توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن لوگو در سی پنل
hannah
August 24th, 2010, 19:01
سلام من چگونه میتونم تو سیپنل او لوگو که بالا سمت راسته و روی اون عکسه نوشته cpanel vps ..... عوض کنم ؟
Arashdn
August 24th, 2010, 19:36
دستورات رو به ترتیب بزنید
برای تغییر عکس در WHM :
cd /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/themes/x
مجددا متصل بشید .
دقت کنید شماره پورت رو صحیح وارد کرده باشید ( پیش فرض : 22 ) . Connection type هم : SSH
در غیر این صورت مشکلی برای سرویس SSH شما بوجود اومده .
در ضمن شما میتونید این کار رو از طریق پنل WHM خودتون انجام بدید !
Main / themes
قسمت های Branding یا Custumize ( به صورت خیلی ساده ... )
Talahost.Com
August 25th, 2010, 23:48
البته برای استفاده از این دستورات باید به root سرور دسترسی داشته باشید.(در غیر اینصورت از whm استفاده کنید.)
و فکر می کنم با این روش (بالا) لوگو برای همه ی ریسلر ها و مشتری های اونها عوض می شه که شاید جالب نباشه.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
البته برای استفاده از این دستورات باید به root سرور دسترسی داشته باشید.(در غیر اینصورت از whm استفاده کنید.)
و فکر می کنم با این روش (بالا) لوگو برای همه ی ریسلر ها و مشتری های اونها عوض می شه که شاید جالب نباشه.
tec-host
August 26th, 2010, 00:57
خوب برای عوض کردن لوگوی سی پنل باید به whm دسترسی داشته باشی ، مراحل انجام کار :
1- ورود به whm
2- وردو به قسمت cPanel
Main >> cPanel
3- کلیک بر روی گزینه Branding
Main >> cPanel >> Branding
4- در جدول Branding Directory در مقابل cpanelbranding هاست خود را بر روی گزنیه Live Editor کلیک کنید .
5 در این محله Branding Editor سی پنل شما لود شده و قالبهای سی پنلیتان را به نمایش خواهد گذاشت
در بین قالبها ، قالب فعلی سی پنلتان رو پیدا کرده و بر روی گزینه Edit this Style قالب مورد نظر کلیک کنید.
6- صفحه Branding Editor > Edit Style برای شما به نمایش در خواهد امد که در زیر دسته Basic Branding Editor بر روی Edit Logos کلیک کنید .
7- وارد صفحه Branding Editor > Edit Style > Edit Logo می شوید و از طریق کارد Upload Logo می توانید لوگوی مورد نظر خود را اپلود نمایید و در اخر بر روی گزنیه Upload Images کلیک کنید .
hannah
August 26th, 2010, 05:42
تک هاست عزیز تا اینجاهاشو قبلا هم رفته بودم ولی عوض نمیشه چون اصلا اون لوگو اونجا نیست مثلا اسم اون لوگو cpanel_vps_2 هست اونجا بین اون سه تا اصلا اینو نداره
IFACO.Net
August 26th, 2010, 23:19
دستورات رو به ترتیب بزنید
برای تغییر عکس در WHM :
cd /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/themes/x
تغییر عکس سی پنل
cd /usr/local/cpanel/base/frontend/x3/branding
cp top-logo_vps2.png top-logo_vps2.png.bak
rm -f top-logo_vps2.png
خوب برای عوض کردن لوگوی سی پنل باید به whm دسترسی داشته باشی ، مراحل انجام کار :
1- ورود به whm
2- وردو به قسمت cPanel
Main >> cPanel
3- کلیک بر روی گزینه Branding
Main >> cPanel >> Branding
4- در جدول Branding Directory در مقابل cpanelbranding هاست خود را بر روی گزنیه Live Editor کلیک کنید .
5 در این محله Branding Editor سی پنل شما لود شده و قالبهای سی پنلیتان را به نمایش خواهد گذاشت
در بین قالبها ، قالب فعلی سی پنلتان رو پیدا کرده و بر روی گزینه Edit this Style قالب مورد نظر کلیک کنید.
6- صفحه Branding Editor > Edit Style برای شما به نمایش در خواهد امد که در زیر دسته Basic Branding Editor بر روی Edit Logos کلیک کنید .
7- وارد صفحه Branding Editor > Edit Style > Edit Logo می شوید و از طریق کارد Upload Logo می توانید لوگوی مورد نظر خود را اپلود نمایید و در اخر بر روی گزنیه Upload Images کلیک کنید .
روش اولی بهتره ولی روش دومی فقط برای یک استایل اعمال میشه و اگر کاربر استایلش رو عوض کنه دوباره آرم وی پی اس دیده خواهد شد .