توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب esxi روی سرور های هتزنر
HighHost
May 18th, 2015, 19:22
درود
به یه مشکل بسیار عجیب در سرور های هتزنر خوردیم
ما یک سرور با هارد های ssd و مدل hwr از مارکتی هاش خریدیم و روش esxi بوت کردیم اما هنگام نصب esxi هارد هارو نمیشناسه اگر کسی دلیلشو میدونه ممنون میشم بگه
itnet
May 18th, 2015, 21:49
تو این مورد بهتره با پشتیبانی هتزنر در تماس باشین...
- - - Updated - - -
تو این مورد بهتره با پشتیبانی هتزنر در تماس باشین...
websazha
May 19th, 2015, 02:34
درود
به یه مشکل بسیار عجیب در سرور های هتزنر خوردیم
ما یک سرور با هارد های ssd و مدل hwr از مارکتی هاش خریدیم و روش esxi بوت کردیم اما هنگام نصب esxi هارد هارو نمیشناسه اگر کسی دلیلشو میدونه ممنون میشم بگه
نسخه Esxi که شما می خواهید نصب کنید درایور رید کارت سخت افزاری شما پشتیبانی نمی کند.
1-نسخه Standard esxi استفاده کنید.
2-اگر باز مشکل داشتید به بایوس بروید شاید رید کارت خاموش هست در این حالت هارد ها برای سرور قابل مشاهده هستند که فلان تعداد هارد وجود دارد ولی برای نصب سیستم عامل بدون هارد شناسایی می شود.
HighHost
May 19th, 2015, 08:53
دیتاسنتر که بندازید دور اصلا ج درست و حسابی نمیده راجب اون نسخه استانداردشو نصب گردم دقیقا از تو بایوسم چک کردم هر جفت هاردا بود
فک کنم چون ریو کنترلر داره نمیشناسد
Yas-Host
May 19th, 2015, 09:00
دیتاسنتر که بندازید دور اصلا ج درست و حسابی نمیده راجب اون نسخه استانداردشو نصب گردم دقیقا از تو بایوسم چک کردم هر جفت هاردا بود
مدل دقیق سرور چیست ؟
در rescue دستور fdisk -l رو بزنید هارد را شناسایی می کند؟
در vnc هنگام نصب لینوکس هاردی شناسایی می شود ؟
HighHost
May 19th, 2015, 09:15
مدل دقیق سرور چیست ؟
در rescue دستور fdisk -l رو بزنید هارد را شناسایی می کند؟
در vnc هنگام نصب لینوکس هاردی شناسایی می شود ؟
جزو سرور های مارکتی بوده مشخصاتشم دو تا هارد 240ssd با hwr بوده
بله شناسایی میکنه
هنگام نصب لینوکسم بله
Yas-Host
May 19th, 2015, 09:38
یک تیکت در هتزنر باز کنید اسکرین شات هنگام نصب vmware هم ضمیمه کنید صدرصد حل خواهند کرد .
websazha
May 19th, 2015, 11:40
رید کنترل چون سخت افزاری هست ببنید با چه دکمه ای به رید کنترل میره اونجا برید برسی کنید شاید vl ساخته نشده باشه یا خاموش باشه یا نیاز به فرمت داشته باشه فرمت کنید.
در زمان لود همون بوت سرور گزینه که میرید دارید کنترل رید می بینید.
AvalinHost
May 19th, 2015, 15:36
هنگام بوت شدن ctra+a بزنید به تنظیمات رید کنترولر بروید شما باید array ایجاد کنید!