دوستان من یک ایده دارم ، ( قبلا تو انجمن پست زدم براش ) ولی الان میخوام قطعیش کنم
یک سیستم کم و بیش مثل enamad یا 1st به نظر شما راه اندازی کنیم خوبه ؟
با پلیس فتا مکاتبه شده که گفتن ما مشکلی نداریم میتونید بزنید ،
با وزارت ارشاد هنوز صحبتی نشده ( در حال پیگری هستیم )
از این ها بگزریم ، کسی هست بتونه همکاری کنه و یک همچنین سیستمی راه اندازی کنیم ؟
یک سیستم کاملا هوشمند که هم به فروشنده کمک میکنه و هم به خریدار .
بیشتر توضیح نمیدم . نظری هم بود خوشحال میشم بشنوم.
secureconfig
May 18th, 2015, 06:52
سلام
برای برنامه نویسی back-end در خدمتیم.
ezHost.ir
May 18th, 2015, 07:49
لطفاً به طور دقیق بفرمایید مزیت این ایده شما نسبت به eNamad چیه؟ منظورم اینه وقتی که eNamad هست چرا مردم باید به طور کل به سایت شما اعتماد کنند؟
سپاس
aminrt4
May 18th, 2015, 09:23
در درجه به شما خانوادت اعتماد داره؟ بعد جامعه چطور؟
بانک ها با اینماد به خاطر وزارت سازمان صنعت معدن تجارت همکاری میکنن با شما به چه دلیل همکاری کنن؟
امیدوارم جز اون دسته نباشی که رفته نماد بگیره وسط راه گیر کرده و امده سایت نماد بزنه
kool
May 18th, 2015, 12:25
با سلام
در یک کلام میشه گفت با وجود نماد اعتماد بیخیال بشید.
هیچ توجیهی نمیتونم پیدا کنم که کاربر بیاد به طرف سرویس شما
(هزینه که نمیتونید بگیرید چون کسی نمیاد سراغش و هزینه هم نگیرید هزینهه های میلیونی ماهانه از کجا تامین خواهد شد؟)
serverhaa
May 18th, 2015, 12:32
دوست عزيز دليل همكاري با Enamad صرفا اعتبار وزارت صنايع و معادن و همچنين ملزم بودن داشتن نماد جهت گرفتن درگاه مستقيم از بانك ها هست ، هيچ توجيهي براي اين ايده از ديد بنده وجود نداره !
MR_Alone
May 18th, 2015, 13:09
با وزارت ارسال هنوز صحبتی نشده ( در حال پیگری هستیم )
وزارت ارسال همون پست هستش ؟؟ (post.ir) ??
s0NY
May 18th, 2015, 13:13
شما باید اول نحت پوشش یک نهاد باشی بعد
چون باید اول اعتماد سازی کنی
نماد مال وزارت صنعته تومیخوای زیر نظر کئتم نهاد باشی
مجوز داشته باشی باشی باید یکی پشتیبانت کنه :|
طرف میبینه شنماد پشتیبان داره نمیاد از تو بگیره :-ی
hamra
May 18th, 2015, 13:35
نمیدونم چرا تا یه سایتی در میاد همه میخوان کپی اونو بزنن ! چشم و هم چشمی تا کی ؟ تا کجا ؟ چی ؟ ! مدرسان چشم !
-
کمی فکر کنید بعد حرف بزنید ! اگر میبینید سایتی موفق شده و به این درجه اعتبار رسیده نشون از این نیست که که جیبش خالی بوده یا توی خونه نشسته واسه سرگرمی راه اندازی کرده / نشون از اینکه هم پولش بوده هم پارتی ها کلفت کلفتش / الان از نماد معتبر تر پیدا نمیشه / چه الان چه 50 سال دیگه / خیالتون راحت / تازه نماد رو به رشده !!!!
hamid53214
May 18th, 2015, 15:05
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یک ایده دارم ، ( قبلا تو انجمن پست زدم براش ) ولی الان میخوام قطعیش کنم
یک سیستم کم و بیش مثل enamad یا 1st به نظر شما راه اندازی کنیم خوبه ؟
با پلیس فتا مکاتبه شده که گفتن ما مشکلی نداریم میتونید بزنید ،
از این ها بگزریم ، کسی هست بتونه همکاری کنه و یک همچنین سیستمی راه اندازی کنیم ؟
یک سیستم کاملا هوشمند که هم به فروشنده کمک میکنه و هم به خریدار .
بیشتر توضیح نمیدم . نظری هم بود خوشحال میشم بشنوم.
سلام
ایده خوبیه
فقط واسه این کار یه عزم همگانی میخواد
یه تشکیلات بزرگ بدون درامد
مثل صنف
حالا نگیم بدون درامد
ولی مهمترین چیز ارکرد قابل قبوله
مثلا اینکه یه واحد حقوقی لازمه برای پیگیری شکایات
یه گروه فنی جهت تایید خدمات
یه گروه اداری جهت هماهنگی امور
فقط طراحی سایت نیست که
یه دفتر هم میخواد
یه تشکیلات بزرگ با هزینه های زیاد
تاییدات قانونی
اینا کاریه که باید اتحادیه انجام بده نه من و شما
shahinmq
May 18th, 2015, 16:23
سلام اگر واقعا قصد راه اندازی دارید موارد زیر رو حتما در نظر بگیرید :
1- محدودیت سنی (برای مثال فقط افراد بالای 20 سال توانایی دریافت مجوز شما را داشته باشند)
2-مدرک تحصیلی (برای مثال زیر دیپلم قابل قبول نیست یا بالا تر ..)
3-از شخص درخواست دهنده در زمینه ای که کار می کند تست بگیرید که آیا توانایی و مهارت لازم را دارد یا خبر
4-گواهی عدم سوء پیشینه
5-داشتن مجوز (درصورت نیاز)
کارهایی هستش که تقریبا نماد آنهارا انجام نمیده و باعث میشه هر شخصی به راحتی بتواند نماد دریافت کند ، حال اگر شما مراحل را طولانی و سخت تر کنید حتما اشخاصی باقی خواهند ماند که قابل اعتماد تر هستند...
ولی همانطور که دوستان گفتند چطور می خواهید اعتماد سازی کنید ؟
در درجه به شما خانوادت اعتماد داره؟ بعد جامعه چطور؟
بانک ها با اینماد به خاطر وزارت سازمان صنعت معدن تجارت همکاری میکنن با شما به چه دلیل همکاری کنن؟
امیدوارم جز اون دسته نباشی که رفته نماد بگیره وسط راه گیر کرده و امده سایت نماد بزنه
در مورد اعتماد که گفتین ، خدارو شکر بله دارن
ما هم میتونیم به جایی برسیم که بانک ها هم همکاری کنند. ( البته باید بند " پ " قانون اساسی رو داشته باشه )
در مورد سوال اخرتون عرض کنم ، خیر . حقیقت رو بخوام بگم ماه پیش رفتم که بگیرم ، بعد پشیمون شدم ، چون فک نمیکنم چیز خیلی خاصی باید باشه .
اگه یکی بخواد واقعا اصولی کار کنه ، خدا رو بشناسه ، حلال و حرام را بشناسه به یک نماد نیست که این ها رو ثابت کنه !
من این ایده رو دقیقا 8-9 پیش تو سر داشتم ، با چند تا از دوستان صحبت شد ، چیز خوبی کم وبیش در میاد .
بعد از راه اندازی میشه ایده ریخت روش که یک چیز مستقل و تاپ در بیاد
در اخر هم منون از شرکت در تایپ
- - - Updated - - -
با سلام
در یک کلام میشه گفت با وجود نماد اعتماد بیخیال بشید.
هیچ توجیهی نمیتونم پیدا کنم که کاربر بیاد به طرف سرویس شما
(هزینه که نمیتونید بگیرید چون کسی نمیاد سراغش و هزینه هم نگیرید هزینهه های میلیونی ماهانه از کجا تامین خواهد شد؟)
در مرحله اول برای اعتماد سازی هست .
در مرحله دوم یک راه ارتباطی خریدار با فروشنده هست .
میشه گفت یه شبکه اجتعمای میشه .
فرد فروشنده که ثبت نام میکنه ، یک صفحه ایحاد میشه براش ( که اینم هنوز در حد ایده هست ، چون ایده های دیگه ای هم هست ) که علاوه بر محصولات . نظرات کاربرانش . قیمت هاش . سرویس هاش . و به طور کلی اطلاعاتی از اون فرد برای اعتماد سازی درج میشه .
که اگر یک سیستم بی نقص در بیاد میتونه این رو جا بندازه که من خریدار وقتی میخوام یک سرویس از شرکت ایکس بگیرم ، مراجعه میکنم به این صفحه و وقتی نظرات کاربران . خود کاربران . سرویس ها و ... رو مطالعه میکنم ، دلگرم تر خواهم شد و سرویس میگیرم.
از این ها گذشته ، یک سیستم شکایتی هم درست میشه که خریدار وقتی از یکی سرویس گرفتم ، و اون سرویس سرویسی نبود که قرار بودن به من بدم میتونم شکایت کنم ، میتونم پیگیرم کنم ( که این کار رو هم خودمون انجام میدم و پیگیر میشم ) وقتی چهار نفر با این مشکل مواج شدن ، قطعا صداش در میاد و خریدار ها نماد ما رو به جای enamd میپرن که دارن یا نه ! و این خودش یک اعتماد سازی هست .
بعلاوه تا حالا شما دیدن که enamd پیگیر باشه یک قضیه رو ؟ از یکی شکایت کنه ؟ ( من خودم به شخصه تاحالا ندیدم ، حتی یک مورد )
- - - Updated - - -
وزارت ارسال همون پست هستش ؟؟ (post.ir) ??
شرمنده اشتباه تایپی بود " وزارت ارشاد " بود
- - - Updated - - -
سلام
ایده خوبیه
فقط واسه این کار یه عزم همگانی میخواد
یه تشکیلات بزرگ بدون درامد
مثل صنف
حالا نگیم بدون درامد
ولی مهمترین چیز ارکرد قابل قبوله
مثلا اینکه یه واحد حقوقی لازمه برای پیگیری شکایات
یه گروه فنی جهت تایید خدمات
یه گروه اداری جهت هماهنگی امور
فقط طراحی سایت نیست که
یه دفتر هم میخواد
یه تشکیلات بزرگ با هزینه های زیاد
تاییدات قانونی
اینا کاریه که باید اتحادیه انجام بده نه من و شما
ممنون از توضیحات . منم در حال پیگیر هستم فعلا ببینم چی میشه .
- - - Updated - - -
سلام اگر واقعا قصد راه اندازی دارید موارد زیر رو حتما در نظر بگیرید :
1- محدودیت سنی (برای مثال فقط افراد بالای 20 سال توانایی دریافت مجوز شما را داشته باشند)
2-مدرک تحصیلی (برای مثال زیر دیپلم قابل قبول نیست یا بالا تر ..)
3-از شخص درخواست دهنده در زمینه ای که کار می کند تست بگیرید که آیا توانایی و مهارت لازم را دارد یا خبر
4-گواهی عدم سوء پیشینه
5-داشتن مجوز (درصورت نیاز)
کارهایی هستش که تقریبا نماد آنهارا انجام نمیده و باعث میشه هر شخصی به راحتی بتواند نماد دریافت کند ، حال اگر شما مراحل را طولانی و سخت تر کنید حتما اشخاصی باقی خواهند ماند که قابل اعتماد تر هستند...
ولی همانطور که دوستان گفتند چطور می خواهید اعتماد سازی کنید ؟
خوب وقتی چیزی که ما میخوایم بزنیم ثبت بشه . ادرس داشته باشه . و این چزا ، این میشه یک مرحله اعتماد سازی .
وقتی ما با دو نفر از این دوستانی که مشکل دارن ، برخورد کردیم ، این میشه مرحله دیگه اعتماد سازی .
وقتی چهار نفر به جمع ما پیوستن اینم خودش میشه یک مرحله دیگه .
kool
May 20th, 2015, 03:06
در مرحله اول برای اعتماد سازی هست .
در مرحله دوم یک راه ارتباطی خریدار با فروشنده هست .
میشه گفت یه شبکه اجتعمای میشه .
فرد فروشنده که ثبت نام میکنه ، یک صفحه ایحاد میشه براش ( که اینم هنوز در حد ایده هست ، چون ایده های دیگه ای هم هست ) که علاوه بر محصولات . نظرات کاربرانش . قیمت هاش . سرویس هاش . و به طور کلی اطلاعاتی از اون فرد برای اعتماد سازی درج میشه .
که اگر یک سیستم بی نقص در بیاد میتونه این رو جا بندازه که من خریدار وقتی میخوام یک سرویس از شرکت ایکس بگیرم ، مراجعه میکنم به این صفحه و وقتی نظرات کاربران . خود کاربران . سرویس ها و ... رو مطالعه میکنم ، دلگرم تر خواهم شد و سرویس میگیرم.
از این ها گذشته ، یک سیستم شکایتی هم درست میشه که خریدار وقتی از یکی سرویس گرفتم ، و اون سرویس سرویسی نبود که قرار بودن به من بدم میتونم شکایت کنم ، میتونم پیگیرم کنم ( که این کار رو هم خودمون انجام میدم و پیگیر میشم ) وقتی چهار نفر با این مشکل مواج شدن ، قطعا صداش در میاد و خریدار ها نماد ما رو به جای enamd میپرن که دارن یا نه ! و این خودش یک اعتماد سازی هست .
بعلاوه تا حالا شما دیدن که enamd پیگیر باشه یک قضیه رو ؟ از یکی شکایت کنه ؟ ( من خودم به شخصه تاحالا ندیدم ، حتی یک مورد )
اکثر این موارد قبلا هم اجرا شدن و هیچ نتیجه خاصی نداشتن.
مثلا قسمت نظرات که با آی پی مختلف میاد و خودشون مثبت میدن و یا مثلا هاستینگ های دیگه میان جهت تخریب کامنت منفی درج می کنن.
نمی خوام دلسردتون کنم ولی حتی اگه نماد هم نبود درصد موفقیت زیر 1% بود حال با وجود نماد از اونم کمتره
sor
May 21st, 2015, 16:04
ممنون از نظرات دوستان
karjoo
May 21st, 2015, 16:28
به نظر من حتی بحث در موردش هم بی فایده هست چه برسه به کار روی این پروژه !
درصد موفقیتش بسیار نزدیک به صقر خواهد بود ...
ببخشید بابت رک یودن
lifepp
May 21st, 2015, 18:22
همون enamad هست برای 7 پشت خودمون و جد و آبادمون بسه !
سرزمین
May 21st, 2015, 23:34
من دقیقاً نفهمیدم قصدتون چیه اما یادتون نره سایت رو راه اندازی کردین باید از enamad نماد تهیه کنید وگرنه بهتون درگاه نمیدن (:|