توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کانفیگ انجینکس
ramin n
May 18th, 2015, 12:21
با سلام و خسته نباشید خیلی سرچ کردم تو موتورهای جستجوگر برای وب سرور انجینکس که یه اموزش کامل باشه لذا از دوستانی که تجربه دارند تو این زمینه یکمی اطلاعات بدهند بنده وب سرور nginx+apacche بود عوضش کردم و nginx کردم الان بخواهم کانفیگ کنم که تو وب سایت gtmetrix همش A بشه باید چه کارهایی باید انجام بدهم خواهشمندم اگر ممکنه همه کارهایی که میکنید و بگید حتی دستور بیرون رفتن از دستور کانفینگ یا ذخیره کردن چون بنده با دستور CTRL+O سیو میکنم و کنترلX میزنم نمیره بیرون متشکر
nginxweb
May 18th, 2015, 13:28
درود
در gtmetrix مواردی که مربوط به سرور هستش یا در اصطلاح server side هستند کاملا مشخص شده اند و طبق اونها باید کانفیگ نمایید مانند فعال کردن browser cache برای فایلهای static - فعال کردن compression مانند gzip و.. که هرکدام دستورات و پروسه خود را در nginx دارد
ramin n
May 18th, 2015, 18:18
سلام و درود بی کران خدمت مدیریت انجینکس وب دوست عزیز و رفیق قدیمی اقای عیسی زاده اگر ممکن هست یه مقاله معرفی کنید بنده فقط رفتم یه سرور گرفتم که فقط بتونم اشنایی بیشتری با سرور و کانفیگش داشته باشم لطفتون بی کران
!MihanIt!
May 18th, 2015, 19:21
با سلام و خسته نباشید خیلی سرچ کردم تو موتورهای جستجوگر برای وب سرور انجینکس که یه اموزش کامل باشه لذا از دوستانی که تجربه دارند تو این زمینه یکمی اطلاعات بدهند بنده وب سرور nginx+apacche بود عوضش کردم و nginx کردم الان بخواهم کانفیگ کنم که تو وب سایت gtmetrix همش A بشه باید چه کارهایی باید انجام بدهم خواهشمندم اگر ممکنه همه کارهایی که میکنید و بگید حتی دستور بیرون رفتن از دستور کانفینگ یا ذخیره کردن چون بنده با دستور CTRL+O سیو میکنم و کنترلX میزنم نمیره بیرون متشکر
اینطوری که فهمیدم شما با nano ویرایش کنید ;)
nginxweb
May 18th, 2015, 19:36
درود
رامین جان پیدا کردن کانفیگ های nginx کار ساده ای هستش اولین قدم این هستش که با value های کاربردی و module های این وب سرور آشنا شید که هرکدام چکاری انجام میدن و چطور تنظیم میشوند که بتوانید منابع را مدیریت کنید و قدم دوم تمرین و تجربه هستش مثلا تحربه کانفیگ سرور دانلودی که 1000 کانکشن به بالا دارد کار ساده ای نیست و باید کانفیگ ها مختلف در طول زمان تست کنید که بهترین پاسخ را بگیرید و.. همه اینها بر اثر تمرین و گذر زمان باعث با تجربه شدن شما خواهد شد