توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این سرویس سرعت دانلود به چند میرسه ؟؟؟؟؟؟
RaceF1
May 18th, 2015, 11:37
سلام
من به دنیال یک سرویس اختصاصی هستم
این سرویس چشم منو گرفته
Intel Core i7-3770
2x HDD 3,0 TB SATA
2x RAM 8192 MB DDR3
port 1 GB 200 MB granteed
ولی از 2 3 نفری که سوال کردم
تا ائنجایی که خودم گرفتم از صحبت هایشون سرعت دانلودم تا 80 مگابایت بر ثانیه با دانلود منجر بیشتر نمیرسه
اگه اینطوره چه فرقی با سرور مجازی 30 تومانی ها هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
babelirani
May 18th, 2015, 11:43
سلام
دوست عزیز 80 مگابایت اگه براتون کمه خوب میتونید از دیتاسنتر های که پورت بهتری رو بهتون میدم استفاده کنید ولی خوب هزینتونم بالاتر میره طبیعتا"
ولی در مورد اینکه چه فرقی با سرور مجازی 30 تومنی داره
اول که کی به شما 6 ترابایت و 16 گیگ رم میده 30 تومن ؟
بعدشم سرور اختصاصی شما فقط خودتون روی سرور هستید و فشار به سرور نمیاد ولی در سرور مجازی معلوم نیست چند سرور روی یک سررو اختصاصی اجرا شده
RaceF1
May 18th, 2015, 11:48
سلام
دوست عزیز 80 مگابایت اگه براتون کمه خوب میتونید از دیتاسنتر های که پورت بهتری رو بهتون میدم استفاده کنید ولی خوب هزینتونم بالاتر میره طبیعتا"
ولی در مورد اینکه چه فرقی با سرور مجازی 30 تومنی داره
اول که کی به شما 6 ترابایت و 16 گیگ رم میده 30 تومن ؟
بعدشم سرور اختصاصی شما فقط خودتون روی سرور هستید و فشار به سرور نمیاد ولی در سرور مجازی معلوم نیست چند سرور روی یک سررو اختصاصی اجرا شده
کسی نداده
گفتم این سرویسی که 120 تومان دارم برای سرویس اختصاصی میدم چه فرقی با سرویس 30 تومانی از لحاظ سرعت داره ؟
jahromweb
May 18th, 2015, 11:50
سلام
تفاوت داخل این هست که در این سرور پورت سرور برای خودتون هست
اما در وی پی اس برای ۲۰ تا ۶۰ (گاهی هم بیشتر) نفر هست
موفق باشید
mhiizadi
May 18th, 2015, 12:17
کسی نداده
گفتم این سرویسی که 120 تومان دارم برای سرویس اختصاصی میدم چه فرقی با سرویس 30 تومانی از لحاظ سرعت داره ؟
سرعت مخصوص شماست ؛ ولی در سرور مجازی 30 تومنی این 80 مگ بین ده ها وی پی اس share میشه ! ( بعضا 30 تا 40 وی پی اس ! )
hamid53214
May 18th, 2015, 14:53
سلام
من به دنیال یک سرویس اختصاصی هستم
این سرویس چشم منو گرفته
Intel Core i7-3770
2x HDD 3,0 TB SATA
2x RAM 8192 MB DDR3
port 1 GB 200 MB granteed
ولی از 2 3 نفری که سوال کردم
تا ائنجایی که خودم گرفتم از صحبت هایشون سرعت دانلودم تا 80 مگابایت بر ثانیه با دانلود منجر بیشتر نمیرسه
اگه اینطوره چه فرقی با سرور مجازی 30 تومانی ها هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
اون سرور هایی که 30 تومنه همیشه که نمیتونه پورتش 80 مگ باشه
اگه چنتا با هم استفاده کنند تقسیم میشه
در ضمن شما داری هزینه هادر سی پی یو و رم رو هم میدی که در اختیارته واسه پردازش
behzad83
May 18th, 2015, 18:44
اگر فروشنده منصف باشه و اورسل نکنه، تفاوتش اینه که روی vps معمولا 25-30 میشه سزعت و شاید هم پایین تر. مهمتر از اون اینه که منابع سرور در سرور اختصاصی کاملا در اختیار شما هستش. هارد، cpu ، رَم و پورت ازتباطیتون. ولی توی vps تقسیم میشه که همشون روی سرعت تاثیرگذاره.
sajjadsec
May 18th, 2015, 20:06
کسی نداده
عزیز این سرویس با این مشخصات رو کجا شما 120 میگیرید ؟!
میشه معرفی کنید ؟ تا جایی که من از قیمت ها مطلع بودم همچین مشخصاتی که شما میگید زیره 350 فکر نکنم باشه.
(البته خوب هستند سرور روم هایی که فلان و فلان اما این پورت رو هر سرور رومی نمیتونه تهیه کنه)
yourhosting
May 18th, 2015, 20:23
سلام
درصورتی که این سرعت براتون کم هست بهتره از دیتاسنتر رداستیشن استفاده کنید مطمئنا سرعت بالاتری و البته هزینه بالاتری خواهید داشت
موفق باشید
jahromweb
May 18th, 2015, 20:23
عزیز این سرویس با این مشخصات رو کجا شما 120 میگیرید ؟!
میشه معرفی کنید ؟ تا جایی که من از قیمت ها مطلع بودم همچین مشخصاتی که شما میگید زیره 350 فکر نکنم باشه.
(البته خوب هستند سرور روم هایی که فلان و فلان اما این پورت رو هر سرور رومی نمیتونه تهیه کنه)
سلام
سری به مارکت هتزنر بزنید
حدود ۳۴ یورو تا ۳۶ یورو قیمت هست (با مالیات)
موفق باشید
bakuryu
May 19th, 2015, 09:14
عزیز پیشنهاد میکنم از redstation بگیری ، واینکه اینو حتما میدونی که تعداد کانکشن هاتو به حد اقل ۱۶ تا بالا ببر