال داشتم .
بعضی سرورها هستن که اجازه نصب سی پنل های نول شده رو میدن که دیگه نیازی به پرداخت هزینه برای تمدید ماهانه نیستش . سوالی که ایجاد میشه ایا این سی پنلهای نول شده مشکل امنیتی دارن ؟ من باهاشون کار کردن عملکرد هیچ تفاوتی نداره ولی از لحاظ امنیتی رو نمیدونم

سوال دوم ، من یک vps از یکی از شرکتها تهیه کردم ، whms و cpanel رو در اختیارم گذاشتن و گفتن حتما از اطلاعات روی سرور دیگه ای بک اپ تهیه کنم . میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد اگر بک اپ اطلاعات رو روی همین سرور داشته باشم ؟ اگر مشکل داره ایا راهی هست که بک اپ رو بتونم به صورت خودکار مثلا روی هاست دیگه ای ذخیره کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

با سلام
1. صد درصد مشکل امنیتی دارن، شک نکن
دیر یا زود مشکلات بالا میاد

2. خب دقیقا مساله همینه که اگه این سروری که الان داری استفاده میکنی مشکلی واسش پیش بیاد اطلاعاتت کامل از بین میره
واسه همین کلا پیشنهاد میشه رو یه سرور دیگه بکاپ بگیرین،واسه شما که این کار ضروریه
بله ، میشه.آموزش ها زیاده تو نت.یه سرچ بزنی حله

!MihanIt!
May 19th, 2015, 10:41
باسلام روز بخیر
2 سوال داشتم .

ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
هرکس لایسنس بخره امنیتش که 100 نمیشه { کانفیگ صحیح }
دوست عزیز اگر فردی که نال کرده کارش درست باشه مشکلی پیش نمیاد اما برخی از مواقع باید یک کاری انجام بدید { کنترل پنل ارور میده } ( با دو تا دستور اوکی میشه )
بعد اگر بک آپ ها رو داخل این سرور بریزید دو تا بدی داره :
1-هارد سرورتون پر میشه
2-اگر قطعی / سوختگی و هر مشکل دیگری پیش بیاد دسترسی شما به بک آپ ها بن میشه و تموم .............../

clack
May 20th, 2015, 01:33
2نوع لایسنس کرکی هست تا انجا که بنده اطلاع دارم .

1) کرک شده بدون آپدیت .

2) کرک شده با آپدیت .

نوع دوم دنبالش باش دوستان دورش میزنن و با یک کارایی از یک لایسنس cpanel چندین بار استفاده میکنند .
درنتیجه مجانی یک لایسنس قانونی انگار داری با آپدیت درست حسابی cpanel .

بک آپ رو حتمآ توی یک سرور دیگه نگه دار .. اگه میخوای توی همون سرور نگه داری بک آپ نگیری بهتر هست . ;;)

در مورد امنیت هم فقط کانفیگ ... درباره آسوده خاطر بودن هم روش 2 گفتم .

babelirani
May 20th, 2015, 14:42
سلام

دوست عزیز نال شدن یا نشد یه اسکریپت دلیل بر بودن ضعف امنیتی یا نبودن ضعف امنیتی نیست

البته بعضی از نسخه های نال شده که توسط بعضی گروه ها انجام میشه معمولا فایل هایی توش قرار میگیره تا بتونن ازش استفاده کنن برای دستیابی به اطلاعات شما ولی هستند نسخه های نال شده ای که از گروه ها مختلف که کوچکترین کد مخرب توشون به کار برده نشده

در مورد دوم هم بهتر هستش که بک آپ بگیرید چون احتمال اینکه مشکل برای سرورتون پیش بیاد کمه ولی خوب هستش